Zásnuby a rozchod

Anonymní
15.6.22 15:51

Zásnuby a rozchod

Ahoj :,( s přítelem jsme spolu 3 roky a půl roku mě požádal o ruku no a teď rozchod :nevim: nevím jak to říct okolí a co si o tom sama myslet :nevim: zažil to někdo?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12590
15.6.22 15:54
@Anonymní píše:
Ahoj :,( s přítelem jsme spolu 3 roky a půl roku mě požádal o ruku no a teď rozchod :nevim: nevím jak to říct okolí a co si o tom sama myslet :nevim: zažil to někdo?

Tak lepsi, nez kdyby to udelal po svatbe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
15.6.22 15:55

A kvuli cemu se s tebou rozesel?

• Citovat
  • Upravit
11819
15.6.22 15:58

@lilith1 nebo třeba v den svatby..to se stalo známé…i když to byla jen nějake momentální pomatení smyslu…za měsíc se opravdu vzali..no já bych ho asi umlatila teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.22 16:04

Zažila. Rozchod proběhl 2 měsíce před svatbou. Dá se to přežít. Lepší jak se krátce po svatbě rozvádět. 🙂

• Citovat
  • Upravit
3076

A jaký je důvod rozchodu? Hele my neznáme okolnosti, takže těžko soudit…
Můj bejvalej mě kdysi podváděl. Já byla tak blbá, že jsem s ním zůstala a on mě po čase požádal o ruku, netuším, zda to byla záplata nebo to tak fakt cítil. Nicméně před svatbou jsem si uvědomila, že mu už nikdy nebudu věřit plus další věci a svatbu jsem zrušila. Ale to teda bylo z mé strany.
Každopádně teď mám toho nejúžasnějšího manžela a tatínka pro naši dceru a děkuju sama sobě, že jsem to tehdy udělala. Bejvalý to snad vidí zpětně stejně a je také šťastný jinde.
Pokud tam je fakt vážný důvod, je dobře, že to udělal před svatbou a Ty to s odstupem času taky jistě uvidíš.
Okolí je to nejmenší, co bys měla řešit. Prostě už spolu nejste a víc je zajímat nemusí.
Hodně štěstí, drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631

Co si o tom máš sama myslet? A co ti řekl? Rozešel se on s tebou? Jaký byl důvod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
15.6.22 16:29

Stalo. Misto do roka a do dne svatba, byl rozchod. A bylo to tak lepsi. To vim ale az teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27896
15.6.22 16:38

Treba to okoliu vysvetľovať? Mysli si o tom že nebol ten pravý a buď rada že sa vyriešilo pred svadbou a nie až po nej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.6.22 17:55
@Anonymní píše:
Ahoj :,( s přítelem jsme spolu 3 roky a půl roku mě požádal o ruku no a teď rozchod :nevim: nevím jak to říct okolí a co si o tom sama myslet :nevim: zažil to někdo?

Zakoukal se do jiné. Pak ho budou nesnášet a tebe litovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
15.6.22 19:43
@Vladusxx píše:
@lilith1 nebo třeba v den svatby..to se stalo známé…i když to byla jen nějake momentální pomatení smyslu…za měsíc se opravdu vzali..no já bych ho asi umlatila teda…

Bych si ho asi nevzala ty jo :think:

• Citovat
  • Upravit
33005
15.6.22 19:46
@Anonymní píše:

Vím o párech, které se rozešly po delším vztahu v době příprav na svatbu. Se prostě ukázali, že jsou nekompatibilní, když přišlo na reálný život. A to spolu i několik let bydlely. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
15.6.22 19:55

Stává se to častěji než asi myslis. Kamarádka týden před svatbou, už měla vyzvedle saty. Zjistila ze je lhář a zadluženy z automatu. Už má nového muže, skvělého a zodpovědného, dítě, fungující rodinu, krasne zázemí. Tenkrát se ji zhroutil svět ale teď je za to šťastná, jen by se v tom placala.
A můj bratranec taky rušil týden před, ten proste jen zjistil ze jeho nastávající je čů-za co se celou dobu přetvařovala aby dostala jeho prachy, ani ho nejspíš neměla rada. A zbytek příběhu stejný. V tu dobu se mu hroutil svět, aktuálně má skvělou ženskou, dítě a za týden svatbu.
Okoli neřeš, tvoje boty nenosí, oznam to jako fakt a dal se v tom nepitvej, nemáš povinnost nikomu nic vysvětlovat.
Takže ať je jak je, hlavu vzhůru, s odstupem času to uvidíš v jiných barvách a i když ti je teď na nic, časem se tomu třeba zasmejes a budeš za to rada, protože ten pravej te ještě nenašel :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11819
15.6.22 19:58

@shadowbabe já bych ho taky zpátky asi nevzala po takové potupe…já ale nepatřim k těm co by po svatbě nějak zvlášť touzili takže když už bych se do toho nechala namočit tak bych toho chlapa nejspíš zastřelila kdyby mě v tom nechal…nicméně oni spolu byli od základky tak možná fakt nějaký zkrat..momentální panika nebo tak něco…už je to 8 let. teď mají dvě děti a vypadají šťastně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
15.6.22 20:40
@Vladusxx píše:
@shadowbabe já bych ho taky zpátky asi nevzala po takové potupe…já ale nepatřim k těm co by po svatbě nějak zvlášť touzili takže když už bych se do toho nechala namočit tak bych toho chlapa nejspíš zastřelila kdyby mě v tom nechal…nicméně oni spolu byli od základky tak možná fakt nějaký zkrat..momentální panika nebo tak něco…už je to 8 let. teď mají dvě děti a vypadají šťastně…

To je dobře, tak snad to vydrží co nejdéle :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí