Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, mám tu takové téma na odlehčení, jde o to jak jsou horoskopy s tím, že určité znamení má v sobě něco, na mysli mám ted muže, třeba že jeden je nestálý, druhý zase že je rodinný typ a tak, chci se zeptat zda to u vašich mužů tak funguje, nebo pocitujete to, že vlastně jsou takový jako to říká ten horoskop.Je mi jasné že každý je jiný, ale tak třeba z části?
@onajeblond u nás to nesedí ani na mě ani na muze. Je to úplně mimo
Já znám dvě holky narozený úplně ve stejný den i rok a každá jsou jako den a noc, úplný opaky…ale zase třeba na mě to celkem sedí…na mého muže částečně…
Rekneme to takhle - v hodne podrobne charakteristice sveho znameni jiste najdu veci, ktere na me sedi. Stejne jako dokazu najit jine veci i v charakteristikach mnoha jinych znameni. Totez u muze. U dcery se mi bohuzel zatim nepodarilo najit souhlasny rys zadny, coz me fakt mrzi, neb dle sveho znameni by pry mela byt hodna a klidna ![]()
Můj manžel a brácha jsou býci a sedí to na ně perfektně. Já jsem lev a také to v sobě nezapřu ![]()
@ugluk Můžu se zeptat, jaké znamení je dcera? Moje mamka a otec jsou vodnáři a nesedí na ně nic, co jsem kdy četla.
@onajeblond Můj bývalý i současný muž jsou ve znamení ryba, až po čase mi došlo, jak jsou si povahově podobní
Taky mám kolem sebe několik žen ve znamení pany a mají dost společného..
Můj muž a jeden jeho kámoš se narodili pár hodin po sobě… a jsou naprosto stejní… jenom ten můj je hezčí, ale na to znamení nemá vliv
![]()
Holky, čím je člověk starší, tím víc se projevuje ascedent…na nás to celkem sedí… Ty hlavní rysy, něco na tom je… ![]()
Na nás to také sedí + plus jsme ovlivnění výchovou a ascendenty
Něco sedí, něco ne. Jako rozhodně nejsem extrovert jak bych měla být.
Ja znameni u lidi vnimam, nektera velmi vyrazne. U asi dvou jsem to schopna i rychle poznat. Ale zalezi v jakem znameni ses narodila Ty a jak Tobe sednou ostatni a i tak je to velmi zjednodusene, zalezi na mnoha faktorech. Obecne definice jsou na nic.