Mstím se mu i když ho miluji

Anonymní
24.6.17 14:15

Mstím se mu i když ho miluji

Manžel by si mě bez předmanželské smlouvy nevzal. Miluji ho, ale nedokážu se s tím, že mě ji „donutil“ podepsat smířit. Měla jsem buď na výběr ho opustit, což jsem nechtěla nebo žít a mít děti bez svatby nebo ji podepsat. Jsme spolu už 20 let a já mu to nemohu odpustit, že mi nevěřil. Když je mi nejhůř, zahýbám mu za to. K těm mužům nic necítím, žene mě moje uraženost a msta za to, že je takový hajz… a nevzal si mě bez předmanželské smlouvy, že mi nevěřil i když jsem ho tolik milovala a miluji. Přes to ho nedokážu opustit. Když bych mu to řekla, že mě to trápí, řval by, že je to spravedlivé a že nemám být blbá, že nám nic s dětmi nechybí. Já ho za to nenávidím a s těmi muži se mi vždy strašne uleví. On je mi věrný. Jsem hodně špatná? Nedokážu ho opustit :(.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Doe_Jane
24.6.17 14:19

Přečti si to po sobě ještě jednou, buď jsi troll nebo zralá na léčebnu

• Citovat
  • Upravit
9947
24.6.17 14:20

Jdi se léčit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
24.6.17 14:22
@Petruna21 píše:
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
24.6.17 14:23

Doufám, že si troll. Pokud ne, je moc smutné, že má tvůj muž zrovna tebe. Chudák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
24.6.17 14:25

Asi věděl proč tu smlouvu chce :mrgreen: zanedlouho se mu bude hodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4979
24.6.17 14:26

Chudak chlap. Ano, jsi mrcha, kdyz se k nemu takhle chovas. A az ti na to prijde, zaslouzis si diky predmanzelske smlouve odejit s holym zadkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
24.6.17 14:26

Asi tak…pokud pro tebe ta smlouva byla neprekonatelny problem, nemela sis ho brat. To, co ted delas, je unfair. Je to podobne, jako kdyz muz jasne deklaruje, ze se nechce zenit a zena s nim i presto chce mit dite (byt ji svuj nazor jasne rekl dopredu a ona souhlasila) a pak se citi zneuzita, ze on se jako zazrakem nerozmyslel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.17 14:27
@terien píše:
Asi věděl proč tu smlouvu chce :mrgreen: zanedlouho se mu bude hodit

Rozcházet se nechce.

A - z

• Citovat
  • Upravit
1299
24.6.17 14:27

Opravdu si myslis ze manzela podvadis kvuli predmanzelsky smlouve? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.17 14:29
@Petruna21 píše:

To nepomáhá. Byla jsem na spoustě místech. Placených pojišťovnou i soukromých :(.

A - zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.6.17 14:30
@vonajebohyne píše:
Asi tak…pokud pro tebe ta smlouva byla neprekonatelny problem, nemela sis ho brat. To, co ted delas, je unfair. Je to podobne, jako kdyz muz jasne deklaruje, ze se nechce zenit a zena s nim i presto chce mit dite (byt ji svuj nazor jasne rekl dopredu a ona souhlasila) a pak se citi zneuzita, ze on se jako zazrakem nerozmyslel.

Nechtěla jsem žít s někým koho nemiluju a smlouva pro mě je nepřekonatelný problém. Užírá mě za živa.

A - zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.6.17 14:31
@hapolda píše:
Opravdu si myslis ze manzela podvadis kvuli predmanzelsky smlouve? :lol:

Ano vždycky mě chytne nenávist a zloba a pak se vyspím s někým a ciltím úlevu jak jsem mu to svinstvo vrátila. :(

A - zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
7939
24.6.17 14:32
@Anonymní píše:
Nechtěla jsem žít s někým koho nemiluju a smlouva pro mě je nepřekonatelný problém. Užírá mě za živa.A - zakladatelka

Tak hlavni je, ze omluvu pro zalety sis nasla :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
24.6.17 14:33
@Anonymní píše:
Manžel by si mě bez předmanželské smlouvy nevzal. Miluji ho, ale nedokážu se s tím, že mě ji „donutil“ podepsat smířit. Měla jsem buď na výběr ho opustit, což jsem nechtěla nebo žít a mít děti bez svatby nebo ji podepsat. Jsme spolu už 20 let a já mu to nemohu odpustit, že mi nevěřil. Když je mi nejhůř, zahýbám mu za to. K těm mužům nic necítím, žene mě moje uraženost a msta za to, že je takový hajz… a nevzal si mě bez předmanželské smlouvy, že mi nevěřil i když jsem ho tolik milovala a miluji. Přes to ho nedokážu opustit. Když bych mu to řekla, že mě to trápí, řval by, že je to spravedlivé a že nemám být blbá, že nám nic s dětmi nechybí. Já ho za to nenávidím a s těmi muži se mi vždy strašne uleví. On je mi věrný. Jsem hodně špatná? Nedokážu ho opustit :(.

Předmanželská smlouva je tvůj nejmenší problém :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria