Nevera info

8
15.6.22 13:18

Nevera info

Chci se jen vypovídat. Mela jsem románek se ženatým, nikdy jsem nechtela vztah, nidky jsem nechtela borit rodinu. On je takovy, ze flirtuje s kazdou sukni a moc dobre jsem vedela, ze ho nebudu bavit vecne. Dokonce jsem mela debatu s nim o tom, ze chci vzájemný respekt a slusne chovani a nechci se citit jako ku*** Tenkrat vse ok, jasne… mluvil hezky a mile a verila jsem mu to. Ted posledni dobou se ke me nechová nejlip, obcas je protovnej a ja vim, ze flirtuje a na kavicky chodi s jinou (jsme ve stejne praci, tak to vidim). Chci zjistit jestli je opravdu falešný lhar a respek vuci me pominul, normalne se bavime, jdeme na obed i kavu… ale ale teochu zarlim samozrejme, nic sexualniho uz mezi nami neni. A ja si rikam, ze pokud se mi potvrdi, ze je opravdu kreten a udelal si ze me snadnou zabavu zda mam rict jeho zene nejake info. Ušetřete me komentářů ze ji ublizim a cemu mi to bude. treba k tomu, ze mam dost lidi, kteri ostatni využívají a sami vyklouznou snadno ze vsech problemu. Ze mam dost lidi, kteri se k ostatnim chovaji jako k dočasným lidem… ja se vzdy chovala tak, ze jsme i kamaradi… a vedel to. Takze manželky ci přítelkyně chtely byste vedet, ze je vas muz prilepeny na kazde sukni? Ze vas podvádí co pulrok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35786
15.6.22 13:23
@Anetka899 píše:
Chci se jen vypovídat. Mela jsem románek se ženatým, nikdy jsem nechtela vztah, nidky jsem nechtela borit rodinu. On je takovy, ze flirtuje s kazdou sukni a moc dobre jsem vedela, ze ho nebudu bavit vecne. Dokonce jsem mela debatu s nim o tom, ze chci vzájemný respekt a slusne chovani a nechci se citit jako ku*** Tenkrat vse ok, jasne… mluvil hezky a mile a verila jsem mu to. Ted posledni dobou se ke me nechová nejlip, obcas je protovnej a ja vim, ze flirtuje a na kavicky chodi s jinou (jsme ve stejne praci, tak to vidim). Chci zjistit jestli je opravdu falešný lhar a respek vuci me pominul, normalne se bavime, jdeme na obed i kavu… ale ale teochu zarlim samozrejme, nic sexualniho uz mezi nami neni. A ja si rikam, ze pokud se mi potvrdi, ze je opravdu kreten a udelal si ze me snadnou zabavu zda mam rict jeho zene nejake info. Ušetřete me komentářů ze ji ublizim a cemu mi to bude. treba k tomu, ze mam dost lidi, kteri ostatni využívají a sami vyklouznou snadno ze vsech problemu. Ze mam dost lidi, kteri se k ostatnim chovaji jako k dočasným lidem… ja se vzdy chovala tak, ze jsme i kamaradi… a vedel to. Takze manželky ci přítelkyně chtely byste vedet, ze je vas muz prilepeny na kazde sukni? Ze vas podvádí co pulrok?

Jsi hloupá si začínat s ženatým a ještě v práci, to je úplně nejhorší kombinace.
Jestli to nedávás tak si najdi jinou práci. Do jeho afér se neplet a manželce nic neříkej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
15.6.22 13:27

Ne, nechtěla bych to vědět. Pokud to mě nijak neovlivňuje a doma je vše v pořádku, proč by tu jako měla nějaká jeho bokovka dělat zbytečné dusno? :nevim: Nikdy jsi nechtěla vztah, rodinu, věděla jsi že ho přestaneš bavit, ale teď žárlíš a chceš se mu mstít… Tak proč se do takových aférek vůbec pouštíš, když to neumíš brát s nadhledem?

Příspěvek upraven 15.06.22 v 13:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15153
15.6.22 13:33

Ty jsi blbá jak tágo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106173
15.6.22 13:35

Řekla bych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
15.6.22 13:36

Na místě manželky bych to chtěla vědět. Ale kdyby mi to oznámila zhrzená milenka, tak bych se asi dost pobavila. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
15.6.22 13:37

Ne nerikat zene, udelas ze sebe zoufalou zarlivou kravu a v jeho ocich klesnes na dno a jeste ti muze zavarit v praci. Nevim na jakych pozicich pracujete.
Nebo naopak manzelka o jeho obcasnem kurveni vi a privira nad nim oci a udela z tebe blbku.
Pouc se z toho, ze co je v dome neni pro me a plati to v praci obzvlast. A priste lov mezi svobodnymi a ne zenaci…Jestli nedavas to, jak flirtuje a kavickuje s jinou, tak bez jinam.

• Citovat
  • Upravit
3306
15.6.22 13:39

Ahoj, tak ty víš do čeho jdeš a pak mu chceš ublížit. Nedělej, že ty jsi ta správná a že chceš spravedlnost. Chceš se jenom pomstít a na druhé už nemyslíš.

Dostala jsi životní lekci, tak to tak ber a běž dál. Najdi si normálního chlapa. Ženáč, sukničkář a ještě z práce. To je zoufalost.

Zamysli se nad sebou. Příště u toho zapoj hlavu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
15.6.22 13:39

Tys asi moc inteligence nepobrala, že? Raději se zamysli nad sebou a ne nad tím, jak ublížit jemu i manželce. Je mi z tebe šoufl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
15.6.22 13:41

:mrgreen: :mrgreen: Ty jsi vtipná. Zcela vědomě si začneš se sukničkářem, jen na sex a flirtík, víš, že ho brzy omrzíš, ale když se to skutečně stane, tak žárlíš na další sukni, kterou uhání a chceš žalovat manželce?? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
15.6.22 13:42
@Anetka899 píše:

hele, a jakým způsobem vůči tobě neprojevuje respekt? vždyť píšeš, že už mezi vámi nic není, normálně se bavíte, zajdete na oběd i na kávu. A s tím, že románek nebude trvat věčně, jsi počítala.

Hele, neblbni, ono je to hrozně nepříjemné, ale pokud on se po tobě nevozí, nepomlouvá, nezveřejňuje informace o vašem poměru, „jen“ se přesunul o dům dál, tak ti to nestojí za nějaké vyvádění, za které by ses dodatečně ještě styděla.

Tak to překousni, chovej se důstojně, ono to přejde. A pak budete zase kamarádi. Manželku nech na pokoji, ta s tím nemá nic společnýho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
15.6.22 13:45
@Anetka899 píše:

A vždyť ty jsi ho měla taky pro pobavení, tak co se ti nelíbí? Taky byl dočasný člověk pro tebe…co jako od něj chceš, že se chceš mstít??? Nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
15.6.22 13:45

Si mu ty nohy roztahla sama a snadno, se nediv a nehraj si na ukrivdenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
15.6.22 13:46

A jak víš že ona o tom neví? Akorát se ztrapnis ještě víc než jsi, i když to už skoro víc ani nejde. Věř mi, že pokud má doma žena tokoveho kojota tak ví o všem a radši neví.
Smir se stim, že si byla jen využita jako matrace. A kámoši fakt nebudete. Pouze dobra na pár ojeti a pak už si o tebe neotre ani kolo.
Manželka se ti max vysmeje a ten kojot si to bude doma půl roku hezky žehlit. Dovolená, dárečky, kytičky :lol:
V konečném výsledku ty budeš stále trapná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106173
15.6.22 13:49
@Hanka1 píše:
Ne nerikat zene, udelas ze sebe zoufalou zarlivou kravu a v jeho ocich klesnes na dno a jeste ti muze zavarit v praci. Nevim na jakych pozicich pracujete.
Nebo naopak manzelka o jeho obcasnem kurveni vi a privira nad nim oci a udela z tebe blbku.
Pouc se z toho, ze co je v dome neni pro me a plati to v praci obzvlast. A priste lov mezi svobodnymi a ne zenaci…Jestli nedavas to, jak flirtuje a kavickuje s jinou, tak bez jinam.

Třeba neví a tu informaci by velmi ocenila.
Je těžké se při podezření a zatloukání protějšku dozvědět pravdu. Tohle je zrovna jedna možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí