Kamarád v práci

Anonymní
14.6.22 23:19

kamarád v práci

Ahoj :)
je to mu již nějakou dobu co jsem s jistým kamarádem měla pár obejmutí, líbaní a tak. To bylo opravdu vše, nikdy k ničemu nedoslo. Dalo se to tutlat peknou dobu, bohuzel posledni dobou jsem se priznala 2 spolupracujicim, jsou to desne pindy a ted to vsude rozkrikuji, neni to prijemne pro me ani pro nej ma rodinu a deti. nevim jak mam pak reagovat, zda proste a jednoduse popirat. pripdne na toho sveho pripravit, ze se neco takoveho suska a proste se tomu pred nim smat. Opravdu je to zamnou, ja se poucila a napravila. :roll: nevim jak z kola ven?! opravdu se s nim rada bavim, mimo praci jsme nikde nebyli… :roll: diky moc :,( :roll: :nevim: prosim anonym pracuji na malem urade…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18145
14.6.22 23:22

To je super, když se ocicmáváš s ženatým chlapem a pak ani neudžíš jazyk za zuby a vyslepičíš to dalším dvěma holkám. Sama jsi pinda, ne ony. Když už to jako zadaná děláš s jiným zadaným, tak se nauč aspoň držet hu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24815
14.6.22 23:23

:mrgreen:
troll?
pi-nda musíš být asi ty, když se s kolegou líbáš a pak to vyhlásíš firemním rozhlasem :mrgreen: tak to se fakt nediv
asi si hledej místo jinde, tu už máš o pověst postaráno (díky sobě)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35787
14.6.22 23:42
@Anonymní píše:
Ahoj :)
je to mu již nějakou dobu co jsem s jistým kamarádem měla pár obejmutí, líbaní a tak. To bylo opravdu vše, nikdy k ničemu nedoslo. Dalo se to tutlat peknou dobu, bohuzel posledni dobou jsem se priznala 2 spolupracujicim, jsou to desne pindy a ted to vsude rozkrikuji, neni to prijemne pro me ani pro nej ma rodinu a deti. nevim jak mam pak reagovat, zda proste a jednoduse popirat. pripdne na toho sveho pripravit, ze se neco takoveho suska a proste se tomu pred nim smat. Opravdu je to zamnou, ja se poucila a napravila. :roll: nevim jak z kola ven?! opravdu se s nim rada bavim, mimo praci jsme nikde nebyli… :roll: diky moc :,( :roll: :nevim: prosim anonym pracuji na malem urade…Příspěvek upraven 14.06.22 v 23:23

Blbý a blbejsi. Vyžerte si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prdoslava
15.6.22 02:46

Jó, tyhle kamarádšafty jsou pěkně naprd :)
A úřad říkáš, jo? Jako že ses volizovala za peníze daňových poplatníků? Pak doufám, že se to tvůj starej dozví a zmaluje ti půlky :*

• Citovat
  • Upravit
30658
15.6.22 03:58

No popravdě bych ti nejdřív vytknul pojem k ničemu nedošlo. Nedošlo k sexu, ale k něčemu precejenom došlo. To ti říkám proto, abys to nebrala tak na lehkou váhu. Mě by to hodně vytočilo a spoustu dalších určitě taky… včetně tvého přítele :).
A co s tím? Těžko říct. Asi bych to už tak nějak ignoroval a nereagoval na to. Reakce by vyvolaly mnohem větší rozruch než najednou jakože to není pravda a dělala sis srandu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65171
15.6.22 05:27

@JancaS84 jedina reagovala, jak ma :mrgreen: musite vzdycky citovat, at si poctou i dalsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65171
15.6.22 05:29
@Anonymní píše: :(

Dobre, pochopim, ze ses nekde libala. Ale proc jsi to vyslepicila, to ses chlubila? Aby ti vsichni zavideli? @admin vraťte prispevek, at je to hned videt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65171
15.6.22 05:30

Nejde mi oznacit @admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
15.6.22 06:58

To je pecka. Malý úřad… :lol: To už dávno žije mimo ten úřad. Hlavně asi je to poznat, když se přiznala. Přesně na takové příběhy ty malé úřady čekají, o čem jiném by se jinak zaměstnanci bavili. Super téma! Určitě už proprané ze všech stran. Ty kolegyně to rozvinou do krásných scénářů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
15.6.22 07:14

Asi nevíš, co znamená kamarád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
15.6.22 07:47
@Anonymní píše: :(

Vidím, že už jsi to smazala, ale je to tu někde již v komentářích. Lynčovat tě nebudu, pokud jsi šla do ženatého, je to čistě tvoje svědomí. Ale měla ses rozmyslet, co od toho čekáš. V tomhle případě je nejlepší mlčet. Není nikdo, komu bys mohla věřit a další věc. Co je v domě, není pro mě. A míchat soukromý a pracovní život není dobrá volba.

Klesla si v očích celého pracoviště, jeho i svého šéfa. Já bych odešla pryč, tohle bych nedala. Styděla bych se. Byla to chyba, že jsi neudržela jazyk za zuby. Neuvěříš, kolika lidem to může ublížit. Ale nejvíc si ublížila sama sobě.

Příspěvek upraven 15.06.22 v 08:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
15.6.22 07:50
@vokishka píše:
@JancaS84 jedina reagovala, jak ma :mrgreen: musite vzdycky citovat, at si poctou i dalsi

Presne, holky nepoucitelný. Citovat a citovat :mrgreen: @JancaS84 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15826
15.6.22 08:01

Běžně se líbat s chlapem a říkat mu kamarád, to máš tedy hodně pocuchaný hodnotový žebříček. A ani nevím jak slušně nazvat stupeň tvé inteligence, když své „pracovní vztahy“ řešíš s místními hlásnými troubami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
15.6.22 08:10

Máš IQ tykve. Bavit se o záletech s drbnami. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie