Miluji stále expřítele

30
23.6.17 22:37

miluji stale expřítele

Ahoj citim se Strašně mrzí me, když člověk, který Vás před 2roky mel tak strašně moc rád planoval si semnou rodinu a teď dělá, že mě nezná, mame spolu 5 mesic, syna. Musela sem odejit mela sem k tomu důvody, našla sem si byt a řekla že začnu od znova. Dokonce mam I praci..mamka mi pomaha s zhlidaním jinak bych to financne nezvládala. Obcas si ex na maleho prijde podivat a koupí mu to co potrebuje to je všechno, kolikrat sem mu. vysvetlila proč sem odešla kvuli tomu že večne nadaval a byl. agresivní a ja byla ta poslední. Vzdycky jeho mama byla ta nejlepsi a ja nic nikdy moje slovo nic neznamenalo, bylo toho vic. Nikdy si tohle nenechal vysvětlit max mi na to rekl mě to nezajíma. Vidim den co den fotky jak chlasta baví se atd, říkam si kde sem udelala chybu že se keme choval jak k hadru, a ze ted je štastny a je bez ztarostí. Opravdu muzu rict ze me miloval a na maleho jsme se hrozne tešily a vim že mezi nama by to nikdy neklapalo jelikoz, jeho rodina je víc nez mi, ale kdyz ho vidím tak I pres to vsechno ho miluji jenze on se na mě nemuze ani podivat chci hrozne na neho zapomenout, a zit dal. Pořád se přes to nedokážu přenést. Opravdu mě to strašně mrzí, protože nedokážu pochopit, jak se z něj ze dne na den ke mně vytratily city. ????
Možná řeknete ze si muzu zato sama nebo sem odešla ale prave proto že keme nic necitil. Chtěla bych vedet jak zvladate byt svobodne maminky bojim se, ze zustanu sama a kdyz si treba nekoho najdu aby mel syna rad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26861
24.6.17 07:01

@Nikola0000 Podle toho, jak jsi ho popsala, tve rozhodnuti bylo spravne. Jestli dobre pocitam, otehotnela jsi temer na zacatku vaseho vztahu, kdy jsi mela na ocich ruzove bryle. Ted se citis osamnela hlavne proto, ze jsi s ditetem sama. Ale to odezni. Mas oporu v mamce, coz je super :palec: Obavy, zda si nekoho najdes a jestli bude mit tve dite rad chapu, ale jsou predcasne. Nesmis si znovu najit sobce a agresora jako ted. Takovy tve dite rad mit nebude :? Hledej uplne jineho muze nez se kterym mas dite. Neudelej stejnou chybu 2×. Poslouchej okoli, jak ono toho muze vidi. Nestranny pohled je vzdy nejlepsi. Hormony jsou fajn, ale dokazou dost zkomplikovat zivot, coz jsi ted poznala :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
24.6.17 07:32

@Nikola0000
Nech si soudně stanovit alimenty a ne zamilovanost zapomeň. Hlavně mu ty alimenty neodpouštěj, protože jinak si on o Tobě bude myslet, že jsi blbá, když se nepřihlásíš o svá práva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
24.6.17 13:09

To z tebe nemluvi laska, ale spis osamelost a celkove komplikovana slozitost situace, kdy musis do prace misto uzivani si miminka. Az potkas jineho a budes mit s kym sdilet starosti a hlavne i to hezke, tak ti bude lepe. Vydrz!!! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
24.6.17 17:59

Ano citim se sama..jen prace a litat kolem maleho. Tohle je kazdy den makam jak žhava aby mel maly vsechno, protože ho moc miluji. Cekame na soud takze uvidim kolik mu soud vymeři kdyz nepracuje.Rika jak pro maleho prijde a vezmesi ho prd vubec nic, Jen sama zabava uplne mě to vytaci že sem tak najivni blbka! Jeste ze mam tu mamku ktera mi pomaha s prckem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
24.6.17 23:01
@Nikola0000 píše:
Ano citim se sama..jen prace a litat kolem maleho. Tohle je kazdy den makam jak žhava aby mel maly vsechno, protože ho moc miluji. Cekame na soud takze uvidim kolik mu soud vymeři kdyz nepracuje.Rika jak pro maleho prijde a vezmesi ho prd vubec nic, Jen sama zabava uplne mě to vytaci že sem tak najivni blbka! Jeste ze mam tu mamku ktera mi pomaha s prckem

on tě, ale nikdy nemiloval, je mi moc líto, že tohle říkám, ale tak to je, tak se lidi v životě nikdy nechovají a zůstaneš sama se svými dětmi a určitě příjde časem někdo normální, který bude určitě sdílet tvoji bolest stejnou silou a pro tebe. :andel: :kytka: věř tomu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí