Má manželku a dvě milenky

Anonymní
22.6.17 00:54

Má manželku a dvě milenky

Omlouvám se že píšu tak pozdě ale pořád musím myslet na to co jsem se dnes dozvěděla. Upřesním to. Ač na to nejsem pyšná mám ženatého milence, který je můj šéf v práci :oops: milenec má se svojí ženou krásný vztah bohužel jen jedno mu se svojí ženou chybí a to je sex.Jeho paní ví, že má její manžel milenku ale neví o koho jde, ani po tom nepátrá, nezajímá jí to.Jsem vdaná a mám ten samý problém také mi chyběl sex. S milencem si dokážeme povídat o všem možném, je milý, zábavný, něžný a co je od něho nejvíc hezké je to, že nikdy svoji ženu nepomluvil už od začátku našeho mileneckého vztahu máme oba ujasněna pravidla že půjde jenom o sex ale nic víc. Nejsem citlivka, nic po něm ani nechci a nikdy jsem nechtěla ale dnes jsem se od milence dozvěděla, že celou dobu co je se mnou má ještě jednu milenku! 8o Na rovinu mi řekl, že já mám čas pouze dvakrát za měsíc a jemu to nestačí tak to musel vyřešit takhle! :roll: :zed: Nechce mě prý ztratit ale druhé milenky se taky vzdát nechce.Na moji úvahu když jsem mu řekla že už vím proč mám neustále nějaké problémy s výtokem a kvasinkama mi řekl, že je to běžné, že si to sedne, že jsem víc citlivější a aby jsem tomu dala čas 8o :roll: Na rovinu jsem mu řekla že žádné Ph si s nikým nebudu měnit :roll: :poblion: a aby se rozhodl, jinak s ním už dál nebudu. Nedá se říct, že by mi to ublížilo, z mé strany k němu city nejsou, jen se cítím nevím jak by jsem to popsala snad ponížena? Hloupé slovo. :think: Ukončili by jste milenecký vztah? Nestojím o dárečky, taky jsem od něho žádný nedostala, výplatu mi počítá přesně do koruny, nikdy jsme spolu nikam nejeli třeba na prodloužený víkend, na rovinu napíšu že on by rád jel na prodloužený víkend, nabízel mi to mockrát ale já o to nestojím a nikam jet nechci! Za prve si řeknu, že by za ty peníze co by dal se mnou ošulil vlastní rodinu a to nechci a za druhé když ho poslouchám jak je všechno drahé, že je rád že se uživí a podobné kecy jako například že zabukoval víkend pro dvě osoby přes slevomat a aby jsem se konečně rozhodla a někam s ním vyrazila ale kdyby se mi to nehodilo, musí to do 24hodin zrušit, nebo by přišel o 1OOOkč a to by ho hodně mrzelo a spousta keců a omáčky kolem toho přejde mě rázem všechno a je po výletě :roll: Jak píšu, je mi s ním dobře ale to je všechno, jestli ukončím milenecký vtah, přijdu o práci kterou má ráda a je dobře placena. Nevím pro co se rozhodnout, přikláním se k tomu rozchodu. :nevim: Budu ráda jestli mi napíšete svůj názor, beru všechny ale prosím bez urážek :kytka: Ještě musím napsat, budu tady zítra večer nejpozději v pátek večer, rodinné důvody, tak jen aby jste věděli proč vám neodpovídám, díky za pochopení :kytka:
Prosím o anonym z osobních důvodů, moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26862
22.6.17 05:41

Anonymni: Kdyz si to po sobe v klidu cele prectes znovu, tak tam tu odpoved najdes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
22.6.17 05:53

Manželka nevadí, ale druhá milenka už ano? Pokud jde jen o mikroflóru, používejte kondom :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
22.6.17 06:00

A možná těch milenek bude ještě víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.6.17 06:16

Na rovinu. Pokud by šlo jen o sex, druhá milena by tě nerozhodila. A začít si se šéfem, který tvrdí, jak se svou ženou nespí, to je pěkně ohrané. Začala bych si víc sebe vážit a ukončila to s ním. A něco provedla s manželstvím. Pokud „vše klape“ kromě sexu, jde se nějak dohodnout. Pokud neklape nic, neudržel by mě ve vztahu milenec 2× v měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
22.6.17 06:20

Už jenom kvůli tomu, abych si nějakou nemoc nepřitáhla domů, bych to ukončila. Podle popisu na mě milenec působí hodně nepřitažlivě v mnoha ohledech. Proč bys měla přicházet o práci? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11206
22.6.17 06:27

Mě jen prijde nezodpovědný, že jsi svým mileneckým vztahem ohrozila svou práci a tím pádem to ovlivňuje i tvou rodinu, která za nic nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
22.6.17 06:31

Tvůj milenec je pěknej kre. tén, žádný ohleduplný sluníčko, jak ho popisuješ. Né proto, že má milenky, budiž, ale že nepoužívá kondom když chrápe s milenkama, a tím ohrožuje svou manželku :poblion: Se nedivím že s ním spí dvakrát do měsíce, napadlo tě že i ona může mít problémy? Kvůli tobě? Když s tebou bez kondomu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
22.6.17 06:47

Tohle bych ukončila. Když už bych si našla milence tak ne takovou promiskuitní držgrešli. Já tě neodsuzuji, ale s tímto bych nebyla. Přijde, vysype si pytlika, postěžuje si jak je vše drahé a jako dáreček ti nechá kvasinky? To ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
22.6.17 07:13

Jo holka..Trest nejvyšší za to co děláš..Zdravotní potíže a ještě tohle. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
22.6.17 07:16
@terien píše:
Tohle bych ukončila. Když už bych si našla milence tak ne takovou promiskuitní držgrešli. Já tě neodsuzuji, ale s tímto bych nebyla. Přijde, vysype si pytlika, postěžuje si jak je vše drahé a jako dáreček ti nechá kvasinky? To ne.

Asi tak. Nechapu ze v tomhle zakladatelko nepouzivas kondom. A to te on drzi v praci kvuli suku a bez nej si tam na nic a hrozi vyhazov? Taky dost smutny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
22.6.17 07:20
@Anonymní píše:
Omlouvám se že píšu tak pozdě ale pořád musím myslet na to co jsem se dnes dozvěděla. Upřesním to. Ač na to nejsem pyšná mám ženatého milence, který je můj šéf v práci :oops: milenec má se svojí ženou krásný vztah bohužel jen jedno mu se svojí ženou chybí a to je sex.Jeho paní ví, že má její manžel milenku ale neví o koho jde, ani po tom nepátrá, nezajímá jí to.Jsem vdaná a mám ten samý problém také mi chyběl sex. S milencem si dokážeme povídat o všem možném, je milý, zábavný, něžný a co je od něho nejvíc hezké je to, že nikdy svoji ženu nepomluvil už od začátku našeho mileneckého vztahu máme oba ujasněna pravidla že půjde jenom o sex ale nic víc. Nejsem citlivka, nic po něm ani nechci a nikdy jsem nechtěla ale dnes jsem se od milence dozvěděla, že celou dobu co je se mnou má ještě jednu milenku! 8o Na rovinu mi řekl, že já mám čas pouze dvakrát za měsíc a jemu to nestačí tak to musel vyřešit takhle! :roll: :zed: Nechce mě prý ztratit ale druhé milenky se taky vzdát nechce.Na moji úvahu když jsem mu řekla že už vím proč mám neustále nějaké problémy s výtokem a kvasinkama mi řekl, že je to běžné, že si to sedne, že jsem víc citlivější a aby jsem tomu dala čas 8o :roll: Na rovinu jsem mu řekla že žádné Ph si s nikým nebudu měnit :roll: :poblion: a aby se rozhodl, jinak s ním už dál nebudu. Nedá se říct, že by mi to ublížilo, z mé strany k němu city nejsou, jen se cítím nevím jak by jsem to popsala snad ponížena? Hloupé slovo. :think: Ukončili by jste milenecký vztah? Nestojím o dárečky, taky jsem od něho žádný nedostala, výplatu mi počítá přesně do koruny, nikdy jsme spolu nikam nejeli třeba na prodloužený víkend, na rovinu napíšu že on by rád jel na prodloužený víkend, nabízel mi to mockrát ale já o to nestojím a nikam jet nechci! Za prve si řeknu, že by za ty peníze co by dal se mnou ošulil vlastní rodinu a to nechci a za druhé když ho poslouchám jak je všechno drahé, že je rád že se uživí a podobné kecy jako například že zabukoval víkend pro dvě osoby přes slevomat a aby jsem se konečně rozhodla a někam s ním vyrazila ale kdyby se mi to nehodilo, musí to do 24hodin zrušit, nebo by přišel o 1OOOkč a to by ho hodně mrzelo a spousta keců a omáčky kolem toho přejde mě rázem všechno a je po výletě :roll: Jak píšu, je mi s ním dobře ale to je všechno, jestli ukončím milenecký vtah, přijdu o práci kterou má ráda a je dobře placena. Nevím pro co se rozhodnout, přikláním se k tomu rozchodu. :nevim: Budu ráda jestli mi napíšete svůj názor, beru všechny ale prosím bez urážek :kytka: Ještě musím napsat, budu tady zítra večer nejpozději v pátek večer, rodinné důvody, tak jen aby jste věděli proč vám neodpovídám, díky za pochopení :kytka:
Prosím o anonym z osobních důvodů, moc děkuji

Chudák manželka jeho a Tvůj manžel. Fujtajbl. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
22.6.17 07:38

Některé ženské mají seběvědomí jak hadr k vytírání podlahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
22.6.17 07:53

Kdyz si predstavim, kolik tech milenek za zivot asi mel, tak bud zakladatelko rada, ze mas snad pouze kvasinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
22.6.17 07:56

To jako fakt bez kondomu :think: :roll:

Když už bych pobrala milence a jeho milenky, nepochopím, že se nechráníte. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí