Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zajímavá výmluva
Manželův kamarád, jehož těhotná přítelkyně přijela domů po víkendu a našla na parapetu použitý prezervativ, jí řekl, že půjčil byt mému manželovi, aby si tam mohl užít s milenkou
no nevěřila mu ani vteřinu, takže se hned přiznal, že jí zahnul…
Tak chlap tvrdí, že to tak klidně může být. Že třeba nechtěl udělat bordel. A jet prý jiné
Taky bych řekla, že blbost. Většinou se toho chlapi nechtějí ani dotknout, i když musí.
Proč by to říkal, mohl ho vyhodit jinam a nemusel by říkat nic. Úplná blbost to není, i já si to občas s kondomem udělal.
Ano je možné, že masturboval s kondomem.
Ano je možné, že ti lže a někoho tam měl.
Taky jsem o tom slyšela, že někteří to tak dělají, kvůli snadnému úklidu ![]()
Exmanzel mel kondomy ve sve kosmeticke tasticce. Jezdil casto na sluzebni cesty. Vysvetloval to take tak, ze si to dela s kondomem… jak to napsat, pry cista prace…
Kde byla pravda, nevim. Meho soucasneho muze by zase neco takoveho ani nenapadlo.
Marně pátrám v paměti kdy jsem při masturbaci použil kondom…nikdy.
Ale je fakt že nejsem vybaven hasičskou proudnicí a množství se nerovná pletváku obrovskému. Ani to nelítá skoro do vzdálenosti 7metrů, jako Horstu Schulzovi.
Ale třeba mu kamarád půjčil nějakou gumovou pannu a zkoušel ji s ochranou.
Blbost. Nikdy jsem to od žádného chlapa neslyšela. Lepší výmluvu si chlapec vymyslet nemohl? Trapný.
No nevím, tohle bych neuvěřila, prostě to hodí do kapesníku že jo.
Spíš tam někoho měl.
Popiš, jak proběhla ta situace, Ty sis všimla kondomu a on přišel s tímto nebo řekl “zlato, v koši je kondom, protože atd.”
Můj chlap s kondomem normálně nemasturbuje, ale už jsem taky při vynášení odpadků našla kondom u jeho pc. Věděla jsem, že je blbost, aby tu měl jinou ženskou, jsem skoro pořád doma. Ale červík hlodal, tak jsem na to navázala řeč a odpověď byla jednoduchá - neměl po ruce kapesníky, zato v šuplíku má pár kondomů = čistá práce. Nevidím důvod, proč se v tom víc šťourat.
Vlastní zkušenost - když jsem byla „odstavená“, tak muž při masturbaci zásadně kondom používá, aby nebyl „bordel“ okolo a nemusel to uklízet, utírat do ručníku, nebo se lepit o kapesníčky
věrností jsem si na 100000% jistá
Ale je to prostě pro něj prý snazší ![]()
@Anonymní píše:
Exmanzel mel kondomy ve sve kosmeticke tasticce. Jezdil casto na sluzebni cesty. Vysvetloval to take tak, ze si to dela s kondomem… jak to napsat, pry cista prace…
Kde byla pravda, nevim. Meho soucasneho muze by zase neco takoveho ani nenapadlo.
Já zase byla před pár lety na služebce ve Vídni, kde byli mimo jiné i dva Slováci. Oba ženatí, jeden měl i děti, a oba měli s sebou kondomy. Prý proto, že co kdyby se jim naskytla příležitost…
(mimochodem, vím to proto, že jsme se otevřeně bavili večer u piva, ne proto, že bych je s nimi použila
). Pokud by to u nich našla manželka, pravděpodobně by jí řekli to, co tvůj ex tobě ![]()
Ahoj, dnes jsem v koši při úklidu našla kondom. Máme je doma a já na víkend byla pryč. Muž mi sám od sebe řekl jen tak, aby mi to prý nehlodalo, že s ním onanoval. Že je to tak i když je to blbost. Já se s touto praktikou dosud nesetkala, myslela jsem, že sex s kondomem je na prd … Je to blbost, nebo mohu být v klidu? Chci mu moc věřit, ale červíček hlodá …