Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Mě a přiteli se stalo na nákupu, když jsem čekala u košíku až nabere pečivo a vzpměla jsem si na něco, že musíme ještě koupit, tak jsem odjela, no a ten můj ňouma pečivo hodil do prvního košíku, nepohlédnout na nikoho objal postarší dámu a ve chvíli když říkal mžeme jít dmů laškovat se na ní otočil. No dáma málem omdlela a ten můj taky
![]()
domisek.b píše:
Mě a přiteli se stalo na nákupu, když jsem čekala u košíku až nabere pečivo a vzpměla jsem si na něco, že musíme ještě koupit, tak jsem odjela, no a ten můj ňouma pečivo hodil do prvního košíku, nepohlédnout na nikoho objal postarší dámu a ve chvíli když říkal mžeme jít dmů laškovat se na ní otočil. No dáma málem omdlela a ten můj taky![]()
domisek.b píše:
Mě a přiteli se stalo na nákupu, když jsem čekala u košíku až nabere pečivo a vzpměla jsem si na něco, že musíme ještě koupit, tak jsem odjela, no a ten můj ňouma pečivo hodil do prvního košíku, nepohlédnout na nikoho objal postarší dámu a ve chvíli když říkal mžeme jít dmů laškovat se na ní otočil. No dáma málem omdlela a ten můj taky![]()
Jak tu holky psaly o tom autě - nastoupení k úplně cizímu člověku - tak se přidávám do party!
![]()
Tak to já jsem teda nenastoupila, ale vždycky před obchodem parkuju na stejným místě. Jednou bylo plno, tak jsem stála jinde no a samozřejmě zvyklá, že vždycky stojím tam jsem šla k cizímu autu a už jsem tam strkala klíček. A to podotýýkám, že já mám malého třídvéřáka a toto byl dlouhý kombík úplně odlišné barvy. No já se styděla, že by se ve mě krve nedořezal.:-D ![]()
Tak to se holky přidávám, po porodu asi týden čtrnáct dní jsem si chtěla uvařit vajíčka… ok, dala jsem je vařit, šla jsem k malýmu, kojila, chovala a pak za nějakou dobou si říkám co to smrdí, voda vyvařená a skořápky jak uhel ![]()
nebo jsem si párkrát místo sirupu málem nalila jar apod…
vykojenej mozek mám ![]()
say píše:
Tak to se holky přidávám, po porodu asi týden čtrnáct dní jsem si chtěla uvařit vajíčka… ok, dala jsem je vařit, šla jsem k malýmu, kojila, chovala a pak za nějakou dobou si říkám co to smrdí, voda vyvařená a skořápky jak uhel![]()
nebo jsem si párkrát místo sirupu málem nalila jar apod…
vykojenej mozek mám
Aspoň máš výmluvu na vykojenej mozek .:mrgreen: Já už nekojím, takže jediná „výmluva“ je, že jsem blbá a roztržitá
![]()
A ještě jedna příhoda, jdu kolem lednice, že je nějak zima. Koukám na okno, nic. asi mám halušky, chodím dokola jak blb a u lednice je zima. No jasně, že byla otevřená, ale jak! A já to neviděla.
Peettrraa píše:
Tak to já jsem teda nenastoupila, ale vždycky před obchodem parkuju na stejným místě. Jednou bylo plno, tak jsem stála jinde no a samozřejmě zvyklá, že vždycky stojím tam jsem šla k cizímu autu a už jsem tam strkala klíček. A to podotýýkám, že já mám malého třídvéřáka a toto byl dlouhý kombík úplně odlišné barvy. No já se styděla, že by se ve mě krve nedořezal.:-D
Nádhera. ![]()
Já jdu jednou, klikám na odemčení dveří a nic neslyším. Obejdu 3× celé parkoviště a až pak si uvědomím, že parkuju na tom venku ![]()
Včera jsem vařila, na sporáku - brambory, polévka a maso. Zkouším brambory, jestli už jsou vařený - byly, tak jsem položila pokličku zpátky na hrnec a šla vylít vodu. No manžel na mě divně kouká, tak se ptám, co se děje. Zkrátka vylila jsem polívku a brambory nechala ve vodě ![]()
Dajdula píše:
Včera jsem vařila, na sporáku - brambory, polévka a maso. Zkouším brambory, jestli už jsou vařený - byly, tak jsem položila pokličku zpátky na hrnec a šla vylít vodu. No manžel na mě divně kouká, tak se ptám, co se děje. Zkrátka vylila jsem polívku a brambory nechala ve vodě
Boudice23 píše:Dajdula píše:
Včera jsem vařila, na sporáku - brambory, polévka a maso. Zkouším brambory, jestli už jsou vařený - byly, tak jsem položila pokličku zpátky na hrnec a šla vylít vodu. No manžel na mě divně kouká, tak se ptám, co se děje. Zkrátka vylila jsem polívku a brambory nechala ve vodě![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nebo se mi už několikrát sralo, že jsem cedila vývar. A přímo do odpadu, edala jsem si pod síto hrnec.
Edit: ne sralo, ale stalo. I když mě to nasralo. ![]()
Taky se přidám, sic už nejsem ani těhotná ani kojící, ale prostě občas blbnu. ![]()
Mě se zas běžně stává, že jak běhám po obchoďáku, přihazuju nakupované zboží do cizích košíků, ale má to výhodu- vždy ušetřím. ![]()
To je tak, když někdo spěchá za dětmi a ty obchoďáky jsou tak plné. ![]()
Tak holky, příhoda 3 minuty stará - Jdu vyhodit do koše kelímek od jogurtu. V 2. ruce mám lžičku. Otevřu koš a vyhodím…lžičku. No nic vyndám lžičku a vyhodím…lžičku. To už se manžel řeže, tak se na něj zašklebím jako, že jemu se nic podobnýho nestalo. Vyndám lžičku z koše a pro jistotu jí chci fikaně hned hodit do dřezu a pak kelímek do koše. A co se nestalo - kelímek hodím do dřezu a lžičku do koše. ![]()
Dajdula píše:
Tak holky, příhoda 3 minuty stará - Jdu vyhodit do koše kelímek od jogurtu. V 2. ruce mám lžičku. Otevřu koš a vyhodím…lžičku. No nic vyndám lžičku a vyhodím…lžičku. To už se manžel řeže, tak se na něj zašklebím jako, že jemu se nic podobnýho nestalo. Vyndám lžičku z koše a pro jistotu jí chci fikaně hned hodit do dřezu a pak kelímek do koše. A co se nestalo - kelímek hodím do dřezu a lžičku do koše.
To se mi taky stává. ..např..chleba v lednici, Jdu pro lžičku na kávu, mezitím se bavím, dojdu ke stolu a lžička nikde, prostě jsem ji vytáhla, podívala se asi na ni a dala zpátky mezi ostatní. Kelímek od jogurtu v dřezu a lžička v koši. Chci si udělat instatní kávu 3v1 a místo vařící vody z konvice hrnek strčím pod tekoucí studenou vodu.. ![]()
Jsem ráda, že nejsem sama
Se furt vymlouvám, že je to tím, jak musím myslet na milion dalších věcí, ale často mám úplně vypnuto. ![]()