Jsem moc citlivá?

Anonymní
15.6.22 20:26

Jsem moc citlivá?

Vezmu to od začátku. Můj pritel má kamaráda. Ten kamarád semnou pracoval ve firmě. Doneslo se ke mně, že se mi s kolegy smějí, že jsem obrovská prasnice apod. Měla jsem v té době 77kg na 175cm. Člověk si řekne, že je to blbost, ale když se ke mně doneslo, že jsem obrovská prasnice, přestala jsem večeřet, začala jsem běhat, pak jsem přestala snídat a rázem jsem shodila 25kg. Bylo toho víc, ale tohle byl ten první signál. V extrému jsem pak byla opravdu jen kost a kůže, bolelo mě ležet na boku. Ten kamarád kolega se mi dodnes neomluvil. Pak semnou přítel začal žít a protože je to jeden z jeho nejlepších kamarádů, přešla jsem to. Ale dnes jsme se pohádali, on ten kolega kamarád je dost tlučhuba a všechny zná a všechno ví, tak jsem říkala, proč nám nedohodí pozemek. A pritel, že nechápe, co proti němu mám a že jestli řeším nějakou 2 roky starou pitomost. Tak jsem mu vysvětlila, že to pitomost není a že já se z toho pruseru dostala, ale spousta holek v tom zůstane … prave kvůli temhle řečím. No moc mě nepochopil, spíš se ho zastával…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
824
15.6.22 20:31

Chlapi to prostě vidí jinak. Nerozumí ti, to neznamená, že tě nemá rád nebo že jsi přecitlivělá. Dívá se na svět jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27670
15.6.22 20:48
@Anonymní píše:
Vezmu to od začátku. Můj pritel má kamaráda. Ten kamarád semnou pracoval ve firmě. Doneslo se ke mně, že se mi s kolegy smějí, že jsem obrovská prasnice apod. Měla jsem v té době 77kg na 175cm. Člověk si řekne, že je to blbost, ale když se ke mně doneslo, že jsem obrovská prasnice, přestala jsem večeřet, začala jsem běhat, pak jsem přestala snídat a rázem jsem shodila 25kg. Bylo toho víc, ale tohle byl ten první signál. V extrému jsem pak byla opravdu jen kost a kůže, bolelo mě ležet na boku. Ten kamarád kolega se mi dodnes neomluvil. Pak semnou přítel začal žít a protože je to jeden z jeho nejlepších kamarádů, přešla jsem to. Ale dnes jsme se pohádali, on ten kolega kamarád je dost tlučhuba a všechny zná a všechno ví, tak jsem říkala, proč nám nedohodí pozemek. A pritel, že nechápe, co proti němu mám a že jestli řeším nějakou 2 roky starou pitomost. Tak jsem mu vysvětlila, že to pitomost není a že já se z toho pruseru dostala, ale spousta holek v tom zůstane … prave kvůli temhle řečím. No moc mě nepochopil, spíš se ho zastával…

z ničeho jsi se nedostala pokud to pořád řešíš což evidentně řešíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1680
15.6.22 20:58

No, nevim co na to rict.. nejlepsi kamarad meho partnera o me taky tenkrat nerekl nic hezkeho. Ale verim, ze to bylo protoze jsme se moc neznali a taky ho beru takoveho jaky je, proste jak pises “tluchuba” :nevim: takze to neresim a mam to v sobe uzavrene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
15.6.22 21:01

Jako sorry, spíš to nemáš v hlavě ok, já 172cm a 76kg a k prasnici to má daleko, normální postava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.22 23:45

Mám přítelkyni 165 cm 70kg mě se to líbí a kdyby můj nejlepší kamarád něco takového řekl tak by dostal po tlamě.

• Citovat
  • Upravit
6956
16.6.22 01:30

Pozemek?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
16.6.22 06:39

No nevím, jestli ses z toho dostala, když ještě po 2 letech řešíš, že se ti dodnes neomluvil za blbé kecy, které jsi mohla pustit druhým uchem ven. Ale na to, aby dohodil pozemek, to nevadí. :think: Nevím, tomuhle asi nerozumím, když mi někdo v minulosti ublížil, tak po něm nic nechci, možná proto se do tebe přítel nedokáže dostatečně vcítit.

• Citovat
  • Upravit
159
16.6.22 08:21

Takže máš kvůli tomu anorexii, ze které jsi se teda dostala? Podle mě jsi hodně přecitlivělá. Na mě taky měli lidi narážky, pamatuji třeba manželova babička řekla, ty jsi zase přibrala viď? Měla jsem fakt hodně. Jednoho dne jsem se rozhodla zhubnout, tehdy ale kvůli sobě, už mě to dost štvalo a zdravě jsem zhubla. Naopak jsem začala zdravěji snídat apod. Pak přišli opačné kecy, jestli to nepřeháním, jestli nemám nějaký problém apod…Takže lidi si najdou vždycky něco. Měla bys spíš zapracovat na psychice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33626
16.6.22 09:11
@Anonymní píše:
Vezmu to od začátku. Můj pritel má kamaráda. Ten kamarád semnou pracoval ve firmě. Doneslo se ke mně, že se mi s kolegy smějí, že jsem obrovská prasnice apod. Měla jsem v té době77kg na 175cm. Člověk si řekne, že je to blbost, ale když se ke mně doneslo, že jsem obrovská prasnice, přestala jsem večeřet, začala jsem běhat, pak jsem přestala snídat a rázem jsem shodila 25kg. Bylo toho víc, ale tohle byl ten první signál. V extrému jsem pak byla opravdu jen kost a kůže, bolelo mě ležet na boku. Ten kamarád kolega se mi dodnes neomluvil. Pak semnou přítel začal žít a protože je to jeden z jeho nejlepších kamarádů, přešla jsem to. Ale dnes jsme se pohádali, on ten kolega kamarád je dost tlučhuba a všechny zná a všechno ví, tak jsem říkala, proč nám nedohodí pozemek. A pritel, že nechápe, co proti němu mám a že jestli řeším nějakou 2 roky starou pitomost. Tak jsem mu vysvětlila, že to pitomost není a že já se z toho pruseru dostala, ale spousta holek v tom zůstane … prave kvůli temhle řečím. No moc mě nepochopil, spíš se ho zastával…

No, při téhle výšce ta váha nebyla nic strašnýho. Jestli ses nechala rozhodit hloupou poznámkou nějakýho týpka natolik, že sis začala huntovat zdraví, tak to je síla. Jsi přecitlivělá až moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
16.6.22 09:31
@OpportunityNox píše:
Pozemek?? 8o

taky nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205