Nevera info

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13021
18.6.22 08:12

Taky jsem měla možnost být milenka.Je to už hrozně dlouho.Ale víš co, neměla jsem na to žaludek. Taky mě uhanel, psal, kupoval darecky…abych kyvla.
Pak jsem si našla nezadaneho kluka a bylo to.To co píšeš je akorát obhajování se, ale sama víš, že to v pořádku není.
Upřímný a férový člověk se chová férové! A to nejsi promiň.
To nemáš na to si najít nezadaneho? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
18.6.22 08:19

@ametyst co je v tomto pripade ferove? Kdyz ja celou dobu dodrzela nejakou dohodu a byla fer a uprimna k milenci. A on ke me ne. Rikam ze vim ze to neni spravne ani nijak skvele reseni, napadlo me to, jestli to udelam nevim.
A v ten moment jsem vztah nechtela, byla sem po rozchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
18.6.22 08:43

@Anetka899 to je že je zmetek je jedna věc. Ale druhá že opravdu má rodinu. I když je neznáš tak existují. Jak by ti bylo na místě jeho ženy?
Tihle chlapi mají svoje pitomý „dohody“,ale to přece ani nemůžes brát vážně. Jemu se to prostě v tu chvíli tak hodilo. Nejpis dělá vždycky jen to z čeho má profit.
Snad to bylo pro tebe ponaučení a najdeš si nezadaneho kluka.
O tom jestli to říkat manželce neporadím. Kazda se na to dívá ruzne i tady.Ja bych to vědět chtěla, protože být za krávu je dost ponižující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
18.6.22 08:57

@ametyst byla jsem kdysi i v roli podvadene, takže vim jake to je. Nedelam si iluze o svete. Nevěře byla, je a bude. At uz ze ti doma neco nefunguje nebo chces povyražení. Ale mas pravdu, nevim jak by mi bylo kdyby mi milenka meho muze vyslepicila co se deje. Asi nic moc. Na druhou stranu bych si rekla, ze kdyz uz to dela, tak nema respekt ani k jedne/druhe/treti zenske co potká a respekt je takove to na cem mi zalezi. Ja vzdy respektovala ze ma rodinu, tzn. nikdy jsem nemela ani v nejmenším umyslu udelat neco cim mu ji rozbiju. Byla jeho volba jak se chova… a ten respekt je neco co proste on nema. Ani ke sve zene ani k jinym. Proste dobyt hrad a táhnout dal. Kdyby byl aspon uprimnej ve smyslu “hele neco jsme delali, uz nechci” a po nejake dobe si nasel dalsi, tak ok, vim ze takovy je. Ale nic moc nerict, chovat se protivne a pak ho videt jak je usmevavej a hodnej jinde je proste na facku. On to umi byt okouzlující zejo. A my zenske v jeho zivote jsme jen prostredek k tomu aby se citil dobre. Ze ma rodinu a zazemi - jedna zenska. Ze ma povyražení a pozornost - dalsi zenske…. Tak holt premyslim jak mu trochu uškodit :nevim: nejak, nekde …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18148
18.6.22 09:09
@Anetka899 píše:
A vsem, ktere mi píší o tom, ze jsem ja ta spatna a ze se taham se zenacem. Holky… ja na to kyvla po dlouhém uhaneni z jeho strany. Nejsem jeho prvni ani posledni a ja jsem single, takze kdo je tu krivak? Ja, ktera nikdy nechtela nikoho rozvadet, jen mit chvilku trochu sexu a pozornosti a nic po nem nechtit? Nebo je krivak on, protoze neustale podvádí svou zenu, co mu vychovává jeho male deti? A to, ze jsem se chtela zmínit a vytahnout na svetlo jeho pravou povahu….? Co je na tomto spatneho? Ano ublizila bych jeho zene, ktere on ubližuje a dal bude ubližovat (jestli tuší co on dela nevim). Jakoze jeho zena ma byt ve sladke nevědomosti jen proto aby neprisla o dum a prachy, ze je prece lepsi nic nevedet a sedet si ve zlate kleci?,Ze ja bych vypadala jako krava? No a? Nezalezi mi co si me bude myslet nekdo kdo neni ma blízká rodina. Karma? Na tu davno neverim… a myslete si o me chcete, ale ja jsem uprimny a ferovy clovek. Ze ne vzdy udelam v zivote spravne rozhodnuti na tom nic nemeni. Nevim jestli to nekdy reknu, jestli mi to za to stoji, ale vy vsechny co me smahem odsuzujete se zkuste na moment posadit a zapremyslet ze to neni tak černobíle, ze jsem jen uboha zhrzena milenka…

No a když jsi s ním kukala, tak ti nevadilo, že je křivák? Když ti to nevadilo tehdy, tak proč ti to vadí teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
18.6.22 09:11

@Anetka899 a byla jsi i v roli podváděna ale s dětmi? to je o něco jiný level :?.
Jinak souhlasim, on nebude žádné terno a hraje na to, že mu to v životě prochází. Zensky jen využívá a mění jak se mu to hodi.
Dela nějakou manažerskou pozici nebo co jsi psala? Takoví bývají…ne všichni samozřejmě.
Chápu i to, ze mu chceš nějak „zavařit“.Ale chtělo by to spíš aby trpěl on a ne jeho rodina…I když opakuji já osobně bych v jedné fáze života ocenila kdybych to věděla, protože bych se mohla rozvést a být šťastná s jiným mnohem dříve :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
18.6.22 10:26
@Anetka899 píše:
@ametyst byla jsem kdysi i v roli podvadene, takže vim jake to je. Nedelam si iluze o svete. Nevěře byla, je a bude. At uz ze ti doma neco nefunguje nebo chces povyražení. Ale mas pravdu, nevim jak by mi bylo kdyby mi milenka meho muze vyslepicila co se deje. Asi nic moc. Na druhou stranu bych si rekla, ze kdyz uz to dela, tak nema respekt ani k jedne/druhe/treti zenske co potká a respekt je takove to na cem mi zalezi. Ja vzdy respektovala ze ma rodinu, tzn. nikdy jsem nemela ani v nejmenším umyslu udelat neco cim mu ji rozbiju. Byla jeho volba jak se chova… a ten respekt je neco co proste on nema. Ani ke sve zene ani k jinym. Proste dobyt hrad a táhnout dal. Kdyby byl aspon uprimnej ve smyslu “hele neco jsme delali, uz nechci” a po nejake dobe si nasel dalsi, tak ok, vim ze takovy je. Ale nic moc nerict, chovat se protivne a pak ho videt jak je usmevavej a hodnej jinde je proste na facku. On to umi byt okouzlující zejo. A my zenske v jeho zivote jsme jen prostredek k tomu aby se citil dobre. Ze ma rodinu a zazemi - jedna zenska. Ze ma povyražení a pozornost - dalsi zenske…. Tak holt premyslim jak mu trochu uškodit :nevim: nejak, nekde …
:mrgreen: Ty jsi vtipna. Muzes se tu ohanet nejakym respektem a obhajovat se do aleluja, ale kdybys byla tak ferova, jak se tu vykreslujes, tak s zenatym chlapem do postele proste nevlezes. Dobre ti tak.
  • Citovat
  • Upravit
210
18.6.22 10:36

Nečetl jsem diskuzi, budu reagovat jen na úvodní příspěvek: Jsi πča a dobře ti tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
18.6.22 10:51

@Silverine247 respekt je různého druhu, muzes si o me myslet co chces, treba ze jsem p*ca a buhvi co. Ja vim jakym zpusobem jednam s lidma. Muzes o svem zivote rict, ze jsi se vzdy chovala spravne a neudelala zadnou blbost? Pokud ano, tleskam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
18.6.22 10:56

@ametyst njn, lidi kteri ostatni využívají pro sve poteseni a umi v to chodit maji vzdy vyhodu. Spoléhají na to, ze ostatnim bude blbe se za sebe postavit, ze nebudou chtit delat dusno, ze se ze vseho vykecaji. Ja byt v pozici jeho zeny taky bych to chtela vedet, jednorázový úlet neresim… ale ze to dela porad je jiny level. Nicmene stejne to dopadne tak, ze nereknu nic, chvilu by mel doma dusno a zase by z toho vyvázl s jen trochu spinavym štítem. Ja nevěru kdysi odpustila, byla to jednorazovka a proste jsme si promluvili uprimne. Byt ale ta co se stara o deti a manzel prohání kazdou zenskou tak bych nebyla rada. A jo, vlezla jsem do postele se ženacem, neni to nic na co jsem hrda, ale stalo se… jsou myslim horsi veci na svete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
18.6.22 11:03
@Anetka899 píše:
@Silverine247 respekt je různého druhu, muzes si o me myslet co chces, treba ze jsem p*ca a buhvi co. Ja vim jakym zpusobem jednam s lidma. Muzes o svem zivote rict, ze jsi se vzdy chovala spravne a neudelala zadnou blbost? Pokud ano, tleskam.

Nemuzu, nejsem bezchybna, nikdo neni. Tady ale ani nejde tak o to, zes ujela a nechala se oblbnout zenacem, ale o to, ze naprosto postradas sebereflexi. Nemas zadne vycitky a jsi nastvana na chronickeho zaletnika, ze si dovolil podvadet svoji manzelku jeste s nekym jinym, nez s tebou. Chces to napraskat jeho manzelce, abys mu zavarila a schovavas to za nejake kecy prdy o tom, ze by mela vedet, co ma doma. To je ten nejvetsi ekl na tom vsem, ale ty to nevidis a jeste tu vykrikujes neco o respektu a ferovem jednani, je to fakt smesne v tvoji pozici.

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
18.6.22 11:06
@Anetka899 píše:
@ametyst njn, lidi kteri ostatni využívají pro sve poteseni a umi v to chodit maji vzdy vyhodu. Spoléhají na to, ze ostatnim bude blbe se za sebe postavit, ze nebudou chtit delat dusno, ze se ze vseho vykecaji. Ja byt v pozici jeho zeny taky bych to chtela vedet, jednorázový úlet neresim… ale ze to dela porad je jiny level. Nicmene stejne to dopadne tak, ze nereknu nic, chvilu by mel doma dusno a zase by z toho vyvázl s jen trochu spinavym štítem. Ja nevěru kdysi odpustila, byla to jednorazovka a proste jsme si promluvili uprimne. Byt ale ta co se stara o deti a manzel prohání kazdou zenskou tak bych nebyla rada. A jo, vlezla jsem do postele se ženacem, neni to nic na co jsem hrda, ale stalo se… jsou myslim horsi veci na svete.

A zes to neresila driv, nez ji zacal podvadet s nekym jinym nez s tebou? :zed:

• Citovat
  • Upravit
4705
18.6.22 11:43
@Anetka899 píše:
@ametyst njn, lidi kteri ostatni využívají pro sve potesenia umi v to chodit maji vzdy vyhodu. Spoléhají na to, ze ostatnim bude blbe se za sebe postavit, ze nebudou chtit delat dusno, ze se ze vseho vykecaji. Ja byt v pozici jeho zeny taky bych to chtela vedet, jednorázový úlet neresim… ale ze to dela porad je jiny level. Nicmene stejne to dopadne tak, ze nereknu nic, chvilu by mel doma dusno a zase by z toho vyvázl s jen trochu spinavym štítem. Ja nevěru kdysi odpustila, byla to jednorazovka a proste jsme si promluvili uprimne. Byt ale ta co se stara o deti a manzel prohání kazdou zenskou tak bych nebyla rada. A jo, vlezla jsem do postele se ženacem, neni to nic na co jsem hrda, ale stalo se… jsou myslim horsi veci na svete.

Možná by bylo fajn začít tady. ;)
Taky jsi využila příležitost a použila ženatého pro své potěšení, jediný rozdíl mezi vámi je, že ty deklaruješ " jde jen o sex, žádné závazky, žádný vztah, žádné bořen rodiny" a v momentě, kdy on přesně tohle v reálu jede ( jen s další v řadě) ti to najednou začne vadit.
A začneš se ohánět morálkou a férovostí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
18.6.22 12:18
@Anetka899 píše:
Chci se jen vypovídat. Mela jsem románek se ženatým, nikdy jsem nechtela vztah, nidky jsem nechtela borit rodinu. On je takovy, ze flirtuje s kazdou sukni a moc dobre jsem vedela, ze ho nebudu bavit vecne. Dokonce jsem mela debatu s nim o tom, ze chci vzájemný respekt a slusne chovani a nechci se citit jako ku*** Tenkrat vse ok, jasne… mluvil hezky a mile a verila jsem mu to. Ted posledni dobou se ke me nechová nejlip, obcas je protovnej a ja vim, ze flirtuje a na kavicky chodi s jinou (jsme ve stejne praci, tak to vidim). Chci zjistit jestli je opravdu falešný lhar a respek vuci me pominul, normalne se bavime, jdeme na obed i kavu… ale ale teochu zarlim samozrejme, nic sexualniho uz mezi nami neni. A ja si rikam, ze pokud se mi potvrdi, ze je opravdu kreten a udelal si ze me snadnou zabavu zda mam rict jeho zene nejake info. Ušetřete me komentářů ze ji ublizim a cemu mi to bude. treba k tomu, ze mam dost lidi, kteri ostatni využívají a sami vyklouznou snadno ze vsech problemu. Ze mam dost lidi, kteri se k ostatnim chovaji jako k dočasným lidem… ja se vzdy chovala tak, ze jsme i kamaradi… a vedel to. Takze manželky ci přítelkyně chtely byste vedet, ze je vas muz prilepeny na kazde sukni? Ze vas podvádí co pulrok?

A co jsi od toho čekala, vždyť sama popisuješ, že jsi to tušila jak to celé dopadne, došlo na lámání chleba tak to zkousni a akceptuj fakt, že si byla jen další z jeho chvilkových matrací, když to práskneš tak se to roznese po firmě a budeš jenom za blbku, s prominutím ještě větší než jsi byla doteď. Prostě jsi mu naletěla na kecy, který říká každý ženský jen aby ji dostal do postele :potlesk: nejsi první a ani nebudeš poslední. Za celou tuhle situaci, která tě se. e si můžeš sama, když to požaluješ manželce ničím si nepomůžeš. Zhrzená milenka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
18.6.22 15:00
@Anetka899 píše:
Chci se jen vypovídat. Mela jsem románek se ženatým, nikdy jsem nechtela vztah, nidky jsem nechtela borit rodinu. On je takovy, ze flirtuje s kazdou sukni a moc dobre jsem vedela, ze ho nebudu bavit vecne. Dokonce jsem mela debatu s nim o tom, ze chci vzájemný respekt a slusne chovani a nechci se citit jako ku*** Tenkrat vse ok, jasne… mluvil hezky a mile a verila jsem mu to. Ted posledni dobou se ke me nechová nejlip, obcas je protovnej a ja vim, ze flirtuje a na kavicky chodi s jinou (jsme ve stejne praci, tak to vidim). Chci zjistit jestli je opravdu falešný lhar a respek vuci me pominul, normalne se bavime, jdeme na obed i kavu… ale ale teochu zarlim samozrejme, nic sexualniho uz mezi nami neni. A ja si rikam, ze pokud se mi potvrdi, ze je opravdu kreten a udelal si ze me snadnou zabavu zda mam rict jeho zene nejake info. Ušetřete me komentářů ze ji ublizim a cemu mi to bude. treba k tomu, ze mam dost lidi, kteri ostatni využívají a sami vyklouznou snadno ze vsech problemu. Ze mam dost lidi, kteri se k ostatnim chovaji jako k dočasným lidem… ja se vzdy chovala tak, ze jsme i kamaradi… a vedel to. Takze manželky ci přítelkyně chtely byste vedet, ze je vas muz prilepeny na kazde sukni? Ze vas podvádí co pulrok?
Četla jsem jen úvodní příspěvek zakladatelky, ne celou diskusi…ale to jako vážně? Pomsta zhrzené milenky…nejhorší a nejtrapnější dno. Věděla jsi, že je zadaný, to ti nevadilo, ale najednou máš potřebu informovat manželku? Hnus…jenom proto že jsi zhrzená a žárlíš? Kdyby na tebe aspon něco hrál, ale věděla jsi do čeho jdeš. Samozřejmě informovat můžeš, ale neuvěřitelně a nenávratně se tim shodíš a pokud je za dobře s ostatními kolegy a zvlášť těmi mužskými, tak ne jen v očích bývalého milence. Je to celé takové podlé a nízké, ale kdo chce kam…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí