Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Austrike píše:
To nebude žádným oběhem, prostě máš dominantního partnera.
Já tomu říkám de.bil, nikdy na mě žádný chlap neřval.
@Anonymní píše:
Taky na vás protějšek řve kvůli blbinam?
Dovolila jsem si vyhodit ručník do špíny
Kafe bez lžičky je taky občas prů… Řev
Nůžky v myčce
Prasklý pytel do košeČasto mě tím řevem nas… Až vzteky nemůžu nic říct. Nebude to tim jejich obráceným krevním oběhem?
![]()
A proč to děláš?? Nůžky v myčce a prasklý pytel do koše by mě naštval taky… To děláš záměrně? Nebo jsi líná? Nebo nepozorná, roztěkaná? Nebo ho chceš vytočit?? Nechápu to…
@Austrike píše:
To není dominancí, ale tím že je dotyčný blb. Taky mám dominantního manžela, ovšem nikdy na mě neřve za to že jsem neco neudělala nebo udělala blbě. Co pro dotyčného ta žena je, když má potřebu ji „vychovávat“ řevem?
@Anonymní píše:
Nůžky v myčce
Prasklý pytel do košeČasto mě tím řevem nas… Až vzteky nemůžu nic říct. Nebude to tim jejich obráceným krevním oběhem?
![]()
Tak pokud to děláš opakovaně, tak se nedivím. Mluvím o tom pytli do koše, to je fakt mimo. Ale ne, není normální, aby milující partner po partnerce řval.
@Magical-eyes píše:
A proč to děláš?? Nůžky v myčce a prasklý pytel do koše by mě naštval taky… To děláš záměrně? Nebo jsi líná? Nebo nepozorná, roztěkaná? Nebo ho chceš vytočit?? Nechápu to…
On určitě nádobí nemyje a koš nevynese, tak mu to může být úplně jedno. Nevím, proč by měla hned být líná, nepozorná nebo to dělat naschvál. On po ní nemá co řvát. Když se mu to tak nelíbí, tak ať si to všechno dělá on. Není jeho služka.
@Austrike píše:
To není dominantní partner, ale blbec.
Řvát může za blbosti jen blb. A bude se to stupňovat. Já bych to nesnesla, proto jsme si našla klidného muže.
Za nůžky v myčce a prasklý pytel na odpadky bych určitě poslouchala nějaké blbé pin.dy, to jo, ale za to by na mě protějšek neřval.
Kvůli nůžkám v myčce a rozervanému pytli bych si rýpla i já. ![]()
Ostatní bych neřešila. Pytel by mi vadil, protože, když bych si toho nevšimla a vzala ho do polelnice, vše by se vysypalo a spousta práce navíc.
Nůžky v myčce vyloženě zničíš. Uprostřed jsou totiž lehce promazané, aby lehce stříhaly. Tím, že je hodíš do myčky, tak prostředek vysušíš a začnou se zadírat a těžce stříhat.
A zapomenutá lžička v kafi? Si děláš srandu, ne? Jedno slovo a měl by to Horký kafe v ksichte. I s hrnkem.
@Anonymní píše:
Nůžky v myčce
![]()
Nůžky do myčky?
Prasklej pytel v koši?
Pokud je to opakovaně, takovýhle věci, asi neví jak jinak vypustit zoufalství. Zkusil bych zapracovat a neprovádět takový zhovadilosti a možná bude doma pohoda, klídek, tabáček ![]()

Často mě tím řevem nas… Až vzteky nemůžu nic říct. Nebude to tim jejich obráceným krevním oběhem?

Nůžky v myčce
Prasklý pytel do koše