Už mě nemiluje :(

77
21.6.17 06:08

Už mě nemiluje:(

Ahoj..
S přítelem spolu bydlíme rok, mě je 19 a jemu 23. Poslední dobou sme se dost hádali, každý si myslíme že hlavní problém je něco jiného a proto sme to nedokázali nikdy vyřešit.. Včera mi řekl, že mě má hrozně moc rád, že mu na mě záleží, ale že v tom vztahu nechce pokračovat, že mě nemiluje… Pro mě to byl obrovský šok. Do teď se mi tomu nechce věřit. Když pominu ty hádky, tak nám spolu bylo moc dobře a fakt sme se milovali. Vím že mi budete psát, ať se na to vykašlal, že jsem mladá, že takových ještě bude… Ale já bych si to hrozně moc přála zachránit, opravdu pro mě moc znamena:( měli sme to, co jen tak někoho nepotká podle mě, ale z jeho strany to teda prý zmizelo… Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21.6.17 06:15

A to ho jako chces nutit aby zustal, ikdyz by byl nestastny…?

Ja byla s ex 7 let..rok z toho me podvadel..ja brecela..vedela sem, ze me ma rad..ale ze me uz nemiluje..to proste vycejtis..ale myslela se si, ze je to jen, ze jsem jeho prvni laska..ze se vybouri a pak bude dobre (byli jsme spolu od 15ti..).. Taky jsem si myslela, ze mi bez nej nebude lip (ac okoli tvrdilo opak..)..a taky ze uz tak bajecnyho chlapa nepotkam (ac pominu, ten posledni rok vztahu..na prvni lasku mam vazne krasne vzpominky…)
No a omyl..potkala jsem jeste uzasnejsiho..hodnejsiho..a dokonalejsiho..a s nim je zivot vazne krasnejsi:)

Takze neves hlavu..ac se to tedka zda katastroficke..uvidis..bude lip..ac to zni jako klise..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
21.6.17 06:16

Chtěla bych vědět, jestli si myslíte že se to dá zachránit a jak:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
21.6.17 06:19

@ohlodana_broskev já vím.. Já tomu jen prostě nemůžu uvěřit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.6.17 06:28

Jak chces zachránit neco…co proste neni?

Jasne..verim tomu, ze by s tebou jeste byl…
Ale ani jeden z vas by nebyl stastnej..to za.to stoji?
Ty bys furt přemýšlela, o tom jak ti rekl, ze te nemiluje..
A on zase o tom, ze s tebou je..ikdyz vlastne vnitrne touzi po necem jinem..

Nevim no…ale nekdy…protoze ikdyz toho cloveka milujes..je to nejlepší co pro nej muzes udělat to..ze ho nechas jit..ikdyz to ted peklene boli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
21.6.17 06:32

@ohlodana_broskev furt vnitřně doufám, že to někde hluboko je… Hodně za to můžou podle mě ty hádky, že už na to nemá sílu.. Ale já nevím možná jsem naivní ale nechápu jak jen tak může zmizet to, co sme mezi sebou meli:( ale každopádně děkuji za reakci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
21.6.17 06:36

Také říkal že se sám v sobě nevyznám, že je hrozne zmatený… A když mi to říkal, tak z toho byl také hodně spatny:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
21.6.17 06:48
@Anonymjm píše:
Chtěla bych vědět, jestli si myslíte že se to dá zachránit a jak:(

a ja si to představuješ? Vždyt to řekl jasně- nemiluje Tě. To by Tě bylo jedno hlavně že s Tebou je? třeba už dávno potkal jinou :think: nejde zachránit něco co už není a on jak se zdá má jasno a vztah zachranovat nechce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
21.6.17 06:49

Nutit někoho milovat je hrozné… Ten člověk se přemáhá a nakonec to dopadne stejně špatně :( jestli chce odejít, tak jo nech… Bude vám líp. A je jasné, že je z toho špatný asi tě má rád a ubližovat ti není příjemné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
21.6.17 06:51

@Anonymjm rada jediná nelézt tam kde tě už nechtějí a nezachranovat něco co už je pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
21.6.17 06:53

@Manuelan lépe bych to nenapsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
21.6.17 06:54

Je mi líto, ale řekl to jasně. Nemiluje tě a nutit ho nemůžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
21.6.17 07:28

Ten Tvůj přítel má skoro určitě už jinou holku, takže je zbytečné dělat si nějaké naděje. Jakmile chlap získá odvahu k tomu, aby se vyjádřil, že Tě nemiluje, tak prostě někoho už má, jinak by to nedokázal vyslovit, chlapi jsou srabi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
21.6.17 07:39

@Intoška na sto procent nikoho nemá právě :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
21.6.17 07:46

Zakladatelka: Chce někoho jiného. I když to bolí, jdi od toho, nemá to smysl. Jinak doporučuji knihu Až tak moc tě nežere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí