Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
nejspíš se potřebuju jen vypovídat a vědět, že v tom nejsem sama.
Mám opět fázi „prozření“ kdy si uvědomuji, že mi přítel za celé 4 roky vztahu řekl, že mě miluje asi 2×, že jsem krásná, sluší mi to asi 3×. Celkem mě mrzí, že jiní chlapi se otáčí a řeknou, že mi to sluší a vlastní neřekne nic a i když se snažím a pořádně se upravím a vezmu si šaty a podpatky tak místo aby mě pochválil mi řekne, že si ničím nohy ![]()
Kytku nebo nějakou drobnost mi jen tak nekoupil nikdy, za ruku mě sám od sebe nechytí, pusu mi taky nedá, neobejme mě, nepohladí, neřekne že jsem pro něj důležitá, v sexu si můžu o nějaké předehře nechat tak leda zdát. Když se ho zeptám proč to nedělá, tak mi řekne, že na to není.
Jen podotknu, že vím, že mě má rád, ale šíleně mi chybí ten pocit, kdy vás někdo sám od sebe obejme a dá pusu a vy se cítíte milovaně.
Vím, že jsem si takového chlapa vybrala a s tím jsem i do toho vztahu šla, nějak to už ani nevnímám, jen je to někdy prostě těžké a nejhorší je vědět, že se to už nezmění a pokud si nenajdu jiného partnera, nezažiju to…
Holky, podpořte mě abych věděla, že nemám necitu doma jenom já. A dokázala jste se s tím některá smířit, nebo máte občas taky takovou smutnou náladu?
Ahoj neboj takových chlapů je více. Můj mi dá sice pusu, ale jen polibek. Nikdy se nelibame Francouzky. Zkoušel to jednou když byl opilý. Sex nepotřebuje. Za ruku mě chytne. Vím že mě miluje. Neřekne mi to, jen mi to napíše v SMS když odjede do zahraničí. Pracuje tam. Nikdy mě nekoupil květinu ani dárek k narozeninám, výročí, Vánoce. Nevím proč. Prostě to neudělá. Kupuje mi dárky během roku. Ale vždy jen praktické co si mysli, že potřebují. Samozřejmě, že nepotřebuji
. Vím, že u vnitr je citlivý a romantický. Ale bojí se dát city najevo. I mi to tak řekl, že to neumí.
takže neboj nejsi v tom sama. ![]()
Já mám doma podobného muže, jsme spolu už 12 let, vím, že je takovej, ale občas přijde lítost a cítím to stejně jako ty. Je to ale úžasný chlap, vím, že mě miluje, a že miluje i naše děti, stará se o nás, jak nejlíp dovede, je hodný, věrný, holky v mém okolí mi ho nejednou záviděly, je tu ale pořád to ale… sem tam se objeví smutek z mé strany, ale vždycky se přežene a já zase dokážu vidět reálně to dobré v něm a není toho málo.
Muj taky nedava city najevo, ale predehru v sexu mame (kdyz ten sex jednou za mesic je
), kytku taky donese. Jinak ale to stejne, nepochvali kdyz mi to slusi, spisnrekne proc se maluju, nepochvali mi dobre jidlo, za ruku chodime minimalne, neobejme, pusu kdyz jde spat nebo do prace
Bylo mi to lito, ale zacala jsem sledovat jeho prednosti, srovnavat s tim s cim zijou zensky v okoli treba. My spolu vsude jezdime a s detma, nepije, nechodi do hospod, na akce, je tu porad pro nas. Kdyz nekde jde tak treba s detektorem kovu hleda poklad a tak
Miluje deti, nikdy by nas nenechal ve stychu, pomaha doma a nedela bordel. Je toho urcite vic ceho si na nem cenim. Je klidas a nerad se hada. Takze se vesmes skoro nehadame. Kdyz uz tak to musi byt
Ja jsem proste posunula pred nejaky osmatavani atd rodinou pohodu na prvni misto. Jsme jinak spokojeni. Vim, ze uz to nezaziju takovy to jiskreni nebo jak to nazvat, ale mame se radi, mame dve krasny deti (brzo tri) a to je nej. Rad nas ma urcite vsecky
Naucila jsem se s tim zit jaky je a jsem stastna. ![]()
Já si taky říkám, že musím koukat na ty přednosti, ale pak vidím kamarádku, kterou její přítel pořád tiskne a dává pusy(decentně) a je mi to v tu chvíli líto, že to já nemám a s ním ani nikdy mít nebudu.
No právě oni se někteří takle předvádějí viz muj švagr
na venek jak švagrovou miluje a doma přitom o ni pomalu ani nezavadí a ani o děcka vubec se jim nevěnuje a děsnej puntičkář
na pořádek a na svou zahrádku na to nedá dopustit
Já vím, taky mi připadá, že čím víc se na veřejnosti předvádí „zamilovanost“ tím víc je ten vztah o ničem, ale i tak to zamrzí, protože si člověk řekne, co je na něm pak špatně, že to ostatní ženy mají a on ne…
Mě manžel taky neřekne že mě miluje
jen při sexu když je trochu mimo… nooo aspon něco teda
@KIKOLETEK píše:
Mě manžel taky neřekne že mě milujejen při sexu když je trochu mimo… nooo aspon něco teda
tak to bud ráda, že alespon u toho, to mě to neříká vůbec. A nejvíc mě štve, že ho třeba pochválím, že mu to sluší a ho to ani nenapadne mi to někdy „vrátit“..jo jediné za co mě občas pochválí je jídlo… ![]()
Přesně jako u nás, je to totiš ani nenapadne
muj chlap bere všechno jako samozřejmost a to mě taky pěkně štve
u jídla mlaská ale nepochválí ![]()
Už mě to vyjadřování cítů k němu hodně omrzelo, takže jsem mu „miluji tě“ neřekla už tak půl roku a s ním to ani nehne..takže tudy cesta taky nevede ![]()
Mne teda vic nez to, ze me necicma na verejnksti bo doma vadi to, ze mi nepochvali to jidlo, stokrat jsem mu to rikala a stejne mi to nikdy nepochvali
Jenze to ma vsecko po sve matce no. A to varim hodne dobre troufam si rict ![]()
Já jsem mu to jednou vrátila, něco dělal na baráku a prej jsem ho ani nepochválila a já řikám a ty mě snad chválíš
tak hleděl jak puk, aspon viděl jaký to je
@viky23 ano muj to má taky po své máti, nepochváli ani za zlatý prase a je buranka a tchán ještě větší ![]()