Nešťastná a zoufalá manželka

Anonymní
23.6.17 22:16

Nešťastná a zoufalá manželka

Předem děkuji, za pochopení anonymity.

S manželem jsme spolu 6 let a nebudu vykládat, že vztah nikdy neutrpěl žádnou hádku nebo jsme vždycky byli ve všem za jedno. Ne, každý jsme jiná osobnost, ale nikdy nám to nedělalo větší problém. Byli jsme spolu 5 let, rok manželé, právě se nám podařilo koupit krásný nový dům, v developerském projektu a zdálo se, že život je dokonalý. Už jenom vyřizování hypotéky mi přišlo jako velká zkouška našeho vztahu, protože když dostáváte výplatu na ruku, banky s vámi mají problém. Nicméně, letos v březnu se nám narodil syn. Je to dokonalé miminko a za normálních okolností bych byla nejšťastnější ženská na světě.

Problém je, že už v těhotenství se můj manžel změnil. Vadí mu na mě asi všechno, nejspíš i to, že dýchám. Pořád poslouchám, jak nemám hlavu na myšlení, je na mě neuvěřitelně sprostý a dokonce na mě zvedl ruku. Do toho jsem zjistila, že chodí na sexchat (stránky se jmenují amateri). Má tam prochatovaných stovky hodin, platí si tam VIP členství a vůbec mu to nepřijde špatné. Jen tak mimochodem, semnou spal za poslední rok dvakrát a z toho třičtvrtě roku už vůbec. Není to kvůli malému, ten chodí spát už v osum a já i párkrát chtěla. Jenomže manžel dělá všechno možné, aby s námi nemusel trávit čas. Jenom se malý narodil, začal k práci ještě podnikat. Pořád jak tam musí být a jenom jsem odjela k rodičům, zůstal on doma. Neustále mi vyčítá, jak on se snaží a já jsem k ničemu. Ne, nebudu vám tvrdit jak jsem dokonalá, mám spoustu chyb, ale tohle chování si nezaslouží nikdo.

Já už ho asi ani nemám ráda. On mi říká, že můžu jít kam chci, ale malý zůstane jemu. Jediné co mě drží při životě je můj malinký, ale je pravda, že životní úroveň jako můj manžel mu zajistit nikdy nedokážu. Bojím se, že by mi ho vzal nebo, že by mi jednou malý vyčítal, že se nemáme dobře. Jenomže není jediný den, kdy bych neslyšela jak jsem blbá. Jednou jdu od auta moc rychle, podruhé pomalu. Uklidím mu elektrické nářadí ze zahrady, aby nemoklo a je to špatně. Chci jet sním na nákup a nadává, že nikdy nemůže jet nikam sám, ale když nechci jet, tak musím. Nevyžehlím mu a je to špatně, ale o týden později, vyžehlené nemá rád. Je to nekonečný kolotoč.

Má cenu zůstávat v takovém manželství kvůli dítěti? Nemá nikoho, to vím určitě. Jen se chodí bavit na ten chat. Ten podle něj mimochodem není špatný, protože já chodím na facebook a to je podle jeho výmluvy, úplně stejná seznamka jako ti amatéři.

Děkuji každému, kdo to celé dočetl…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
584
23.6.17 22:21

Normálně bych se ho zeptala proč se takhle chová, co se jako stalo, že jsem tak šilená (hloupa a nevim co vsechno ti rika)!!a proc si me teda takovou vzal a ma semnou dite…a at si uvedomi jak se chova ke sve manzelce a matce svyho ditete treba se mu rozsviti..a jestl ina tebe vztahnul ruku…normalne bych se sebrala i s malým a odjela 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
23.6.17 22:23

Ne nemá to vůbec žádnou cenu a ještě hůř ani budoucnost. Naopak tvůj milovaný syn se bude v případě spolužití chovat stejně jako tvůj muž k tobě i on k jiným ženám. A to je to co bych nikdy nedopustila. Na úkor luxusu, jistě ze to není pravido ale je to dost velka pravděpodobnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.17 22:26

A co se mu postavit? Přece ho nemusíš poslouchat, dej mu rázně najevo, že takhle s tebou jednat nebude :nevim: Si přece může chodit jak ty budeš chtít ne? A že máš jet na nákup když nechceš? Tak nechceš, máš jinou práci nebo tak. Stůj si za svým! Nesmíš se dát a poslouchat ho jak malé dítě! A malý má zůstat jemu? Aha a on se stará? Umí nakrmit, přebalit, v noci vstávat? Neboj jen tě straší, takhle malé dítě nikdo matce nevezme, pokud není těžká fetka nebo tak něco. To říká hodně chlapů a když dojde na lámání chleba stáhnou zadek.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.6.17 22:27

Zakladatelka

Připadá mi, jako kdyby byl rozdvojená osobnost. Jde pryč, říká mi pa a občas u toho chce i pusu. Je v práci a volá mi jak se s malým máme a je moc milý, ale v ten stejný den prostě kvůli nějaké blbosti na mě vyletí :-(

• Citovat
  • Upravit
584
23.6.17 22:39

A nemá toho jen moc v praci? a kvuli tomu je podrazdeny?…taky mam dny kdy penim i kuli blbostem je fakt co mame deti uz to reguluju a treba hlasitý dýcháni :mrgreen: :mrgreen: už nekomentuju a jdu si vypenit nekam jinam popr začnu neco chřoupat…zkoušela jsi s nim o tom mluvit? :nevim: jako jinak, nez ze si vazne promluvite to nepujde.. treba na nej dopadla tiha tý hypo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.17 22:43

Zakladatelka

@Ivčis toho se právě taky bojím :-(. Nechci, aby byl můj malinký někdy takový.
@Samuše jednou mi v hádce řekl, že proto, že byl blbej a že takových jako jsem já, by našel 8 z 10.
Já jsem se nejdřív nechala, chvilku jsem doufala, že měr zabije a to utrpení skončí. Pak jsem si, ale vzpomněla na malinkého a bránila se zuby nehty. Doškábala jsem ho do krve a myslím, že pochopil, že takhle na mě nee…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.6.17 22:45

@Samuše má toho moc. Vím to a nechtěla jsem, aby k práci ještě podnikal. Nakonec jsem ho podpořila jenom proto, že jsem věděla, že je to jeho sen

• Citovat
  • Upravit
2
23.6.17 22:49

To zní jako psychopat. Zajděte se poradit k psychologovi, popište mu manželovo chování. Nebo to zkuste v nějaké psychologické internetové poradně. Pokud si pamatuji, podobné chování popisoval autor v knížce „Hrůzy lásky a nenávisti“ nebo tak nějak se to jmenovalo a byla to psychická porucha. Můj názor je, že váš manžel je magor a pokud od něj hned neodejdete, za pár neděl nebo let vás skopne ze schodů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.17 22:58

Zakladatelka

@taevita taky si myslím, že má nějaký problém. Párkrát už vyletěl i na svého taťku. Myslím, že jeho rodiče se s ním baví, jenom kvůli malému. Jsou to moc hodní lidi, ale když mu přepne, chová se fakt děsně.

• Citovat
  • Upravit
2054
23.6.17 23:00
@Anonymní píše:
Předem děkuji, za pochopení anonymity.

S manželem jsme spolu 6 let a nebudu vykládat, že vztah nikdy neutrpěl žádnou hádku nebo jsme vždycky byli ve všem za jedno. Ne, každý jsme jiná osobnost, ale nikdy nám to nedělalo větší problém. Byli jsme spolu 5 let, rok manželé, právě se nám podařilo koupit krásný nový dům, v developerském projektu a zdálo se, že život je dokonalý. Už jenom vyřizování hypotéky mi přišlo jako velká zkouška našeho vztahu, protože když dostáváte výplatu na ruku, banky s vámi mají problém. Nicméně, letos v březnu se nám narodil syn. Je to dokonalé miminko a za normálních okolností bych byla nejšťastnější ženská na světě.

Problém je, že už v těhotenství se můj manžel změnil. Vadí mu na mě asi všechno, nejspíš i to, že dýchám. Pořád poslouchám, jak nemám hlavu na myšlení, je na mě neuvěřitelně sprostý a dokonce na mě zvedl ruku. Do toho jsem zjistila, že chodí na sexchat (stránky se jmenují amateri). Má tam prochatovaných stovky hodin, platí si tam VIP členství a vůbec mu to nepřijde špatné. Jen tak mimochodem, semnou spal za poslední rok dvakrát a z toho třičtvrtě roku už vůbec. Není to kvůli malému, ten chodí spát už v osum a já i párkrát chtěla. Jenomže manžel dělá všechno možné, aby s námi nemusel trávit čas. Jenom se malý narodil, začal k práci ještě podnikat. Pořád jak tam musí být a jenom jsem odjela k rodičům, zůstal on doma. Neustále mi vyčítá, jak on se snaží a já jsem k ničemu. Ne, nebudu vám tvrdit jak jsem dokonalá, mám spoustu chyb, ale tohle chování si nezaslouží nikdo.

Já už ho asi ani nemám ráda. On mi říká, že můžu jít kam chci, ale malý zůstane jemu. Jediné co mě drží při životě je můj malinký, ale je pravda, že životní úroveň jako můj manžel mu zajistit nikdy nedokážu. Bojím se, že by mi ho vzal nebo, že by mi jednou malý vyčítal, že se nemáme dobře. Jenomže není jediný den, kdy bych neslyšela jak jsem blbá. Jednou jdu od auta moc rychle, podruhé pomalu. Uklidím mu elektrické nářadí ze zahrady, aby nemoklo a je to špatně. Chci jet sním na nákup a nadává, že nikdy nemůže jet nikam sám, ale když nechci jet, tak musím. Nevyžehlím mu a je to špatně, ale o týden později, vyžehlené nemá rád. Je to nekonečný kolotoč.

Má cenu zůstávat v takovém manželství kvůli dítěti? Nemá nikoho, to vím určitě. Jen se chodí bavit na ten chat. Ten podle něj mimochodem není špatný, protože já chodím na facebook a to je podle jeho výmluvy, úplně stejná seznamka jako ti amatéři.

Děkuji každému, kdo to celé dočetl…

Nevím co řešíš, vždyť už na tebe vztáhnul ruku, psychicky tě týrá. Pomalu a jistě z tebe udělá trosku, chudinku, které bude připadat normální, že s ní chlap zachází jak s onucí. Jo, můžete zkusit tu poradnu, ale nevím nevím…Nejhorší je, že i ty jsi to nechala zajít hodně daleko. Prostě bych se mu vůbec nepodřizovala. Co se stane, když nepůjdeš na nákup, jak on si přeje? Nejsi jeho služka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
23.6.17 23:01
@Anonymní píše:
@Samuše má toho moc. Vím to a nechtěla jsem, aby k práci ještě podnikal. Nakonec jsem ho podpořila jenom proto, že jsem věděla, že je to jeho sen

No asi toho zase tolik nema, kdyz zvlada stovky hodin na sex chatu. Nezlob se na me, ale podle me ma urcite bokovku, sex 2× za rok chlap neustoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.17 23:08

Zakladatelka

@hapovab fakt nemá. Buď je v práci nebo doma. To, že je na místě kde podniká vím, protože to vidím na kamerách. Z práce jezdí v normální čas, jako celých 5 let, které tam pracuje. Žádnou ženskou v práci nemají. Na ten chat chodí, když je ve vaně nebo zůstane spat v obýváku. U obojího má noťas.

• Citovat
  • Upravit
30831
23.6.17 23:20

Podivej se na dokument ceske televize " z lasky nenavist " :( ani kvuli diteti neni nutne s tyranem zustavat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
23.6.17 23:44

N emá cenu zůstávat v takovém manželství. Takhle malé dítě mu nikdo nepřisoudí. A slíbit mu můžeš cokoliv. A případnou střídavou péči později. Hlavně, abys mu zavřela ústa. Jak by se chtěl starat, když pracuje a podniká? Máš kam jít a peníze do začátku? On tě nechce. je na tebe hnusnej, bije tě, za chvíli z tebe bude rozklepaná troska. To nemáš zapotřebí. A raději hned, než později. Co to je za chlapa co nechce sex? Neznám takového, ačkoliv tady v diskusích čtu, že je to snad mor, či co.
A že nemá ženskou? není to sice důležité, ale kdo chce, vždycky to nějak udělá. I když u tvého manžela je to asi i jedno. Chová se k tobě hrozně.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky