Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chci se jen vypovídat. Mela jsem románek se ženatým, nikdy jsem nechtela vztah, nidky jsem nechtela borit rodinu. On je takovy, ze flirtuje s kazdou sukni a moc dobre jsem vedela, ze ho nebudu bavit vecne. Dokonce jsem mela debatu s nim o tom, ze chci vzájemný respekt a slusne chovani a nechci se citit jako ku*** Tenkrat vse ok, jasne… mluvil hezky a mile a verila jsem mu to. Ted posledni dobou se ke me nechová nejlip, obcas je protovnej a ja vim, ze flirtuje a na kavicky chodi s jinou (jsme ve stejne praci, tak to vidim). Chci zjistit jestli je opravdu falešný lhar a respek vuci me pominul, normalne se bavime, jdeme na obed i kavu… ale ale teochu zarlim samozrejme, nic sexualniho uz mezi nami neni. A ja si rikam, ze pokud se mi potvrdi, ze je opravdu kreten a udelal si ze me snadnou zabavu zda mam rict jeho zene nejake info. Ušetřete me komentářů ze ji ublizim a cemu mi to bude. treba k tomu, ze mam dost lidi, kteri ostatni využívají a sami vyklouznou snadno ze vsech problemu. Ze mam dost lidi, kteri se k ostatnim chovaji jako k dočasným lidem… ja se vzdy chovala tak, ze jsme i kamaradi… a vedel to. Takze manželky ci přítelkyně chtely byste vedet, ze je vas muz prilepeny na kazde sukni? Ze vas podvádí co pulrok?
@Anetka899 píše:
Chci se jen vypovídat. Mela jsem románek se ženatým, nikdy jsem nechtela vztah, nidky jsem nechtela borit rodinu. On je takovy, ze flirtuje s kazdou sukni a moc dobre jsem vedela, ze ho nebudu bavit vecne. Dokonce jsem mela debatu s nim o tom, ze chci vzájemný respekt a slusne chovani a nechci se citit jako ku*** Tenkrat vse ok, jasne… mluvil hezky a mile a verila jsem mu to. Ted posledni dobou se ke me nechová nejlip, obcas je protovnej a ja vim, ze flirtuje a na kavicky chodi s jinou (jsme ve stejne praci, tak to vidim). Chci zjistit jestli je opravdu falešný lhar a respek vuci me pominul, normalne se bavime, jdeme na obed i kavu… ale ale teochu zarlim samozrejme, nic sexualniho uz mezi nami neni. A ja si rikam, ze pokud se mi potvrdi, ze je opravdu kreten a udelal si ze me snadnou zabavu zda mam rict jeho zene nejake info. Ušetřete me komentářů ze ji ublizim a cemu mi to bude. treba k tomu, ze mam dost lidi, kteri ostatni využívají a sami vyklouznou snadno ze vsech problemu. Ze mam dost lidi, kteri se k ostatnim chovaji jako k dočasným lidem… ja se vzdy chovala tak, ze jsme i kamaradi… a vedel to. Takze manželky ci přítelkyně chtely byste vedet, ze je vas muz prilepeny na kazde sukni? Ze vas podvádí co pulrok?
Jsi hloupá si začínat s ženatým a ještě v práci, to je úplně nejhorší kombinace.
Jestli to nedávás tak si najdi jinou práci. Do jeho afér se neplet a manželce nic neříkej.
Ne, nechtěla bych to vědět. Pokud to mě nijak neovlivňuje a doma je vše v pořádku, proč by tu jako měla nějaká jeho bokovka dělat zbytečné dusno?
Nikdy jsi nechtěla vztah, rodinu, věděla jsi že ho přestaneš bavit, ale teď žárlíš a chceš se mu mstít… Tak proč se do takových aférek vůbec pouštíš, když to neumíš brát s nadhledem?
Příspěvek upraven 15.06.22 v 13:34
Na místě manželky bych to chtěla vědět. Ale kdyby mi to oznámila zhrzená milenka, tak bych se asi dost pobavila. ![]()
Ne nerikat zene, udelas ze sebe zoufalou zarlivou kravu a v jeho ocich klesnes na dno a jeste ti muze zavarit v praci. Nevim na jakych pozicich pracujete.
Nebo naopak manzelka o jeho obcasnem kurveni vi a privira nad nim oci a udela z tebe blbku.
Pouc se z toho, ze co je v dome neni pro me a plati to v praci obzvlast. A priste lov mezi svobodnymi a ne zenaci…Jestli nedavas to, jak flirtuje a kavickuje s jinou, tak bez jinam.
Ahoj, tak ty víš do čeho jdeš a pak mu chceš ublížit. Nedělej, že ty jsi ta správná a že chceš spravedlnost. Chceš se jenom pomstít a na druhé už nemyslíš.
Dostala jsi životní lekci, tak to tak ber a běž dál. Najdi si normálního chlapa. Ženáč, sukničkář a ještě z práce. To je zoufalost.
Zamysli se nad sebou. Příště u toho zapoj hlavu ![]()
Tys asi moc inteligence nepobrala, že? Raději se zamysli nad sebou a ne nad tím, jak ublížit jemu i manželce. Je mi z tebe šoufl.
Ty jsi vtipná. Zcela vědomě si začneš se sukničkářem, jen na sex a flirtík, víš, že ho brzy omrzíš, ale když se to skutečně stane, tak žárlíš na další sukni, kterou uhání a chceš žalovat manželce?? ![]()
@Anetka899 píše:
hele, a jakým způsobem vůči tobě neprojevuje respekt? vždyť píšeš, že už mezi vámi nic není, normálně se bavíte, zajdete na oběd i na kávu. A s tím, že románek nebude trvat věčně, jsi počítala.
Hele, neblbni, ono je to hrozně nepříjemné, ale pokud on se po tobě nevozí, nepomlouvá, nezveřejňuje informace o vašem poměru, „jen“ se přesunul o dům dál, tak ti to nestojí za nějaké vyvádění, za které by ses dodatečně ještě styděla.
Tak to překousni, chovej se důstojně, ono to přejde. A pak budete zase kamarádi. Manželku nech na pokoji, ta s tím nemá nic společnýho
@Anetka899 píše:
A vždyť ty jsi ho měla taky pro pobavení, tak co se ti nelíbí? Taky byl dočasný člověk pro tebe…co jako od něj chceš, že se chceš mstít??? Nechápu.
Si mu ty nohy roztahla sama a snadno, se nediv a nehraj si na ukrivdenou.
A jak víš že ona o tom neví? Akorát se ztrapnis ještě víc než jsi, i když to už skoro víc ani nejde. Věř mi, že pokud má doma žena tokoveho kojota tak ví o všem a radši neví.
Smir se stim, že si byla jen využita jako matrace. A kámoši fakt nebudete. Pouze dobra na pár ojeti a pak už si o tebe neotre ani kolo.
Manželka se ti max vysmeje a ten kojot si to bude doma půl roku hezky žehlit. Dovolená, dárečky, kytičky ![]()
V konečném výsledku ty budeš stále trapná.
@Hanka1 píše:
Ne nerikat zene, udelas ze sebe zoufalou zarlivou kravu a v jeho ocich klesnes na dno a jeste ti muze zavarit v praci. Nevim na jakych pozicich pracujete.
Nebo naopak manzelka o jeho obcasnem kurveni vi a privira nad nim oci a udela z tebe blbku.
Pouc se z toho, ze co je v dome neni pro me a plati to v praci obzvlast. A priste lov mezi svobodnymi a ne zenaci…Jestli nedavas to, jak flirtuje a kavickuje s jinou, tak bez jinam.
Třeba neví a tu informaci by velmi ocenila.
Je těžké se při podezření a zatloukání protějšku dozvědět pravdu. Tohle je zrovna jedna možnost.