Co děláte s přítelem ve volném čase?

Anonymní
15.6.22 12:55

Co děláte s přítelem ve volném čase?

Ahoj, s přítelem jsme spolu rok, nebydlíme spolu a vídáme se v průměru 4× do týdne. Problém je v tom, že se s ním začínám nudit. Nemáme toho moc společného, o to víc je to těžší. Na filmy se spolu moc nedíváme, každého baví úplně něco jiného. U vaření se skoro vždycky pohádáme, takže společné vaření provozujeme 1× až 2× za měsíc. Na procházky nechodíme, ty ho nebaví, i když já je miluju. Občas podnikneme společný výlet, zajdeme ke známým zahrát nějakou stolní hru, zajezdíme na kole. Většinu času ale trávíme u něj doma, on mi povídá o své práci a o svých nápadech pro podníkání. (Je podnikatel, ajťák a jsou práci miluje). Tím ale končí veškerá zábava. Ze své strany si s ním nemám o čem povídat, takže v našem vztahu mluví z 90% on. Já celkově mluvím méně, ale nechci se z zde na to vymlouvat, už jen z principu, že když trávím čas s některými ze svých přátel, tak nezavřu pusu. :lol: Tak by mě jen zajímalo co vše děláte ve volném čase s partnerem vy. Třeba tu najdu nějakou inspiraci :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3076
15.6.22 13:04

Promiň, ale to do budoucna nevypadá moc dobře. Nikdy jsem nemusela řešit, co budeme dělat, vždycky se něco našlo a baví mě dodnes, teď už manžel.
Těžko radit, když máte každý rád něco jiného. My jsme hodně chodili na metalové koncerty, koukali na filmy, hodně často jsme chodili do restaurace, s kamarády na pivo, chodili sjme hrát badminton nebo prostě byli doma s dýmkou, vínem, sexem…fakt jsme nikdy nevymýšlela “program”, až na výjimky, kdy jsme vyloženě plánovali výlet, dovolenou…
Jo a bydleli jsme spolu po půl roce vztahu, jsme spolu 4,5, máme roční dítě a fakt jsme se nikdy nenudili nebo mi bylo příjemné i to nůďo a klid 🤷‍♀️

Příspěvek upraven 15.06.22 v 13:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3682
15.6.22 13:04

Děláme to, co nás baví OBA. Máme i společné záliby. Evidentně si nejste na věky věků souzeni. Přiznej si to, dokud je čas a zkus hledat štěstí o dům dál. :nevim:

Takže např.: chodíme na vícedenní čundry, jezdíme po pivních slavnostech, na různé pěší výlety po přírodě, chodíme do kina, na koncerty, vaříme si doma pivo, vyrábíme sýry a všechno možné kolem jídla, běháme, jezdíme na kole… Toho je…

Příspěvek upraven 15.06.22 v 13:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
15.6.22 13:11

Výlety, jdeme do bazénu (máme permici), posedět s přáteli, zahrajeme si stolní hru, posedime na zahradě, vymýšlíme plány jak zvelebit náš dům, zvelebujeme nás dům a zahradu, zajedeme si do kina, na wellness (máme permici), projedeme se na kole/bruslích, procházka, zajedeme za někým na návštěvu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
15.6.22 13:11

My s partnerem několik let už bydlíme, takže rozdíl v trávení času před bydlením a po bydlení tu je.

V čase před bydlením jsme se díky jeho tenkrát náročné práci viděli tak 1 - 2× týdně, případně, když se sešly,,dobré konstelace'' tak i celý víkend s přespáním. Jsme ale celkem akční,,hrdinové'', takže jsme podnikali většinou právě nějaké výlety, vandry, lezení na stěně, plavání, kolo, zpívání nebo deskovky s přáteli, nějaké dobrovolnické akce v přírodě, muzeum, cestovatelskou přednášku, koncert zkrátka, co zrovna se sešlo a na co byla nálada.

Teď spolu bydlíme a většinu času trávíme nějakými pracemi na zahradě, procházkou se psem a každý si děláme i to své, já hodně čtu, fotím a píšu pohádky, buď si jen tak vyběhnu do polí nebo ba kole, přítel si vyrábí ze dřeva nebo čte cestovatelské články.
O víkendu se buďto někam sebereme na dvoudenní vandr, za známými, na kolo, na vodu, nebo jen na jeden den, když je zrovna víc práce na zahradě, tak si pak večer dáchnem u nějaké deskovky nebo filmu. Tento víkend jsme se zrovna trochu flákali u vody, minulý jsme šli na vandr a trochu šotoušili…(zajímají nás oba lehce vlaky) a ten další se chystáme na folkový festival. Vždycky si něco najdem a rádi zkoušíme i nové věci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
15.6.22 13:12

Kdxž jsme spolu s mužem chodili tak jsme kukali jak králicí, jezdili na výlety nak ole, chodili na tenis do kina, ndo restaurací, na procházky, prokecali hodiny a hodiny… chodili plavat do sauny, na welness… do muzea na výstavy… na párty

:nevim: nikdy jsme se psolu nenudili

Příspěvek upraven 15.06.22 v 13:13

• Citovat
  • Upravit
37132

To by mě taky nebavilo, kdyby sme neměli nic společného. S mužem máme zájmy stejné, rádi chodíme po výletech, jen tak na procházky, sportovat, hrajeme hry, koukáme na filmy, ty se nám většinou líbí stejné, nebo dokážeme třeba jenom sedět a kecat o úplných blbostech. Pro mě jsou teda společně zájmy ve vztahu jedna z nejdůležitějších věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311

Nudit se po roce vztahu…holka, co budes delat za 10 let? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
824
15.6.22 13:15

Kamarádka to měla podobně a skončilo to rozchodem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
15.6.22 13:17
@Karolína13210 píše:
Kamarádka to měla podobně a skončilo to rozchodem

Tohle snad ani nemůže dopadnout jinak 🙈 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
15.6.22 13:18

Zkuste najít nějaký společný koníček. My nedávno začali s Geocachingem. Výlety nás baví a proč při něm nenajít i nějaký ten poklad? Jsme teda už manželé, doděláváme barák, takže máme zábavu i jinou, ale ze začátku jsme pořád něco dělali, chodili do kina, do restaurace, na zábavy, na plesy, do bazénu 1-2× týdně, na bowling, vyrazili někam na víkend, vařili spolu.

To, co popisuješ ty, jsem taky zažila, ale bohužel s někým jiným, s kým to nemělo budoucnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.22 13:41

My jsme teda s manželem taky každý úplně jiný (povahově, záliby,…), ale nikdy jsme neměli problém s tím, že bychom se neměli o čem bavit nebo si nevěděli rady, jak využít volné odpoledne :think: A to jsme spolu 8 let. :mrgreen:
Nejčastěji se chodíme projít, zajdeme na jídlo, občas si jen dáme na stojáka pivo. Máme rádi čajovnu, kino. Bazén (já chodím vířivky, manžel spíš radši plave). Doma si rádi zahrajeme stolní hru nebo se podíváme na film. Když se nám nechci nic, tak si napustíme vanu s pěnou a relaxujeme. Teď jsme začali spolu cvičit, což mě fakt baví. Nebo si naplánujeme hezký večer se svíčkami a manžel mi udělá masáž.
Ono to chce najít vždy nějaký kompromis. Třeba u té televize, manžel miluje sport, já ho nemůžu vystát :lol: Já se zase podívám na Výměnu manželek nebo horory, což nebaví jeho, ale oba si rádi pustíme nějakou komedii, něco ze skutečné události, pravidelně sledujeme Prostřeno :lol:,… prostě si najít něco, co baví oba.

• Citovat
  • Upravit
53190
15.6.22 13:44

Po roce vztahu se spolu nudíte?? Tyjo, po roce jsme ještě pořád většinu společného času trávili v posteli a pokud ne, těch zajímavých společných akcí bylo tolik, že jsme nevěděli, co dřív. A hlavně! Bavilo nás dělat cokoli, hlavně když jsme spolu. Takže jsme prolnuli naše zájmy, nějaké si nechali pro sebe nu a i po 18 letech jásáme, když máme volno jen na sebe a můžeme cokoli dělat jen spolu. Kolo, výlety, volejbal, bedminton, kino, koncerty, návštěva přátel… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
15.6.22 13:53

My jsme byli každej úplně jinej a každýho bavilo něco jinýho, i přesto jsme se sešli. Filmů je takovej mrak, že se dá vybrat kompromis celkem snadno. Taky nebyl moc na procházky, já jo, navíc mám psa, tak jsme jednou dělali co chci já a pak zase něco jeho. Pokud není ochoten, pak bych ho pustila dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
15.6.22 14:00

A proč spolu jste?
My taky nemáme všechny zájmy společné a nemusíme pořád povídat, ale podnikat se toho dá pořád spousta, spíš nestíháme všechny plány zrealizovat… výlety, procházky, koncerty, výstavy, přednášky, wellness, program s přáteli, s rodinou, se psy, kino… Odpoledne dokážeme prokrafat o tom, co se nám ten den událo v práci, co jsme zažili, co se nám kde líbilo, co nás pobavilo. Za mě jsou tyhle věci základ, nevím, proč bych měla trávit čas s někým, s kým si nemám co říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí