Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, zdravím, mám problém navázat vztah, mám za sebou vztahy co skončily hodně špatně, sem rok a půl sama, a vždycky když najdu přítele a už to vypadá že by to mohlo být fajn, tak to skončím. Nechci to skončit ale nedokážu to a vždycky od sebe všechny chlapy odezenu, už nevím co s tím mám dělat, je se mnou něco špatně? děkuji
Jako první co bych udělala je, že bych se vykašlala na chlapy a soustředila se především sama na sebe
Při nejhorším zašla za psychologem
@katisek88 píše:
Ahoj, zdravím, mám problém navázat vztah, mám za sebou vztahy co skončily hodně špatně, sem rok a půl sama, a vždycky když najdu přítele a už to vypadá že by to mohlo být fajn, tak to skončím. Nechci to skončit ale nedokážu to a vždycky od sebe všechny chlapy odezenu, už nevím co s tím mám dělat, je se mnou něco špatně? děkuji
Není, taky jsem to tak měla. Když šlo do tuhého, tak jsem utekla, rozešla se.
A najednou to přišlo. A mám i hezký vztah a chlapa, u kterého vím, že to je on. Ale byla jsem taky pár let sama.
Možná ti to přijde jako klišé, ale dej tomu čas a hlavně neutíkej hned při první možné příležitosti.
Záleží, jak je od sebe odeženeš, třeba máš pocit, že chceš ještě něco zkusit, co já vím. Ale zase to nepřeháněj, abys tu neotvírala diskuzi: Nevím, kdo je otcem, nebo něco podobného.
Hodně těžko se posuzuje, když nepíšeš po jak dlouhé době, nebo jak je od sebe odháníš a co bývá důvodem rozchodu.
Taky je možné, že potřebuješ být chvíli sama a ujasnit si priority. A ne skákat ze vztahu do vztahu.
Přeji hodně štěstí.
@Traceyy píše:
Jako první co bych udělala je, že bych se vykašlala na chlapy a soustředila se především sama na sebePři nejhorším zašla za psychologem
Pod toto se podepíšu, napsala bych to stejně ![]()
@Anička-S děkuji,právě že tomu nedám ani týden, např. se z někým seznámím máme dvě tři rande, a já už to zahazují, už sem rok půl sama, nevím jestli sem to zmínila. uz sem přemýšlela že si najdu nakou odbornou pomoc.
@katisek88 píše:
@Anička-S děkuji,právě že tomu nedám ani týden, např. se z někým seznámím máme dvě tři rande, a já už to zahazují, už sem rok půl sama, nevím jestli sem to zmínila. uz sem přemýšlela že si najdu nakou odbornou pomoc.
Nejdřív budeš muset věřit sama sobě. Pak teprve začneš věřit ostatním. Odborná pomoc není na škodu. Společně přijdete na to, kde je zakopaný pes.
@katisek88 píše:
V tomhle ti poradím jen jediné, zůstaň chvíli sama. Vykašli se na mužský, na vztahy a buď sama. Je to to nejlepší, co můžeš udělat. A hlavně neber všechny, kteří ti přijdou pod nos.
Pokud máš Badoo a Tinder, hned to smaž, jdeš tomu pak zbytečně naproti.
Nejhorší je, že časem tu vinu dáš na ostatní a budeš si říkat, jak ti ublížili a pak pořádnému chlapovi neuvěříš noc mezi očima a to je pak kolotoč.
Taky bys neměla jít do vztahu s tím, že to skončí.
Věř mi, zůstaň teď sama.