Jsem magnet na katastrofy :D

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
31.5.11 16:39

Jsem magnet na katastrofy :D

;) katastrofy a trapásky jsou u nás na denním pořádku :) :D :lol:

Moje story s pavoukem v sobotu v noci (okopčená z diskuze ,,příjemní a nepříjemní emiminaři" - nebo tak nějak) ,,Ufff, šššš.
Vydejchávám WC story.
Jdu si v klídku na záchod, sedím a naproti mě PAVOUK! já, která mám z nich panický strach,
vybíhám se staženýma kalhotama z WC a derou se mi slzy do očí. Takhle rychle mi srdce nebilo ani při maratonu. Mám 2 možnosti – řvát a vzbudit celej dům, nebo se pochlapit a jít ho zlikvidovat.
5× jsem tam vlezla a zase utekla. Na 6. pokus jsem čapla osvěžovač vzduchu a plnou parou pavouka zavoňela. Záchod je zavřenej. :mrgreen: No a to enní všechno. Rychlostí blesku (kdo, že se bojí bouřek? Muhahaha) letím bo obýváku a bum zakopla jsem, takže doufám, že mám rozbitý koleno :D :D :D "

Včera jsem zase dělala Diance kakao, obvyklých 5 lžiček Granka a jen zalít. No a tak jsem se zamyslela, až jsem zjistila, že jsem celou flašku vylila. Nejen, že já celá mokrá, ale Dianka uklouzla. No, Bea se měla čemu smát.

A dneska jdu od zubařky s kočárkem k autu. Vlezu do auta, startuju, nějak mě podivně tlačí bota. Kouknu a bota nikde, tlačil mě pedál. Chvilka napětí a vylézám z auta, bota je asi o 20 metrů dál. Běžím pro botu jen s jednou na noze (pro botu na podpatku!) beru botu, vlezu do auta a jedu domů. Před barákem vystupuju, jdu domů a chci se vyzout. A nemám botu!! Nechala jsem ji v autě :mrgreen: to jsem se sobě fakt musela smát. :mrgreen:

A to neoovídám, jak jsem dělala míchaný vajíčka. Rozklepla jsem 5 vajíček do misky, otočím se a strhla jsem utěrku, kterou jsem měla pod miskou s vejci. Misku jsem chytla, ale vajíčka už byla na zemi :mrgreen: :mrgreen:

Jestli to je tím mateřstvím? :mrgreen: :think:

Přidejte se :P ať uvidím (a můj muž taky- dám mu to přečíst), že nejsem taková jen já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4880
31.5.11 16:42

Haahahaha :-P :-P :-P Té botě se musím fakt smát :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
31.5.11 16:44

Taky jsem dnes byla zamyšlená a když jsem chtěla umývat nádobí, tak místo jaru jsem na houbičku lila malinovej sirup, tak čumím proč je to tak červený :roll: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
31.5.11 16:54

Šla jsem péct buchty. Udělala jsem těsto, dala kynout. Mezitím jsem začala uklízet v lednici a vyndala mísu se zbytkem těstovin, že je vyhodím. Pak nastalo nejspíš zatmění, protože jsem vzala mísu s těstem a šla ji vyprázdnit do záchoda, spláchla jsem a jdu do kuchyně a koukám na prázdnou mísu v ruce a mísu se starýma těstovinama na stole a nechápu :D:D

Nebo nesu kelímek od jogurtu a lžičku. Do odpadu hodím lžičku a kelímek jdu umejt :D

Minulej týden Anežka na hřišti šla vyhodit do koše papírový kapesník. Jak běžela tak se ji sesunul klobouk tak ho vzala do ruky. Pak přiběhla ke mě, a podává mi ten kapesník, že ten klobouk vyhodila. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
31.5.11 16:55

co jsem těhotná, neumím kupovat pytle na odpadky do koše…
máme pořád ten samý koš už tři roky, každotýdenní nákupy dělám také já, tedy i pytle kupuju já. Ale poslední dobou se mi absolutně nedaří koupit tu správnou velikost. Stojím před regálem, koukám na ty různý velikosti pytlíků a najednou marně přemýšlím, jaký objem koše vlastně máme doma… za posledního půl roku jsem to ještě netrefila :-)
manžel už má ze mě srandu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
31.5.11 16:56

jsem se fakt zasmála :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
31.5.11 17:01

:mrgreen:
Neboj nejsi v tom sama ,kamarádka přijela ke škole jde pro dítě ,přivede dítě dá ho do auta obejde auto sedne si na sedadlo spolujezce připoutá se a čeká :mrgreen: no nevím na koho když přijela sama .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.11 17:06
emma12 píše: :mrgreen:
Neboj nejsi v tom sama ,kamarádka přijela ke škole jde pro dítě ,přivede dítě dá ho do auta obejde auto sedne si na sedadlo spolujezce připoutá se a čeká :mrgreen: no nevím na koho když přijela sama .

:mrgreen: :lol:
Když mluvíš o tom autě. Jednou mě měl chlap vyzvednout. Vidím auto, nastoupím, připoutám se, řeknu ahoj a chci vlepit chlapovi pusu.
Pozor! To není můj chlap :mrgreen: chudák ani nevěděl co dělat. Já rudá jak rak se omlouvám q zvedám se. Nejde to, chci rychle pryč. ,,ehmm, slečno. Jste připoutaná".
Beztak tu reklamu, jak nastoupí někdo do cizího auta je podle pravdivé události - podle mě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
31.5.11 17:17

Bota mě dostala :mrgreen:

Já takovýhle „katastrofy“ moc nepřitahuju, jediný, co si pamatuju je, že malej měl před spaním žízeň, dala jsem mu vodu do hrníčku z ikey a že mu dám napít v leže… Jenže mi nějak nedošlo, že hrníček na víčku nemá závit, takže komplet celej obsah hrníčku měl Kuba na obličeji :roll: Lekl se, začal řvát, já řvala na manžela, aby rychle donesl suchý prostěradlo, a do toho uklidňovala a převlíkala prcka do suchýho pyžama… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
31.5.11 17:29

:lol: :lol: jee, ja se bavim :lol: :lol:
me se podarilo zasantrocit nuz, 14 dni jsem ho hledala a pak ho manzel nasel v troube, no.. uz vypadal trochu jinak.
tehotenstvi mi dalo zabrat, na vse zapominam. pravidelne na varici se testoviny. radeji uz je vari manzel :mrgreen: . dokonce jsem zapomnela i vyzvednout dceru ze skoly, cekala na me chudak v reditelne :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
31.5.11 17:39

No tak přidávám se do klubu - v poslední době cca za měsíc:

jsem VYPRALA v softshellové bundě MOBIL …

a ještě jsem manžela dořvala, že mi neodpovídá na sms a nejde se mu dovolat…
Po jeho dotazu jestli jsem nám prala bundy, se vrhl na balkon 8-o a vytáhl mobil z vrchní kapsy na zip( ostatní kapsy jsem předtím poctivě projela a vytáhla papírové kapesníky :lol: )

ROZBILA jsem stojací LAMPU skleněnou…

čtecí lampička odolala, vrchní talíř se roztříštil na koberec v obýváku a ještě jsem stihla zařvat na Ondru, páč to letělo na něj :poblion:

Jsem zkrátka schopná, no :nevim:

P.S. dostala jsem radu,že mám pavouky stříkat lakem na vlasy - ztuhne a nezdrhne … Zkusila jsem na malého pavoučka na parapetu, ale bylo mi špatně, jak kýval nohama :poblion: Mě totiž z těch potvor nejvíce děsí ty hnusné nohy. Navíc manžel je zásadně nezabíjí, ale háže z okna :lol: , takže jsem dostala seřváno…

Příspěvek upraven 31.05.11 v 17:42

• Citovat
  • Upravit
755
31.5.11 17:41

Já teda takovej příběh, kterej se stal mojí mamce… :wink: Hlídala mýho malýho, kterýmu bylo tehdy asi 5 měsíců. Byli ještě spolu se psem a mou 6ti letou sestrou v obývacím pokoji. Najednou se zabouchly dveře - klasický panelákový - prostě najednou nešly otevřít, aniž by je kdokoliv zamknul… Tak si mamka říká, no neva, počkáme, až přijde Tereza (já) a ta nás vysvobodí… Do mého příchodu zbývalo asi 45 minut. Jenže v tom si máma uvědomila, že malý má každou chvilku jíst a jídlo bylo samozřejmě v kuchyni… chtěla mi zavolat, ať si pospíším, ale telefon samozřejmě v předsíni… Tak začala být nervózní, protože náš malý byl na jídlo nařízenej jako hodinky a to uměl spustit, když nebylo „papů“ … Asi za 10 min to vypuklo… Malý začal „kňučet“, což za chvilku přerostlo v neskutečný řev - samozřejmě po ruce nebylo nic, čím by se dal „oblafnout“ … Do toho začala ječet i malá sestra, že Denísek určitě umře hlady… Tak sestřička s Denískem leželi na posteli, řvali jako paviáni, pes štěkal… a do toho všeho se mamce začalo chtít „na velkou“ ! Ale takový to - jako že hned teď musim!!! Ani minutu už nevdržím!!! :roll: :pocitac: Nezbývalo nic jiného, než že se mamka musela odebrat na balkon, kde na kus novin prostě musela „vykonat svou potřebu“ :zed: Pak nastala „operace“ rozbít dveře, aby se dostala k mlíčku do kuchyně - tak tedy řvoucí děti dala co nejdál ode dveří a prorazila sklo židlí… :jazyk:

Já přišla domů asi za 10 minut po tomto „divadle“ a naskytl se mi takovýto obrázek: Předsíň plná střepů, díra ve dveřích, v obýváku taky střepy, kousek dál leží mamka a krmí malého na sedačce, který hltá a je spokojený… Jsem se fakt lekla, co se stalo…

Když jsem slyšela tento „příběh“ od mamky, tak jsme se tomu obě ještě hodně dlouho smály, i když mamka říkala, že v té situaci ji opravdu do smíchu nebylo! :evil: :wink:

To je tak, když se někdy sejde tooolik drobností najednou… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
31.5.11 18:08

já předevčírem prala, Zuzku jsem měla v lehátku a povídám jí:„Musíme prohledat kapsy, kdyby tam taťka něco měl“..asi jsem se zamyslela nebo nevím, ale když jsem se šla podívat kdy pračka dopere, tak jsem v bubnu spatřila točící se polepené tužky s taháky, které si manžel připravoval do školy a nechal je v kapse:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
31.5.11 18:21
eManzelkaAmama píše:
Když mluvíš o tom autě. Jednou mě měl chlap vyzvednout. Vidím auto, nastoupím, připoutám se, řeknu ahoj a chci vlepit chlapovi pusu.
Pozor! To není můj chlap :mrgreen: chudák ani nevěděl co dělat. Já rudá jak rak se omlouvám q zvedám se. Nejde to, chci rychle pryč. ,,ehmm, slečno. Jste připoutaná".
Beztak tu reklamu, jak nastoupí někdo do cizího auta je podle pravdivé události - podle mě :mrgreen:

Tohle se mi stalo po maturite - stojim pred skolou, v tasce ty otazky, co jsem se ucila do posl.chvile, mam to za sebou, stastna jak blecha a cekam, az me nabere muj kluk cestou odnekud - jenze on dost menil auta, takze me neprekvapilo, kdyz vedle me zastavilo auto, ktere jsem neznala (proc vlastne zastavilo nevim, asi jsem se mu libila :lol: ) - tak nasednu, tasku hazim na podlahu a rikam „slaaava, mam to za 3 jedem chlastat“ - a on to byl nekde uplne jinej :lol: :oops: :oops: . Kdyz jsem vystoupila, jen normalne dal … nechapu … :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
31.5.11 18:23
Boudice23 píše:
„Musíme prohledat kapsy, kdyby tam taťka něco měl“..

To bych nedelala, to jsem udelala jednou a lituju dodnes :oops: :cert: , ale to nepatri sem do oddechove diskuse (ja jen tak na okraj, ze mi to nedalo :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí