Nešťastná zamilovanost

13
15.6.22 19:57

Nešťastná zamilovanost

Dobrý podvečer všem, obracím se na Vás všechny pro radu.
Asi by bylo zbytečně dlouhé, vypisovat tady nějaký příběh k tomu.. tak snad nějak krátce.
Před nějakými více jak dvěma lety jsem se seznámila s chlapem, kterého mi každý jen dohazoval. Mě se líbil, i chování bylo perfektní. Já ještě k tomu nezkušená, nepolíbená. Časem mi každý říkal, že ať neblbnu, že až se stane to poprvé, pro mě to bude pak strašný. Nevěřila jsem. A teď píšu sem.
První půl rok byl v pořádku, choval se ke mě strašně krásně, udělal si na mě vždy čas, chtěl mě vidět, atd. A pak se to nějak zlomilo. (Chvíli předtím jsem mu řekla, jak to k němu cítím).. začal se mi vyhýbat, telefony pokládat a řekl mi, že mě nechce. Ze všech stran se na mě začalo valit, že i když byl se mnou, tak spal s jinou. Stejně jsem ho neposlala někam a nechala si vše líbit.
Takže on mě má teď jako kamarádku s výhodami. Ale pro mě on znamená prostě víc.
Snažila jsem se ho zablokovat, vymazat, ale vždy to nějak selhalo. Buďto mi bylo strašné smutno a nebo byl osud strašná sviňa, že jsme se někde potkali a já začínala od nuly.
A v téhle době to je tak, že se mi ozve třeba dvakrát do měsíce, ve zprávách mi přijde, že mě hodně shazuje a uráží. Když ho vidím, na ostatní holky se kouká jak na svatý obrázek a mě nikdy nic nepochválí. Jednou jsem se dala s jedním klukem do řeči, žárlil na mě.. jsem zmatená.
A z čeho mi bylo dost špatně.. doneslo se mi, že i když spí se mnou, má ještě nějakou 60 letou ženskou, pak největší špínu z města.
Obmotal si mě kolem prstu fakt pěkně a já teď nevím, co dělat. Zkoušela jsem si najít přítele, vydržela jsem s ním pár dní, než jsem se vyspala opět s ním.. tak to pak skončilo. A navíc to nešlo.
Nemůžu se z tohohle období vyhrabat. Je pro mě moc důležitý. A strašně moc mě bolí, jak se ke mě chová. Jak k nějaké děvce. Nechápu tomu, co jsem udělala tak špatného. Učím se na maturitním oboru, jsem slušná, nekouřím, nepiju a v porovnání s těmi ostatními nadherami si myslím, že jsem o dost hezčí. A to je u mě co říct.
Máte nějakou zkušenost s první láskou, všema bolestma okolo? Je něco, co by mi mohlo pomoct? (Vyřazuji hned, že nemám nějakou možnost kamarádek, jsem hodně sama. S holkama si nerozumím. A koníčky také nemám)
Tak moc bych chtěla nějakou pomoc. Sama nic nezvládnu.

Omlouvám se za délku, ale nemám se komu vypovídat a celkově s kým se poradit. Vím, že to není dobre, ale nejde se posunout dál. Co bych chtěla je, aby mě měl někdo rád. Nikdy jsem to nezažila. Možná proto též setrvávám.

Příspěvek upraven 15.06.22 v 20:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6439
15.6.22 20:31

On s tebou bude zametat tak dlouho, až tě to jednou opravdu přestane bavit. A až budeš odmilovaná, budeš si klepat na čelo, co sis nechala líbit. Mně kdysi na nešťastnou lásku pomohlo uklidit úplně všechno, co mi ho jakkoli připomínalo, do krabice a do sklepa. Zablokovat, nekontaktovat, nechodit nikam, kde by mohl být on, neposlouchat žádné řeči o něm. Ono to fakt platí, že sejde z očí, sejde z mysli. Prázdniny jsou před tebou, využij toho, zkus nesedět doma a vyrazit na pár akcí. Člověk musí taky trochu chtít se té lásky zbavit a nense pořád v tom utápět. To půjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4054
15.6.22 20:32

Asi neni jina rada, nez zatnout zuby, uplne ho odpojit a vydrzet. Ono pak casem zjistis, ze ti uz nic ani nerika, kdyz ho potkas. A ze te ani neodradi jeho povaha devkare, ze zasouva do nejake baby?? :think:.
Zrejme mas i nizke sebevedomi, kdyz si nechas od nej tohle vsechno libit. Jsi na nem citove zavisla, mozna ze ani ne tak zamilovana. Proste je to pro tebe to 1.,ale bohuzel spatny, dost spatny. Asi je ti jasny, ze budoucnost s nim neexistuje.
Az se od neho kompletne odprostis, tak se ti moc ulevi. A az se zamilujes a zjistis, ze se k tobe chlap muze chovat trvale i jinak, uz nad timhle vosoustem jen mavnes rukou. Chce to cas a pevne nervy. Utni to definitivne a vydrz, bude pak lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
15.6.22 20:37

Mne prijde, ze on te ma dost na haku a vi, ze kdyz si piskne, ty vzdy prijdes. A to je spatne, mela by sis uvedomit, ze s nim to nema zadnou budoucnost.Jsi jeste mlada, tech kluku potkas jeste nekolik.Ale o tohohle bych se nezajimala, chova se jako hulvat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
15.6.22 20:50

@Liška32 já mám právě to ohromný štěstí, že kam jdu, tam je také.
Ano ano, to mám v plánu. Ale ono bez nějakých kamarádek to také ono nebude.
Snažím se toho pocitu zbavit. Jenže když se člověk posune, stačí málo a je zas někde dole :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
15.6.22 20:52

@marcellia máte pravdu. Asi to tak nějak bude. Ono jsem do té doby, než jsem ho poznala poslouchala, že jsem ošklivá.
Odrazuje mě to strasne moc, ale silnější je ta druhá strana. Nevím co si myslím. Zda mám nějak v hlavě třeba zafixováno, že ho změním :(
Zkoušela jsem zatnout zuby už tak 100×, nikdy to nešlo. Hlavně bych celé léto musela sedět doma, abych se mu vyhnula. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
15.6.22 20:54

@Seky11111 to si uvědomuji, že přijdou další. Mě jde spíš o tu nešťastnou situaci, kdy se z toho kroužku nemohu dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
15.6.22 21:32

Tak a teď si to po sobě přečti a zkus se na to podívat střízlivýma očima. Plácneš se do hlavy. Tohle není normální, zdrhej, utni ho, vydrž to. Nebuď hloupá matrace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
15.6.22 21:44
@Elliexx píše:
@Liška32 já mám právě to ohromný štěstí, že kam jdu, tam je také.
Ano ano, to mám v plánu. Ale ono bez nějakých kamarádek to také ono nebude.
Snažím se toho pocitu zbavit. Jenže když se člověk posune, stačí málo a je zas někde dole :(

To bych nenazvala štěstí. Tak změnit podniky, časy, kdy kam chodíš, kam víš, že půjde, tam prostě nejít. Cíleně se mu vyhýbat. Nemůže být přece všude? :think: To si jen myslíš s těmi kamarádkami. Naopak až vyrazíš někam sama, zjistíš, že je ti super :palec: v bazénu můžeš jít do sauny kolikrát chceš a nikdo tě neotravuje, že už zase. Na festivalu si zatancuješ pod pódiem, zahraješ někde beer pong, koupíš si zmrzlinu a podíváš se na odpolední sranda divadlo. Zajdeš na film, který chceš vidět a nikdo ti nesní popkorn. Mimochodem romantické filmy, hlavně komedie, mi vždy pomáhaly. Já nedám dopustit na Bridget Jones a seriál Jak jsem poznal vaši matku, z toho čerpám životní moudra :D A když bylo nejhůř, jela jsem se vybrečet na jednu vysokou skálu u nás, nádherný západ slunce je odsud vidět. Být sám je někdy docela dost super, ty rozchody si člověk musí odžít. Ale nechat sebou orat a pošlapovat si důstojnost nemáš zapotřebí, právě proto, jaká jsi. A představ si, že tento můj ( a taky tvůj) týpek se mi ozval po 12 letech nulového kontaktu 8o doteď nechápu, kde na mě přišel, nebo spíš na to, že jsem v tu dobu ukončila vážný vztah. Normálně jsem si řekla, co si to dovoluje mi psát, po tom, jak se choval a dál ho ignorovala. Taky k tomu dojdeš :) Ona je to vážně spíš zavislost a strach z osamění než láska. Ale fakt se není čeho bát :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
15.6.22 21:49

@Suelinda četla jsem to.. :( vidím to moc dobře. Nechápu, kde jsem se zasekla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
15.6.22 21:52

@Liška32 no mě už to trochu víc děsí. Tak já něco z toho vyzkouším a snad už to půjde nějak aspoň trochu :(
Ale nechápu, proč ty lidi musí být takovi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
15.6.22 21:57
@Elliexx píše:
@Liška32 no mě už to trochu víc děsí. Tak já něco z toho vyzkouším a snad už to půjde nějak aspoň trochu :(
Ale nechápu, proč ty lidi musí být takovi :(

Se říká, že nás to má něco naučit. Jsme moc hodný, submisivní, naivní, tak šup a už s námi někdo oře místo toho, aby si vážil věrnosti a podobně. Tak si natrénuješ asertivitu a vytvoříš trochu sebevědomí, nikdo ale neříká, že je to lehký. Ale je to potřeba. A jde to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
15.6.22 22:01

@Liška32 no, mě to zatím nic moc nenaučilo. Zatím mi to jen ukazuje, jak pitomá a naivní jsem :D
Už je potřeba, abych to prekonala, musím vyzkoušet něco z toho, co vše mi tu bylo napsáno a pořádně zkousnout:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4054
16.6.22 13:51
@Liška32 píše:
Se říká, že nás to má něco naučit. Jsme moc hodný, submisivní, naivní, tak šup a už s námi někdo oře místo toho, aby si vážil věrnosti a podobně. Tak si natrénuješ asertivitu a vytvoříš trochu sebevědomí, nikdo ale neříká, že je to lehký. Ale je to potřeba. A jde to :kytka:

Presne tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4054
16.6.22 13:52
@Elliexx píše:
@Liška32 no, mě to zatím nic moc nenaučilo. Zatím mi to jen ukazuje, jak pitomá a naivní jsem :D
Už je potřeba, abych to prekonala, musím vyzkoušet něco z toho, co vše mi tu bylo napsáno a pořádně zkousnout:)

To pujde. A kdyby ti zase napsal neco ponizujiciho, koukni ho taky odpalkovat! Dej mu ochutnat jeho vlastni medicinku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí