Nevera info

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10251
15.6.22 14:13

@Anetka899 Je to plně tvoje volba, ale nedělal bych to. Zaprvé vzhledem k tomu, že na jeho nevěře máš svůj podíl, zadruhé proto, že se to lehce může obrátit proti tobě, zatřetí proto, že úmyslně se ošklivé věci jiným lidem nedělají a začtvrté spustilo by to řetězec událostí, pod kterým budeš navždy podepsaná a nepůjde to vzít zpět. A sama, doufám, pochybuješ, že je správné to spustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
15.6.22 14:18

Já si o věrnosti iluze nedělám, o ničem nevím, po ničem nepátrám, ale kdyby něco vyplavalo na povrch, životní šok by to nebyl. Snažím se, si tu situaci představit, kdyby přišla milenka, že ji slibuje hory doly, jak jsem hrozná a že ode mě odejde, to by bylo na pováženou. Ale milenka, která je zhrzená z toho, že ji nechal a žárlí? Co takové říct?,,To je mi líto, já s ním promluvím aby se k tobě choval s úctou" :lol: Na rozchod by to pro mě nebylo a krom toho, že by bylo doma chvíli dusno a patřičně bych toho využívala, bych se mu asi musela vysmát co si to našel za jelito. :lol: Co z toho budeš mít ty? Potkávat se musíte (v práci) a po tomhle na tebe začne být leda tuplem hnusný… :nevim:

Příspěvek upraven 15.06.22 v 14:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
15.6.22 14:19
@Venetia píše:
Třeba neví a tu informaci by velmi ocenila.
Je těžké se při podezření a zatloukání protějšku dozvědět pravdu. Tohle je zrovna jedna možnost.

Aha, takze ji jde hlavne o dobro manzelky, aby vedela, co ma doma? Urcite na dobro manzelky myslela i kdyz s nim vlezla do postele. :mrgreen: Je to trapne, jedine o co ji jde je se pomstit, prestoze do toho udajne sla s vedomim, ze ho za chvili stejne omrzi. Nerespekt si predstavuju fakt jinak nez ze zajde na kavu s nekym novym, kdyz mezi nima uz sexualni vztah vyprchal. Je to trubka.

• Citovat
  • Upravit
4462
15.6.22 14:33

Máš dost " takových lidí" 🤣 A sebe dost nemáš? Páč ses taky teda moc nepředvedla 🤦🏻‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14616
15.6.22 14:41

Byl to jen dočasný románek a skončilo to. Nelhal ti, nepodváděl, nevěšel bulíky na nos, jen si z tebe holt nesedl tak na zadek, jak jsi asi čekala. Samozřejmě, že si z tebe udělal snadnou zábavu, respektive sama ses jako snadná zábava nabídla. Cos čekala, proč se cítíš využitá? Tys jeho taky jen využila :nevim: Zachovej si zbytky důstojnosti a jdi dál. Kamarády si hledej radši mimo postel. Jeho žena není tvoje starost, navíc si myslím, že žádnou novinku bys jí stejně nesdělila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
15.6.22 14:43

První, co mě napadlo - jsi strašně hloupá. Nic víc netřeba psát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
15.6.22 15:30
@Anetka899 píše:
Chci se jen vypovídat. Mela jsem románek se ženatým, nikdy jsem nechtela vztah, nidky jsem nechtela borit rodinu. On je takovy, ze flirtuje s kazdou sukni a moc dobre jsem vedela, ze ho nebudu bavit vecne. Dokonce jsem mela debatu s nim o tom, ze chci vzájemný respekt a slusne chovani a nechci se citit jako ku*** Tenkrat vse ok, jasne… mluvil hezky a mile a verila jsem mu to. Ted posledni dobou se ke me nechová nejlip, obcas je protovnej a ja vim, ze flirtuje a na kavicky chodi s jinou (jsme ve stejne praci, tak to vidim). Chci zjistit jestli je opravdu falešný lhar a respek vuci me pominul, normalne se bavime, jdeme na obed i kavu… ale ale teochu zarlim samozrejme, nic sexualniho uz mezi nami neni. A ja si rikam, ze pokud se mi potvrdi, ze je opravdu kreten a udelal si ze me snadnou zabavu zda mam rict jeho zene nejake info. Ušetřete me komentářů ze ji ublizim a cemu mi to bude. treba k tomu, ze mam dost lidi, kteri ostatni využívají a sami vyklouznou snadno ze vsech problemu. Ze mam dost lidi, kteri se k ostatnim chovaji jako k dočasným lidem… ja se vzdy chovala tak, ze jsme i kamaradi… a vedel to. Takze manželky ci přítelkyně chtely byste vedet, ze je vas muz prilepeny na kazde sukni? Ze vas podvádí co pulrok?

Ty jsi ho na snadnou zábavu měla snad taky, ne? Když tvrdíš, že jsi byla smířená s tím, že je to dočasné, že nechceš ničit rodinu atd. Nechápu, z jakého titulu se cítíš oprávněná něco sdělovat jeho ženě? Jako to za ní naklušeš s tím, že jsi byla jeho milenka, teď už tě nechce, tak ale aspoň - naprosto nezištně a bez pomstychtivosti - konáš dobro, aby manželka jako věděla? No, tak jestli ze sebe chceš udělat totální blběnu, tak prosím. Budeš působit trapně, zhrzeně a pitomě. Navíc, jestli to manželka doteď neví a pak by na něj udeřila, tak se to samozřejmě dozví kdekdo kolem, takže budeš mít z ostudy kabát - opět nejen proto, že jsi se nechala oblbnout neposedným pinďou, ale že ses nedokázala přenést přes to, co se dalo čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21324
15.6.22 16:26

Chtela jsi byt jenom pro zabavu a ted ses nafoukla, ze te mel jenom pro zabavu? Jak sis to prosim te predstavovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
15.6.22 17:49

Samozřejmě ze zarlim a jsem zhrzena, ikdyz jsem to cekala. Jsem jenom clovek 😀 🤷‍♀️ Celou dobu mi slo o to aby se choval transparentně kdyz prede mnou nemusi skrývat to, ze je nevěrná mrcha. Ano vadi mi, ze je to prede mnou, kdyby to delal jako sve zalety jinde, tak je mi to fuk. Ale vidim ze a ni jde na pauzu a kvoka s ni… tak to by asi nebylo prijemne dvakrat nikomu. Ale ja jsem kurva protoze jsem si zacla se ženatým…. zvlastni ze ne on 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
15.6.22 17:58

@Anetka899 Ty jsi ostuda všech milenek. Co blázníš? Když se neumíš nad takovou věc povznést, dělat to pro zábavu a vědět, že to může hned skončit a začít s někým jiným, tak do toho nemáš vůbec lézt. Zhrzená milenka je fakt zlo. Jako věř, že ti to fakt nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
15.6.22 18:31
@Anetka899 píše:
Samozřejmě ze zarlim a jsem zhrzena, ikdyz jsem to cekala. Jsem jenom clovek 😀 🤷‍♀️ Celou dobu mi slo o to aby se choval transparentně kdyz prede mnou nemusi skrývat to, ze je nevěrná mrcha. Ano vadi mi, ze je to prede mnou, kdyby to delal jako sve zalety jinde, tak je mi to fuk. Ale vidim ze a ni jde na pauzu a kvoka s ni… tak to by asi nebylo prijemne dvakrat nikomu. Ale ja jsem kurva protoze jsem si zacla se ženatým…. zvlastni ze ne on 😀

Pan Firemní děv. kař se chová dokonale transparentně, ne?
Nic neskrývá, ty ses pobavila.
Nic jsi od toho nečekala, nic nepřišlo.
Nechtěla jsi vztah, neměli jste vztah.
Netoužilas bořit rodinu, nebořil.
Věděla jsi, že je to dočasné… a překvapení! bylo to dočasné.

Nejsi jeho partnerka/manželka a on si své tradiční celoživotní zálety může dělat kde a jak chce.
Může chodit na kávičky, kvokat, dělat cukrbliky - tobě do toho nic není, tvůj čas na „nohy do praku“ vypršel, teď je na řadě další.

Je jen jedna věc horší, než ne zbytečně inteligentní milenka na pracovišti.
Ne zbytečně inteligentní pomstychtivá mrcha na pracovišti.

A teda schovávat svou zhrzenost za službu jeho manželce - to už je fakt majstrštyk.
:pankac:

p. s. Pokud nemáš „důkazy“, které jí chceš strčit před obličej, tak počítej s nejobvyklejším scénářem - doma to vysvětlí jednou větou ve smyslu " Jela po mně, odmítl jsem ji, teď se mstí, je úplně pošahaná". ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1217
15.6.22 18:50

" Nechceš se cejtit jako kurva" Tak si najdeš ženatýho nabíječe :roll: :lol:

Příspěvek upraven 15.06.22 v 18:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.22 18:54

Takže kdyby se k tobě choval slušně tak se budeš sním k*rvit dal, jo :roll: :roll: :roll: hnus :poblion:

• Citovat
  • Upravit
10640
15.6.22 19:14
@Anetka899 píše:
Chci se jen vypovídat. Mela jsem románek se ženatým, nikdy jsem nechtela vztah, nidky jsem nechtela borit rodinu. On je takovy, ze flirtuje s kazdou sukni a moc dobre jsem vedela, ze ho nebudu bavit vecne. Dokonce jsem mela debatu s nim o tom, ze chci vzájemný respekt a slusne chovani a nechci se citit jako ku*** Tenkrat vse ok, jasne… mluvil hezky a mile a verila jsem mu to. Ted posledni dobou se ke me nechová nejlip, obcas je protovnej a ja vim, ze flirtuje a na kavicky chodi s jinou (jsme ve stejne praci, tak to vidim). Chci zjistit jestli je opravdu falešný lhar a respek vuci me pominul, normalne se bavime, jdeme na obed i kavu… ale ale teochu zarlim samozrejme, nic sexualniho uz mezi nami neni. A ja si rikam, ze pokud se mi potvrdi, ze je opravdu kreten a udelal si ze me snadnou zabavu zda mam rict jeho zene nejake info. Ušetřete me komentářů ze ji ublizim a cemu mi to bude. treba k tomu, ze mam dost lidi, kteri ostatni využívají a sami vyklouznou snadno ze vsech problemu. Ze mam dost lidi, kteri se k ostatnim chovaji jako k dočasným lidem… ja se vzdy chovala tak, ze jsme i kamaradi… a vedel to. Takze manželky ci přítelkyně chtely byste vedet, ze je vas muz prilepeny na kazde sukni? Ze vas podvádí co pulrok?

A jakým způsobem obdržíš info že je to kreten? Formou SMS, nebo Českou poštou? Být tebou tak si jdu nafackovat za roh a stydím se. Taháš se s ženatým chlapem a když už nejsi v kurzu tak půjdeš „na pokec "za manželkou? :cert: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
15.6.22 19:58

Vědět bych to chtěla, nerada jsem za blbce, natož celoživotně. Ale v tvé pozici bych to neříkala. Proč? Začali jste si kvůli sexu, tak není co řešit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí