Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, mám takový problém. Zhruba před osmi měsíci jsem potkala o dvacet let staršího muže. Řekli jsme bez zamilovaní a vyspali se spolu… potom jsem zjistila, že je ženatý, ale náš vztah pokračoval. Nezvládla jsem se nezamilovat a teď po těch měsících myslím, že on také ne, protože mi nedávno napsal, že by si dokázal představit se mnou žít, a že by se mnou vlastně i žít chtěl. Jediný problém je, že se nechce rozvést, protože je prý stálo spoustu práce ten vztah vybudovat. Jenže mi pořád píše, jak by chtěl být se mnou. A já chci být s ním. Mám počkat, jestli se rozvede?
Nechci soudy ale názory… děkuji
Kdyby chtěl žít s tebou, tak už dávno s tebou žije. Takže ty bys doma chtěla mít ženatého chlapa, který u tebe pouze přespává? ![]()
Probuď se, má tě jen na šuka. č. ku.
Tak on ti řekl, že vlastně nechce zničit své manželství, které dlouho budovali a ty doufáš, že se rozvede?
Říká, že se nemůže rozvést, protože jeho manželku stálo spoustu práce ten vztah vybudovat, ale potom mi napíše, že by se mnou chtěl žít Nepřespává u mě…
@anterais1 No ze vahas!!!
Decka budou za takovych patnact let uz dospela a vystudovana (aby jim nezpusobil citovou ujmu), pak tedy bude treba pockat, az manzelka zaklepe brkama (zenskou v jejim veku opustit by bylo nepekne a delit se o nabyte statky jeste horsi) a nejpozdeji do takovych petatriceti ctyriceti let je jen tvuj.
A to se vyplati ![]()
@anterais1 píše: Říká, že se nemůže rozvést, protože jeho manželku stálo spoustu práce ten vztah vybudovat, ale potom mi napíše, že by se mnou chtěl žít Nepřespává u mě…
Slibem nezarmoutis ![]()
Nečekej, najdi si muže který je věkem podobný Tobě a nepodvádí. Podle mě Tě má jen na „zábavu“. Co je to za chlapa, který podvádí svou ženu? ![]()
Nechtěla bych být na místě jeho ženy, která nejspíš nic netuší
Taky doporučuji sundat si růžové brýle a myslet reálně
Takový slinty a ty mu to baštíš? Prober se, najdi si někoho nezadaneho a vybuduj si život s ním
To je hrůza proč si radši nenajdeš nějakyho svobodnýho chlapa a zahazujes se s ženáčem? Který má takový blby ke či ze se nemůže rozvést
to nemáš žádnou sebeuctu?
@anterais1 píše: ..protože je prý stálo spoustu práce ten vztah vybudovat…
Jednoduchá matematika: Všechno stojí nějakou námahu, zkus se zamyslet jakou námahu mu stálo vybudovat vztah s tebou, pokud to nedalo „moc práce“ tak má pro něj vyšší hodnotu vztah s někým jiným než s tebou..