Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kacetka954 píše:
Nevěřila bych mu. Lže ti. Hned mu zabalila kufr
rázná to žena, aniž by znala majetkové poměry.
![]()
@opozice píše:
rázná to žena, aniž by znala majetkové poměry.![]()
Jako že by ten bídný bídník neměl ani kufr? ![]()
@Parninas píše:
V pohodě, mě bys nepohoršil ani tak.
Dokud to tu lidi netapetují v diskuzích ve velkém (jako třeba už kultovní lízání pozadí), tak jsou mi fetiše fuk, nehodnotím.
Můj fetiš jsou dlouhý sukně, poloprůhledný noční košile a tak podobně. Já jsem hrozně nudnej patron.
@Parninas píše:
Jako že by ten bídný bídník neměl ani kufr?
pod sbaleným kufrem si představuji, že by měl muž vypadnout z baráku. To jsou silná slova. Jen je třeba napsat, komu ten byt/barák patří, jinak to jsou jen slova do větru, které tu ženy často používají. Nedovedu si představit, že by mě žena za jakoukoliv činnost vyháněla z mého domu, nebo bytu, aniž by měla nějaké vlastnické právo.
![]()
@opozice píše:
pod sbaleným kufrem si představuji, že by měl muž vypadnout z baráku. To jsou silná slova. Jen je třeba napsat, komu ten byt/barák patří, jinak to jsou jen slova do větru, které tu ženy často používají. Nedovedu si představit, že by mě žena za jakoukoliv činnost vyháněla z mého domu, nebo bytu, aniž by měla nějaké vlastnické právo.![]()
Chlape, já myslela, že máš nějaký smysl pro humor…
![]()
@Parninas píše:
Chlape, já myslela, že máš nějaký smysl pro humor…![]()
to víš, že mám a hodně. Každý tu hrajeme svoji hru a proč nevědět, jak budeš reagovat.
![]()
![]()
nejsem prudérní
zkouším si představit situaci, proč by muž masturboval s gumou
je takový stav - kdy je prostě hotovej „moc brzo“, je moc citlivý, nadržený a chce si ejakulaci oddálit.. takže absolutně vyloučená masturbace u muže s gumou není..
ALE za svůj bohatý sex. život jsem takového blázna opravdu nepotkala a i když si kolegové v práci často v legraci různé historky vypráví i před náma - koho berou po skoro 30letech v m. kolektivu taky za polovičního chlapa - tak s g. to fakt nedělá nikdo
to už si radši pauzne péčko a chvilku vyčká ![]()
za mne na 99% nevěra, bohužel.. léta praxe…
@Lucy75 píše:
nejsem prudérní
zkouším si představit situaci, proč by muž masturboval s gumou
je takový stav - kdy je prostě hotovej „moc brzo“, je moc citlivý, nadržený a chce si ejakulaci oddálit.. takže absolutně vyloučená masturbace u muže s gumou není..
ALE za svůj bohatý sex. život jsem takového blázna opravdu nepotkala a i když si kolegové v práci často v legraci různé historky vypráví i před náma - koho berou po skoro 30letech v m. kolektivu taky za polovičního chlapa - tak s g. to fakt nedělá nikdoto už si radši pauzne péčko a chvilku vyčká
za mne na 99% nevěra, bohužel.. léta praxe…
Oni ti vsichni kolegove hlasi, jak si to presne delaji?
![]()
@veria
nevíš, o čem mluvím a píšu
až budeš 30 let v m. kolektivu na jejich úrovni, tak to na mne zkus znovu…
Jasně, že ne všichni a fakt to není formou „hlášení“.. akorát se o těchto věcech fakt baví-zmíní denně, na nejbližším odd. je jich dvacet, k tomu my dvě ženské.. kolegyně už je taky poloviční muž
někdy je i taháme domů z akcí a večírků domů manželkám, známe se s celými rodinami, dětmi, kolikrát už jsou v tom i vnoučata
takže brzdi koně… Pokud si něco neumíš představit, tak to neznamená, že to neexistuje.
@opozice píše:
Poradím vám lepší věc, než si nasazovat šprcku. Když měla nějaká kamarádka narozky, tak jsem jí dával pěkný dáreček. Ne, když jsme byli sami, ale jen, když byla nějaká partička a mělo to diváky, jinak to pozbývalo význam.
Malý květináč, v něm suchá hlína. Těsně pod povrchem hlíny leží rozbalená šprcka naplněná kypřícím práškem. Předání květináče /dárku/ s komentářem, že semínko rychlerostoucí květinky je třeba zalít vod![]()
ou. Jakmile oslavenkyně naleje do květináče vodu, dojde k reakci s kypřicím práškem a šprcka se pěkně v květináči s hlínou postaví. Takto jsem sklízel aplaus před oponou.
![]()
A to bylo někdy na základní škole?
To je tak trapný, že doufám, že víc, než 13 ti nebylo…
@Lil Kitkatt píše:
A to bylo někdy na základní škole?To je tak trapný, že doufám, že víc, než 13 ti nebylo…
tak to je trapný tobě, ale pokud se sejde dobrá parta, každý se romu zasměje.
![]()
@Lucy75 píše:
@verianevíš, o čem mluvím a píšu
až budeš 30 let v m. kolektivu na jejich úrovni, tak to na mne zkus znovu…Jasně, že ne všichni a fakt to není formou „hlášení“.. akorát se o těchto věcech fakt baví-zmíní denně, na nejbližším odd. je jich dvacet, k tomu my dvě ženské.. kolegyně už je taky poloviční mužněkdy je i taháme domů z akcí a večírků domů manželkám, známe se s celými rodinami, dětmi, kolikrát už jsou v tom i vnoučata
takže brzdi koně… Pokud si něco neumíš představit, tak to neznamená, že to neexistuje.
přesně jak píšeš, chlapi si před babama se kterýma pracují setvítky neberou.
![]()
V pohodě, mě bys nepohoršil ani tak.
Dokud to tu lidi netapetují v diskuzích ve velkém (jako třeba už kultovní lízání pozadí), tak jsou mi fetiše fuk, nehodnotím.