Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Sem to já co psala ze je ex přítele těhotná. Zajima mě i druhá stranabyl tu někdo sám od těhotenství a otec dítěte měl vztah? Jak ste to vnímaly? Jak to dopadlo?
jak ste na to reagovaly
Jsem, jste, jste - děkuji.
Mně. Co chceš znát za pohled z druhé strany? Neměla jsem ani tušení, o dítě jsme se snažili dlouho, jedno už jsme měli a manžel chtěl syna, chtěl druhé. Takže jsme se snažili určitě rok, a on to už v té době táhl s milenkou. Opustil mě ve ve dvacátém týdnu. Po ultrazvuku, když to nebyl kluk. Chtěl kluka, nikdy nepřiznal, že by to mělo souvislsot. Sebral se a šel k milence. Co z druhé strany tě zajímá? Že se mi zhroutil svět, že se mi chtělo umřít, že jsem myslela, že mi pukne srdce? Že jsem zůstala v docela složité finanční situaci? Že si pak manžel bral moje děťátko na procházky do kočárku s milenkou? Co by tě zajímalo za pohled z druhé strany? Že je to taková životní zkušenost, kterí nikdy nejde vymazat u hlavy?
To mě mrzi
nevím jak dal já o tom nevěděla a on už ji nemiluje a nechce sni byt
moc ho miluju
nevím jak dal
@Anonymní píše:
To mě mrzinevím jak dal já o tom nevěděla a on už ji nemiluje a nechce sni byt
moc ho miluju
nevím jak dal
Hele znáš ho maximálně dva měsíce, jestli jsi mladá je to moc komplikací na nový vztah.
Ahoj, dám ti pohled z tvojí strany. Našel si mě, teď už ex, pritel. Uhanel mě nejakou dobu než jsem se s ním dala dohromady, všechno super. Po cca 2 měsících přišel s tím, že je jeho žena, se kterou se ale rozvádí, těhotná, ze uz je po 3 mesici a ze mu to rekla ted. Ale že s ní rozhodně nebude, i kdybych s ním nechtěla být já. Já byla mladá a blba a myslela jsem si, bůhví jaká to nebude láska, děti jsem měla ráda, takže by mi to nevadilo. Říkala jsem mu, at dá rodine šanci, ale že jestli s ní nebude chtít být, tak ze já to dite budu akceptovat. Nakonec to po X letech dopadlo tak, že jsem se dozvěděla, že to táhl zároveň i s tou manželkou, zároveň s X dalšíma holkama, dite občas dovezl, furt jsem poslouchala nějaké sliby jaká budeme rodina a ztratila jsem tak X let života, i když se pak nakonec rozvedl a chtěl si mě vzít, tak už jsem naštěstí byla trošku chytřejší a honem rychle jsem zdrhla. Výčitky svědomí z toho, že bych „rozvratila“ rodinu nemam, protože jsem o tom opravdu nevedela a neměla jsem v tom špatný umysl. Každopádně je to situace od začátku špatná, teď už bych se zachovala jinak a radim to i tobě. Taky se ti může stát, že se to dite narodi a on se na tebe vyprdne, protože zjistí, že chcevztahu dát další šanci. A nebo tě taky opustí až budeš těhotná a on si najde nějakou jinou..
Chlapy jako ten tvůj bych kastrovala. Snad existuje v životě spravedlnost, protože tohle je ta největší zrada.
@Anonymní píše:
Mně. Co chceš znát za pohled z druhé strany? Neměla jsem ani tušení, o dítě jsme se snažili dlouho, jedno už jsme měli a manžel chtěl syna, chtěl druhé. Takže jsme se snažili určitě rok, a on to už v té době táhl s milenkou. Opustil mě ve ve dvacátém týdnu. Po ultrazvuku, když to nebyl kluk. Chtěl kluka, nikdy nepřiznal, že by to mělo souvislsot. Sebral se a šel k milence. Co z druhé strany tě zajímá? Že se mi zhroutil svět, že se mi chtělo umřít, že jsem myslela, že mi pukne srdce? Že jsem zůstala v docela složité finanční situaci? Že si pak manžel bral moje děťátko na procházky do kočárku s milenkou? Co by tě zajímalo za pohled z druhé strany? Že je to taková životní zkušenost, kterí nikdy nejde vymazat u hlavy?
Nevím co dal ani on ani já sme o tom nevěděli
o dítě se starat chce jen nechce byt s ni
@Anonymní píše:
Nevím co dal ani on ani já sme o tom nevědělio dítě se starat chce jen nechce byt s ni
Bez od něj. Úplně zbytečně si zkomplikuješ život. Sorry ale jste spolu JEN dva měsíce.
@Anonymní píše:
Nevím co dal ani on ani já sme o tom nevědělio dítě se starat chce jen nechce byt s ni
To, že ti tvrdí, že o tom nevěděl, neznamená, že o tom opravdu nevěděl. Nebuď naivní, je dost pravděpodobné, že o tom věděl, ale řekl ti to až teď, abys netlačila, aby šla na potrat.
Já. Dozvěděla jsem se to pár hodin po porodu, že má ještě někoho - od cizích. Dítě chtěl, ale v tý době jel už paralelní vztah. To jsem nemohla tušit, sex i v těhotenství i několikrát denně a plány. Jeho reakce byla, když to prasklo, že se, zatímco já ještě v porodnici, nastěhoval k té paní, změnil chování - útočil na mě, začal si diktovat podmínky, chtěl, abych k nim dala na noc už měsíční dítě, paní se někde nechala slyšet, že se těší, až bude vozit kočárek. Byla to taková pecka, že jsem na nějaký truchlení ani neměla čas, jakmile jsem se probrala že šoku, musela jsem řešit praktické věci - peníze, stěhování, umírala jsem hrůzou, jak to sama finančně dám a bylo to hodně ostrý. On navrhl směšné alimenty a ještě v porodnici se chtěl domluvit, že daňový bonus by šel na něj. ![]()
Paní nelenila, za cca měsíc otěhotněla i ona a teprve pak mi došlo, co je on zač. Zatímco ona těhotná, on když si šel ke mně pro dítě, tak se mi doma hroutil (dlouho její těhotenství tajil), chtěl další šance u mě, furt něco na mě zkoušel, musela jsem udělat jasný řez já, by z jí dělal krávu furt. Zatímco ona krmila sociální sítě jak jsou šťastný páreček, on ji přede mnou hnusně potápěl.
Myslela jsem si, že jsem výjimka, ale tyhle příběhy, jak jsem pak zjistila, nejsou úplně vzácný. A málokdy to má ten chlap ukončený. Většinou svým milenkám lžou a u původní hrají divadlo. Ostatně - logicky - pokud je žena těhotná, není to tak dlouho, co k sobě měli hoooodně blízko, ne?
Sem to já co psala ze je ex přítele těhotná. Zajima mě i druhá strana
byl tu někdo sám od těhotenství a otec dítěte měl vztah? Jak ste to vnímaly? Jak to dopadlo?
jak ste na to reagovaly