Masturbace s kondomem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Parninas
14.6.22 22:17
@KalamityJohn píše:
Jen pro sichr, nechci vzbudit dojem že si libuju v zlatým dešti nebo tak něco. :think:

V pohodě, mě bys nepohoršil ani tak. :mrgreen:
Dokud to tu lidi netapetují v diskuzích ve velkém (jako třeba už kultovní lízání pozadí), tak jsou mi fetiše fuk, nehodnotím.

• Citovat
  • Upravit
56505
14.6.22 22:25

Chlap lže. Zahnul ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
14.6.22 22:28

Nevěřila bych mu. Lže ti. Hned mu zabalila kufr :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
14.6.22 22:32
@Kacetka954 píše:
Nevěřila bych mu. Lže ti. Hned mu zabalila kufr :cert:

rázná to žena, aniž by znala majetkové poměry. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
14.6.22 22:40
@opozice píše:
rázná to žena, aniž by znala majetkové poměry. :mrgreen: :mavam:

Jako že by ten bídný bídník neměl ani kufr? :,(

• Citovat
  • Upravit
21201
14.6.22 22:40
@Parninas píše:
V pohodě, mě bys nepohoršil ani tak. :mrgreen:
Dokud to tu lidi netapetují v diskuzích ve velkém (jako třeba už kultovní lízání pozadí), tak jsou mi fetiše fuk, nehodnotím.

Můj fetiš jsou dlouhý sukně, poloprůhledný noční košile a tak podobně. Já jsem hrozně nudnej patron.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
14.6.22 22:49
@Parninas píše:
Jako že by ten bídný bídník neměl ani kufr? :,(

pod sbaleným kufrem si představuji, že by měl muž vypadnout z baráku. To jsou silná slova. Jen je třeba napsat, komu ten byt/barák patří, jinak to jsou jen slova do větru, které tu ženy často používají. Nedovedu si představit, že by mě žena za jakoukoliv činnost vyháněla z mého domu, nebo bytu, aniž by měla nějaké vlastnické právo. :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
14.6.22 22:50
@opozice píše:
pod sbaleným kufrem si představuji, že by měl muž vypadnout z baráku. To jsou silná slova. Jen je třeba napsat, komu ten byt/barák patří, jinak to jsou jen slova do větru, které tu ženy často používají. Nedovedu si představit, že by mě žena za jakoukoliv činnost vyháněla z mého domu, nebo bytu, aniž by měla nějaké vlastnické právo. :mrgreen: :nevim:

Chlape, já myslela, že máš nějaký smysl pro humor… :nevim: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
28075
14.6.22 22:57
@Parninas píše:
Chlape, já myslela, že máš nějaký smysl pro humor… :nevim: :mrgreen:

to víš, že mám a hodně. Každý tu hrajeme svoji hru a proč nevědět, jak budeš reagovat. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24988
14.6.22 23:04

:mrgreen:
nejsem prudérní
zkouším si představit situaci, proč by muž masturboval s gumou
je takový stav - kdy je prostě hotovej „moc brzo“, je moc citlivý, nadržený a chce si ejakulaci oddálit.. takže absolutně vyloučená masturbace u muže s gumou není..
ALE za svůj bohatý sex. život jsem takového blázna opravdu nepotkala a i když si kolegové v práci často v legraci různé historky vypráví i před náma - koho berou po skoro 30letech v m. kolektivu taky za polovičního chlapa - tak s g. to fakt nedělá nikdo :mrgreen: to už si radši pauzne péčko a chvilku vyčká :mrgreen:
za mne na 99% nevěra, bohužel.. léta praxe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45739
14.6.22 23:09
@Lucy75 píše: :mrgreen:
nejsem prudérní
zkouším si představit situaci, proč by muž masturboval s gumou
je takový stav - kdy je prostě hotovej „moc brzo“, je moc citlivý, nadržený a chce si ejakulaci oddálit.. takže absolutně vyloučená masturbace u muže s gumou není..
ALE za svůj bohatý sex. život jsem takového blázna opravdu nepotkala a i když si kolegové v práci často v legraci různé historky vypráví i před náma - koho berou po skoro 30letech v m. kolektivu taky za polovičního chlapa - tak s g. to fakt nedělá nikdo :mrgreen: to už si radši pauzne péčko a chvilku vyčká :mrgreen:
za mne na 99% nevěra, bohužel.. léta praxe…

Oni ti vsichni kolegove hlasi, jak si to presne delaji? 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24988
14.6.22 23:14

@veria :mrgreen: nevíš, o čem mluvím a píšu
až budeš 30 let v m. kolektivu na jejich úrovni, tak to na mne zkus znovu…

Jasně, že ne všichni a fakt to není formou „hlášení“.. akorát se o těchto věcech fakt baví-zmíní denně, na nejbližším odd. je jich dvacet, k tomu my dvě ženské.. kolegyně už je taky poloviční muž :mrgreen: někdy je i taháme domů z akcí a večírků domů manželkám, známe se s celými rodinami, dětmi, kolikrát už jsou v tom i vnoučata
takže brzdi koně… Pokud si něco neumíš představit, tak to neznamená, že to neexistuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5744
14.6.22 23:16
@opozice píše:
Poradím vám lepší věc, než si nasazovat šprcku. Když měla nějaká kamarádka narozky, tak jsem jí dával pěkný dáreček. Ne, když jsme byli sami, ale jen, když byla nějaká partička a mělo to diváky, jinak to pozbývalo význam.
Malý květináč, v něm suchá hlína. Těsně pod povrchem hlíny leží rozbalená šprcka naplněná kypřícím práškem. Předání květináče /dárku/ s komentářem, že semínko rychlerostoucí květinky je třeba zalít vod :mrgreen: :mavam: ou. Jakmile oslavenkyně naleje do květináče vodu, dojde k reakci s kypřicím práškem a šprcka se pěkně v květináči s hlínou postaví. Takto jsem sklízel aplaus před oponou. :mrgreen: :mavam:

A to bylo někdy na základní škole? :think: To je tak trapný, že doufám, že víc, než 13 ti nebylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
14.6.22 23:19
@Lil Kitkatt píše:
A to bylo někdy na základní škole? :think: To je tak trapný, že doufám, že víc, než 13 ti nebylo…

tak to je trapný tobě, ale pokud se sejde dobrá parta, každý se romu zasměje. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
14.6.22 23:23
@Lucy75 píše:
@veria :mrgreen: nevíš, o čem mluvím a píšu
až budeš 30 let v m. kolektivu na jejich úrovni, tak to na mne zkus znovu…Jasně, že ne všichni a fakt to není formou „hlášení“.. akorát se o těchto věcech fakt baví-zmíní denně, na nejbližším odd. je jich dvacet, k tomu my dvě ženské.. kolegyně už je taky poloviční muž :mrgreen: někdy je i taháme domů z akcí a večírků domů manželkám, známe se s celými rodinami, dětmi, kolikrát už jsou v tom i vnoučata
takže brzdi koně… Pokud si něco neumíš představit, tak to neznamená, že to neexistuje.

přesně jak píšeš, chlapi si před babama se kterýma pracují setvítky neberou. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí