Nevera info

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.6.22 15:47

@Anetka899 I kdyz to samo o sobe zni absurdne, tak chapu tvou logiku, ze i kdyz cela vase aferka byla dukazem moralnich „kvalit“ vas obou, on nedodrzel nejakou vasi dohodu o tom, ze te bude informovat, az ho prestanes bavit. Tim, ze ho chces nabonzovat manzelce, ovsem taky porusis neco, cos puvodne slibila, ze neudelas. Takze jak se rika, snizis se (opet…) na jeho uroven - jinymi slovy jeden za 18 a druhy bez dvou za 20. Jen s tim drobnym rozdilem, ze on svym „prestupkem“ ranil pouze tve ego, kdezto ty jsi ochotna bez mrknuti oka rozbit celou rodinu, ve ktere jsou male deti…! Jeste porad ti to prijde fer a adekvatni? Jestli si chces zachovat aspon nejake zbytky dustojnosti, rid se prosim heslem Moudrejsi ustoupi. V pripade, ze od sveho zameru neustoupis, klidne si tam dopln jeste ono obligatni Vul nastoupi :pankac:
Jinak mam za sebou take vztah s kurevnikem - nastesti v tom tehda jeste nebyly deti. Rozesli jsme se nakonec z uplne jinych duvodu a to, ze mi zahybal, jsem se dozvedela az zpetne a jsem za to rada, protoze jsem dotycneho opravdu milovala a vedet to driv, jen by to pridalo sul do uz tak velkych ran, ktere jsem v ramci rozchodu utrpela. Kdyz jsem se pak nasledne o neverach dozvedela, byla jsem uz nad veci a naopak me to utvrdilo v tom, ze rozchod byl spravne reseni. Takze tohle bude individualni a tezko rici, do ktere kategorie spada jeho zena.
Prosim anonym - citlive informace.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí