Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak pokud je to čerstvě, tak má možná jen nervy. Třeba to chce čas…
Bývalý měl podobný problém, měl nějaký psychický blok z předešlého vztahu.
Když se mu postavil, tak se prostě neudělal, byla jsem z toho už na nervy, přece jen jsem byla mladá a relativně nezkušená.
Jednou jsem si ale řekla, že už by to chtělo…no málem mi upadla ruka a pusa, byl to fakt boj, ale povedlo se a od te doby to bylo už celkem ok, většinou i vydržel až do konce, svého, samozřejmě, můj nikdy nebyl…
Tak třeba se bojí, nebo má nějaký blok, přece jen v 25 bez nějakých zkušeností, to člověka znejistí…
Prosím anonym, hodně osobní.
Měla jsem jednoho, který to měl stejně. Při sexu se ukázal mega problém s erekcí takže jsme to ukončili. Šokující pro mě bylo, že on jaksi nechápal, co mi vadí
asi mu připadalo že je všechno v pořádku.
@terien píše:
Měla jsem jednoho, který to měl stejně. Při sexu se ukázal mega problém s erekcí takže jsme to ukončili. Šokující pro mě bylo, že on jaksi nechápal, co mi vadíasi mu připadalo že je všechno v pořádku.
to jsem taky zažila
hrůza ti chlapi…
@terien píše:
Měla jsem jednoho, který to měl stejně. Při sexu se ukázal mega problém s erekcí takže jsme to ukončili. Šokující pro mě bylo, že on jaksi nechápal, co mi vadíasi mu připadalo že je všechno v pořádku.
Našla sis gaye. Jeho impotence a staropanictví jsou jasným důkazem jeho homosexuality. Nechápu co tady řešíš, opravdu toužíš po partnerství nebo dokonce po manželství s gayem???
No, pokud jste jeho první pokus o heterosexuální styk a prostě nemá erekci, tak je na místě zvážit, jestli je fakt na ženské a nebo jak to má s nějakými extrémnějšími technikami v sexu.
Pokud si ho chcete nechat, tak bude potřeba najít cestu k tomu, aby byl s vámi schopný mluvit o tom, co ho vzrušuje a pak to případně zkusit.
Klasický nesmělý panic nemívá poruchu erekce, ale spíš předčasnou ejakulaci.
Pokud by to bylo skutečně úzkostí, tak ho středně přiopijte a domluvte se buď na masáži a nebo orálu s tím, že po něm nechcete aby předváděl dokonalé výkony, že mu jen chcete udělat příjemně. Mrkněte na youtue na nějaké tantrické masáže penisu -
vkusná, ale praktická videa má třeba Layla Martin.
Dost to pomáhá uvolnit se (zejména když je lehce líznutý) a tedy to vyžene případnou úzkost, co by bránila erekci. Pokud by to skutečně bylo úzkostmi z nutnosti dokonalého výkonu a strachu z nezkušenoti, tak pár orgasmů mimo souložení za pomoci vašich rukou či pusy dost pomůže - plus vás tedy propojí podmíněným reflexem s tím orgasmem…
@Kobea pravda, je fakt že ve 25 mě to nenapadlo automaticky, ale jestli bere třeba antidepresiva, což by i sedělo, tak to může být způsobené prášky. To se řeší změnou medikace.
V případě že je obézní, tak by si měl rychle zajít na vyšetření krevního cukru a další možný podezřelý jsou problémy se srdcem či cévami.
@Ou Já jsem se potkala s 37tiletým po infarktu a ani si neškrtnul. Nevím, v kolika letech ten infarkt měl. A to, že je někomu 25 let dneska neznamená, že je automaticky zdravý. Jenže kdybych neměla tuhle zkušenost, tak by mě nikdy nenapadlo, co všechno na erekci může mít vliv.
Dekuji za reakce. Obezni neni, na por o 100% nekouka. Zena ho podle mne vzrusuje. Neustale vyhledava dotyky, mazleni… Rekla bych ze az moc.
Hezjy den, potrebovala bych radu. Mam cerstve noveho pritele a neco malo mezi nami jiz probehlo.
Pri mazleni se priteli nepostavi, neztvrdne. Je trochu vetsi, gumovy (omlouvam se za popis). S zadnou jinou zenou jeste nespal.
Urcite mam v planu to probrat casem i s nim, jen zatim nevim jak. Vubec si neumim predstavit sex. Je mu 25.