Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejhorsi je zacit si se zenatym chlapem. Z toho nikdy nevesti nic dobreho ![]()
Nemáš právo ji nic říkat, protože ti nejde o její dobro, ale chceš se mu jen pomstít. Vím, že ti to nerozmluvime, s lidma jako ty jsem se už v životě potkala. V zájmu dobra ničite životy. Jsi nešťastná zla osoba
Chtěla bych vědět, kdyby mi chlap zahýbal. Otázkou je, jestli bych ti věřila.. ![]()
@Anetka899 píše:
Chci se jen vypovídat. Mela jsem románek se ženatým, nikdy jsem nechtela vztah, nidky jsem nechtela borit rodinu. On je takovy, ze flirtuje s kazdou sukni a moc dobre jsem vedela, ze ho nebudu bavit vecne. Dokonce jsem mela debatu s nim o tom, ze chci vzájemný respekt a slusne chovani a nechci se citit jako ku*** Tenkrat vse ok, jasne… mluvil hezky a mile a verila jsem mu to. Ted posledni dobou se ke me nechová nejlip, obcas je protovnej a ja vim, ze flirtuje a na kavicky chodi s jinou (jsme ve stejne praci, tak to vidim). Chci zjistit jestli je opravdu falešný lhar a respek vuci me pominul, normalne se bavime, jdeme na obed i kavu… ale ale teochu zarlim samozrejme, nic sexualniho uz mezi nami neni. A ja si rikam, ze pokud se mi potvrdi, ze je opravdu kreten a udelal si ze me snadnou zabavu zda mam rict jeho zene nejake info. Ušetřete me komentářů ze ji ublizim a cemu mi to bude. treba k tomu, ze mam dost lidi, kteri ostatni využívají a sami vyklouznou snadno ze vsech problemu. Ze mam dost lidi, kteri se k ostatnim chovaji jako k dočasným lidem… ja se vzdy chovala tak, ze jsme i kamaradi… a vedel to. Takze manželky ci přítelkyně chtely byste vedet, ze je vas muz prilepeny na kazde sukni? Ze vas podvádí co pulrok?
Dobře ti tak
a manželku neotravuj
@Věčně naštvaná
Nedokážu říct, jestli bych to chtěla vědět, pokud by nám to jinak klapalo.
Ale aby mě na to přišla upozornit zhrzena milenka, kterou urazilo, že si našel jinou? Asi bych si ji vychutnala
@Marcinda píše:
@Věčně naštvaná
Nedokážu říct, jestli bych to chtěla vědět, pokud by nám to jinak klapalo.
Ale aby mě na to přišla upozornit zhrzena milenka, kterou urazilo, že si našel jinou? Asi bych si ji vychutnala
já už za tu podváděnou chudinku byla, díky tomu, že lidi, o kterých jsem si myslela, že jsou mí přátelé, mi nic neřekli, ukončila jsem s nimi kontakt. V tomto mám jasno, už nikdy tuhle rádoby milosrdnou nevědomost nechci, kéž by aspoň jedna z milen měla ty koule, neztrácela bych s tím pitomcem zbytečně čas.
Ty jsi děsně hloupá
Najdi si nezadanýho a máš po problému. Jinak jsem dost překvapená, kolik žen toleruje a přehlíží nevěru svýho chlapa. To vám nevadí, že spí s jinou a pak se přijde vyspat s vámi? Že z vás dělá krávu? Za mě hnus ![]()
Tak když už nekuká s tebou, tak nemá kukat s žádnou, co si to dovoluje!!!
Chajzl jeden, co? ![]()
@Anetka899 píše:
Samozřejmě ze zarlim a jsem zhrzena, ikdyz jsem to cekala. Jsem jenom clovek 😀 🤷♀️ Celou dobu mi slo o to aby se choval transparentně kdyz prede mnou nemusi skrývat to, ze je nevěrná mrcha. Ano vadi mi, ze je to prede mnou, kdyby to delal jako sve zalety jinde, tak je mi to fuk. Ale vidim ze a ni jde na pauzu a kvoka s ni… tak to by asi nebylo prijemne dvakrat nikomu. Ale ja jsem kurva protoze jsem si zacla se ženatým…. zvlastni ze ne on 😀
Asi chápu co chceš příspěvkem říci. Byla jsi srozuměna s tím, co on je zač a jediná tvá podmínka byla, že v tu danou chvíli budeš jeho jediná bokovka. A až bude mít chuť na zálety jinde, aby tě o tom na rovinu spravil, a každý si půjdete svoji cestou. Jako k milence k tobě nemá žádné závazky, povinnosti, nemá tedy důvod dělat před tebou tajnosti, když každý znáte své místo. Což on ovšem dle dohody neudělal a začal si tajnůstkařit na jiném, novějším písečku. Chápu tvoji naštvanost. Nechtěla jsi po něm závazky, večeře, dárečky, výlety nic. Jen jednu jedinou věc, a to aby s tebou v daném čase jednal přímočaře a na rovinu. Což se nestalo a zaujal k tobě stejnou pozici jako ke své ženě (hlavně na tajno). To nemění nic na faktu, že jeho žena s tím nemá nic společného, jemu pravděpodobně moc neublížíš, když ho práskneš (jen jí) a sebe neuvěřitelně shodíš a nakonec se ti stejně neuleví. Nech to plavat, sám si jednou pod sebou uřeže větev, stačí jen počkat.
@Anetka899 píše:
Samozřejmě ze zarlim a jsem zhrzena, ikdyz jsem to cekala. Jsem jenom clovek 😀 🤷♀️ Celou dobu mi slo o to aby se choval transparentně kdyz prede mnou nemusi skrývat to, ze je nevěrná mrcha. Ano vadi mi, ze je to prede mnou, kdyby to delal jako sve zalety jinde, tak je mi to fuk. Ale vidim ze a ni jde na pauzu a kvoka s ni… tak to by asi nebylo prijemne dvakrat nikomu. Ale ja jsem kurva protoze jsem si zacla se ženatým…. zvlastni ze ne on 😀
Nejsi kurva, prostě jsi udělala chybu. Propadla jsi někomu, u koho ti mělo hned být jasné, co je zač. Tak máš aspoň do budoucna zkušenost. Problém je v tom, že se nad to nedokážeš povznést, neumíš si říct, že takový týpek ti nestojí za nervy a obviňování sebe sama, za to, abys teď furt uvažovala, co jsi udělala špatně a co jsi měla dělat jinak. Chápu, že žárlíš a je to o to horší, že máš jeho novou favoritku na očích. Zkus to brát tak, že ona dopadne zřejmě stejně, takže ty teď máš vlastně navrch. Až půjdeš okolo nich, tak si na tohle vzpomeň, a věřím, že se časem začneš při těchto setkáních spíš usmívat než brečet. Měj se ![]()
Ja bych ti byla vdecna. Bez ironie.
Tve motivy, proc mi to rikas, jsou druhorade a nejsou hezke. Ale chtela bych, abys mi to rekla.
Protoze nechci zit v iluzi vztahu, ale v pravdivem vztahu. Na iluzi jde stavet jen dalsi iluzi, domek z karet, preferuju pravdu, i kdyby bolela, chtela bych vedet, ze mi partner, lze, ze dela ze mne idiota.
@Anetka899 píše:
Chci se jen vypovídat. Mela jsem románek se ženatým, nikdy jsem nechtela vztah, nidky jsem nechtela borit rodinu. On je takovy, ze flirtuje s kazdou sukni a moc dobre jsem vedela, ze ho nebudu bavit vecne. Dokonce jsem mela debatu s nim o tom, ze chci vzájemný respekt a slusne chovani a nechci se citit jako ku*** Tenkrat vse ok, jasne… mluvil hezky a mile a verila jsem mu to. Ted posledni dobou se ke me nechová nejlip, obcas je protovnej a ja vim, ze flirtuje a na kavicky chodi s jinou (jsme ve stejne praci, tak to vidim). Chci zjistit jestli je opravdu falešný lhar a respek vuci me pominul, normalne se bavime, jdeme na obed i kavu… ale ale teochu zarlim samozrejme, nic sexualniho uz mezi nami neni. A ja si rikam, ze pokud se mi potvrdi, ze je opravdu kreten a udelal si ze me snadnou zabavu zda mam rict jeho zene nejake info. Ušetřete me komentářů ze ji ublizim a cemu mi to bude. treba k tomu, ze mam dost lidi, kteri ostatni využívají a sami vyklouznou snadno ze vsech problemu. Ze mam dost lidi, kteri se k ostatnim chovaji jako k dočasným lidem… ja se vzdy chovala tak, ze jsme i kamaradi… a vedel to. Takze manželky ci přítelkyně chtely byste vedet, ze je vas muz prilepeny na kazde sukni? Ze vas podvádí co pulrok?
Chtěla bych to určitě vědět…nez aby ze mě dělal někdo krávu…
@hopsalka napsala jsi to presne, jednani na rovinu ale zrejme nemuzu cekat od nekoho kdo roky podvádí svou zenu
Nechtela jsem nic jine nez mit jasno a v momente kdy nebudu v kurzu byt prvni kdo se to dozvi. Moje chut ho prozradit byla o tom, ze mu chci aspon na chvíli udelat doma peklo… ze ktereho by se vykecal, protoze deti… netusim jestli to kdy udelam, samotne se mi to příčí, jen takovej chlap vyvázne vzdy s cistym štítem, protoze spoléhá na to, ze milenky se nebudou chtit shodit a vypadat za kravu jedna pred druhou… a ze jeho zene neřeknou taky nic… a on si bude zivotem proplouvat dal jakoby nic..
A vsem, ktere mi píší o tom, ze jsem ja ta spatna a ze se taham se zenacem. Holky… ja na to kyvla po dlouhém uhaneni z jeho strany. Nejsem jeho prvni ani posledni a ja jsem single, takze kdo je tu krivak? Ja, ktera nikdy nechtela nikoho rozvadet, jen mit chvilku trochu sexu a pozornosti a nic po nem nechtit? Nebo je krivak on, protoze neustale podvádí svou zenu, co mu vychovává jeho male deti? A to, ze jsem se chtela zmínit a vytahnout na svetlo jeho pravou povahu….? Co je na tomto spatneho? Ano ublizila bych jeho zene, ktere on ubližuje a dal bude ubližovat (jestli tuší co on dela nevim). Jakoze jeho zena ma byt ve sladke nevědomosti jen proto aby neprisla o dum a prachy, ze je prece lepsi nic nevedet a sedet si ve zlate kleci?,Ze ja bych vypadala jako krava? No a? Nezalezi mi co si me bude myslet nekdo kdo neni ma blízká rodina. Karma? Na tu davno neverim… a myslete si o me chcete, ale ja jsem uprimny a ferovy clovek. Ze ne vzdy udelam v zivote spravne rozhodnuti na tom nic nemeni. Nevim jestli to nekdy reknu, jestli mi to za to stoji, ale vy vsechny co me smahem odsuzujete se zkuste na moment posadit a zapremyslet ze to neni tak černobíle, ze jsem jen uboha zhrzena milenka…