Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je super, když se ocicmáváš s ženatým chlapem a pak ani neudžíš jazyk za zuby a vyslepičíš to dalším dvěma holkám. Sama jsi pinda, ne ony. Když už to jako zadaná děláš s jiným zadaným, tak se nauč aspoň držet hu..
![]()
troll?
pi-nda musíš být asi ty, když se s kolegou líbáš a pak to vyhlásíš firemním rozhlasem
tak to se fakt nediv
asi si hledej místo jinde, tu už máš o pověst postaráno (díky sobě)
@Anonymní píše:
Ahoj
je to mu již nějakou dobu co jsem s jistým kamarádem měla pár obejmutí, líbaní a tak. To bylo opravdu vše, nikdy k ničemu nedoslo. Dalo se to tutlat peknou dobu, bohuzel posledni dobou jsem se priznala 2 spolupracujicim, jsou to desne pindy a ted to vsude rozkrikuji, neni to prijemne pro me ani pro nej ma rodinu a deti. nevim jak mam pak reagovat, zda proste a jednoduse popirat. pripdne na toho sveho pripravit, ze se neco takoveho suska a proste se tomu pred nim smat. Opravdu je to zamnou, ja se poucila a napravila.nevim jak z kola ven?! opravdu se s nim rada bavim, mimo praci jsme nikde nebyli…
diky moc
![]()
![]()
prosim anonym pracuji na malem urade…Příspěvek upraven 14.06.22 v 23:23
Blbý a blbejsi. Vyžerte si to.
Jó, tyhle kamarádšafty jsou pěkně naprd ![]()
A úřad říkáš, jo? Jako že ses volizovala za peníze daňových poplatníků? Pak doufám, že se to tvůj starej dozví a zmaluje ti půlky ![]()
No popravdě bych ti nejdřív vytknul pojem k ničemu nedošlo. Nedošlo k sexu, ale k něčemu precejenom došlo. To ti říkám proto, abys to nebrala tak na lehkou váhu. Mě by to hodně vytočilo a spoustu dalších určitě taky… včetně tvého přítele
.
A co s tím? Těžko říct. Asi bych to už tak nějak ignoroval a nereagoval na to. Reakce by vyvolaly mnohem větší rozruch než najednou jakože to není pravda a dělala sis srandu…
@JancaS84 jedina reagovala, jak ma
musite vzdycky citovat, at si poctou i dalsi
@Anonymní píše:
Dobre, pochopim, ze ses nekde libala. Ale proc jsi to vyslepicila, to ses chlubila? Aby ti vsichni zavideli? @admin vraťte prispevek, at je to hned videt
To je pecka. Malý úřad…
To už dávno žije mimo ten úřad. Hlavně asi je to poznat, když se přiznala. Přesně na takové příběhy ty malé úřady čekají, o čem jiném by se jinak zaměstnanci bavili. Super téma! Určitě už proprané ze všech stran. Ty kolegyně to rozvinou do krásných scénářů…
@Anonymní píše:
Vidím, že už jsi to smazala, ale je to tu někde již v komentářích. Lynčovat tě nebudu, pokud jsi šla do ženatého, je to čistě tvoje svědomí. Ale měla ses rozmyslet, co od toho čekáš. V tomhle případě je nejlepší mlčet. Není nikdo, komu bys mohla věřit a další věc. Co je v domě, není pro mě. A míchat soukromý a pracovní život není dobrá volba.
Klesla si v očích celého pracoviště, jeho i svého šéfa. Já bych odešla pryč, tohle bych nedala. Styděla bych se. Byla to chyba, že jsi neudržela jazyk za zuby. Neuvěříš, kolika lidem to může ublížit. Ale nejvíc si ublížila sama sobě.
Příspěvek upraven 15.06.22 v 08:04
@vokishka píše:
@JancaS84 jedina reagovala, jak mamusite vzdycky citovat, at si poctou i dalsi
Presne, holky nepoucitelný. Citovat a citovat
@JancaS84 ![]()
Běžně se líbat s chlapem a říkat mu kamarád, to máš tedy hodně pocuchaný hodnotový žebříček. A ani nevím jak slušně nazvat stupeň tvé inteligence, když své „pracovní vztahy“ řešíš s místními hlásnými troubami.
Ahoj
nevim jak z kola ven?! opravdu se s nim rada bavim, mimo praci jsme nikde nebyli…
diky moc
prosim anonym pracuji na malem urade…
je to mu již nějakou dobu co jsem s jistým kamarádem měla pár obejmutí, líbaní a tak. To bylo opravdu vše, nikdy k ničemu nedoslo. Dalo se to tutlat peknou dobu, bohuzel posledni dobou jsem se priznala 2 spolupracujicim, jsou to desne pindy a ted to vsude rozkrikuji, neni to prijemne pro me ani pro nej ma rodinu a deti. nevim jak mam pak reagovat, zda proste a jednoduse popirat. pripdne na toho sveho pripravit, ze se neco takoveho suska a proste se tomu pred nim smat. Opravdu je to zamnou, ja se poucila a napravila.