Rozvede se ženatý muž?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7939
25.6.17 09:32
@free333 píše:
To je velká výhoda a bývalá manželka si bude spokojeně odpočívat a užívat v klidu svoje vnuky a libovat si, že má konečně čas jen pro sebe :)
Takže zakladatelka je vlastně konatelka dobrých skutků! :palec:

Nejlepe se manzelka pomsti milence tim, ze ji s jejim starym necha zit. Tady zakladatelky milenec ji necha polovinu firmy/nebo vyplati, pani bude zachovala, bez starosti a bude jezdit lovit zajicky treba do Egypta. A tady v Cechach bude mit kamarada na kulturu, vecere, vylety a sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
25.6.17 09:43
@Aenne píše:
A utrápená milenka pak bude vypisovat na emimino jeden článek za druhým : " už mě nemiluje, co mám delat? " a " už ho nemiluju, co mám delat? "

V teto souvislosti jsem si vzpomnela na jedno tema, ktere zalozila prave byvala milenka a nasledne druha manzelka. Ta si s panem duchodoveho veku poridila miminko a co se nestalo, manzel ji zacal utikat ke sve puvodni (i kdyz starsi) zene, kde mel svaty klid a pohodu, deti odrostle a samostatne, zatimco doma mu brecelo miminko a nadavala mu jeho mlada zena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40461
25.6.17 09:47
@vonajebohyne píše:
Nejlepe se manzelka pomsti milence tim, ze ji s jejim starym necha zit. Tady zakladatelky milenec ji necha polovinu firmy/nebo vyplati, pani bude zachovala, bez starosti a bude jezdit lovit zajicky treba do Egypta. A tady v Cechach bude mit kamarada na kulturu, vecere, vylety a sex.

Ano, to je výborný nápad!
Jen bych vynechala toho Egyptana a preferovala spíše mladého Francouze, který by mi zpíval francouzské romantické písně při sklence vína :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
25.6.17 09:50
@free333 píše:
Ano, to je výborný nápad!
Jen bych vynechala toho Egyptana a preferovala spíše mladého Francouze, který by mi zpíval francouzské romantické písně při sklence vína :P :P

Ja tez, ale zase tak moc francouzskych mladiku asi nebude mit vkus jako premier Macron. Ten Egypt je v tomto ohledu sazka na jistotu :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40461
25.6.17 09:57
@vonajebohyne píše:
Ja tez, ale zase tak moc francouzskych mladiku asi nebude mit vkus jako premier Macron. Ten Egypt je v tomto ohledu sazka na jistotu :mrgreen:.

Tak je pravda, že adoptovat si jednoho egyptského mladíka a případně mu pomoct se studiem je taky záslužný dobrý skutek 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40461
25.6.17 09:59
@Aenne píše:
jo, ta debata tady byla asi před 2 měsícmi, pamatuji si to :)To je nějaký záhadní kozmický zákon, že z té sexy super milenky se sobážním aktem stane otravná manželka…a ti chlapi ne a ne pochopit, proč se jim proboha tohle deje.

Já myslím, že už je nějak vědecky dokázané, že chlapi nezvládnou dělat víc věcí současně a stejně tak si neumí představit, že z milenky bude zase otravná manželka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
25.6.17 09:59
@Aenne píše:
jo, ta debata tady byla asi před 2 měsícmi, pamatuji si to :)To je nějaký záhadní kozmický zákon, že z té sexy super milenky se sobážním aktem stane otravná manželka…a ti chlapi ne a ne pochopit, proč se jim proboha tohle deje.

Ona totiz ta chapajici milenka po zalozeni rodiny chce uplne to stejne, co ta potvora byvala. Penize, platit slozenky, hypoteku atd. A vedet, ze jeste minimalne patnact let po dosazeni duchodoveho veku bude muset pracovat na full time, aby dite dovedl alespon k maturite, to na klidu a domaci pohode neprida.
A panovi doslo, ze exmanzelka byla sice o tricet let starsi nez soucasna zena, ale deti velke, bydleni vlastni a bez dluhu, navic spolecne zazitky a zaliby…atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
25.6.17 10:04

@Ellusa :mrgreen: :potlesk:
Navic to zakladani novych rodin, alimenty a hypoteky, to je nakladna zajmova cinnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontar
25.6.17 10:11
@vonajebohyne píše:
Ona totiz ta chapajici milenka po zalozeni rodiny chce uplne to stejne, co ta potvora byvala. Penize, platit slozenky, hypoteku atd. A vedet, ze jeste minimalne patnact let po dosazeni duchodoveho veku bude muset pracovat na full time, aby dite dovedl alespon k maturite, to na klidu a domaci pohode neprida.
A panovi doslo, ze exmanzelka byla sice o tricet let starsi nez soucasna zena, ale deti velke, bydleni vlastni a bez dluhu, navic spolecne zazitky a zaliby…atd.

Přesně tak…proto je nejlepší držet se vlastní hodné i když třeba starší manželky, která se postará o potřeby mužskýho a on o její a jen občas si zpestřit život mladou milenkou a zase se radostně vracet domů…nikomu to neuškodí a všichni jsou spokojení a šťastní…to by měl být příkladný životní model…

• Citovat
  • Upravit
40461
25.6.17 10:13
@Aenne píše:
pro tebe : spěvák je sice už starší, ale hlas by se ti mohl líbit https://m.youtube.com/watch?…

děkuju, ten je úžasnej, moc se mi líbí :kytka:
mám velkou slabost pro francouzské písně… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40461
25.6.17 10:15
@ontar píše:
Přesně tak…proto je nejlepší držet se vlastní hodné i když třeba starší manželky, která se postará o potřeby mužskýho a on o její a jen občas si zpestřit život mladou milenkou a zase se radostně vracet domů…nikomu to neuškodí a všichni jsou spokojení a šťastní…to by měl být příkladný životní model…

To by bylo hezké, ale příroda to zařídila moudře a to tak, že spousta pánů je po 50 impotentních a tudíž nebohé manželky si musí hledat mladého milence :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
25.6.17 10:16
@ontar píše:
Jo a přijde o odměny a o orgasmus :,(

Cyniku. Nerozumíš lásce…on se bude přece trápit a tesknit :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
25.6.17 10:20
@free333 píše:
To by bylo hezké, ale příroda to zařídila moudře a to tak, že spousta pánů je po 50 impotentních a tudíž nebohé manželky si musí hledat mladého milence :* :*

Tak tak, zena totiz muze, i kdyz se ji nechce a viagru nepotrebuje :jazyk:. V nejhorsim to jisti lubrikant u ktereho, na rozdil od viagry, nehrozi zdravotni komplikace (neleze tolik do penez a neni na predpis).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontar
25.6.17 10:21
@free333 píše:
To by bylo hezké, ale příroda to zařídila moudře a to tak, že spousta pánů je po 50 impotentních a tudíž nebohé manželky si musí hledat mladého milence :* :*

Jo s tím samozřejmě souhlasím, jen jsem to tam zapomněl napsat…nejhorší je, když se z věrnosti začne dělat posvátná kráva… :andel:

• Citovat
  • Upravit
40461
25.6.17 10:24
@vonajebohyne píše:
Tak tak, zena totiz muze, i kdyz se ji nechce a viagru nepotrebuje :jazyk:. V nejhorsim to jisti lubrikant u ktereho, na rozdil od viagry, nehrozi zdravotni komplikace (neleze tolik do penez a neni na predpis).

Oni pánové naivně spoléhají na Viagru, ale neuvědomují si, že ne každý ji může užívat.
Stačí nemocné srdce, vysoký tlak, se spoustou léků se nesmí kombinovat… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí