Jsem moc hubená

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18304
10.3.18 00:45
@Lizatko15 píše:
@Evulina psala jsem, mám 172cm nejsem zrovna „malá“ :lol: já nechala taky 10kg v porodnici. Ale jelikož nekojim tak váha stojí :( snad do léta nějaké kilo půjde dolů.

Tak nedovedu si představit dost dobře, jak by jsi mohla při 172 cm a 64 kg působit jakkoli „tlustě“ popravdě teda 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
10.3.18 00:46

Ahoj holky,,hubenourky,, :mavam: Mě je 24 let, 162cm a pouhých 40kg :roll: slova najez se, jsi moc hubená, anorektičko atd. slýchám každý den.. naučila jsem se s tím žít, no a coo.. jsem taková jaká jsem.. je mi jedno co si lidé myslí a jak na mě koukají. zkoušela jsem vše možné na přibrání a nic. jediná věc je s tím smířit a lidí si nevšímat.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
10.3.18 00:47

Ale je fakt, že je to i o tělesné konstituci, já při svých 163 cm vypadám oplácaně až od 65 kg výše, nejlíp, co jsem kdy vypadala bylo, když jsem měla 58 kg - obdivné pohledy, nabídky, komplimenty od mužů i žen na postavu..Takže je fakt, že je to asi i o rozložení těch kil na těle, o poměru svaloviny atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
10.3.18 00:54

@Evulina asi nějak takhle. Nejsem na to zvyklá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
10.3.18 00:56

Sakra mám na té fotce velkou pr*** :lol: :lol: není tak velká :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
10.3.18 00:58
@Lizatko15 píše:
@Evulina asi nějak takhle. Nejsem na to zvyklá :lol:

No tak podle fota teda pozor na PPP, protože nabývám dojmu, že se vidíš zcela nerealisticky, jsi krásně štíhlá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
10.3.18 01:00
@Lizatko15 píše:
@Evulina psala jsem, mám 172cm nejsem zrovna „malá“ :lol: já nechala taky 10kg v porodnici. Ale jelikož nekojim tak váha stojí :( snad do léta nějaké kilo půjde dolů.

Jinak s tím kojením - já jsem pravý opak. Prokojila jsem s holkama celkem 4,5 roku a když kojím, váha spíš stojí. Když přestanu, jde dolů..Holt každý to máme nějak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
10.3.18 01:06

@Evulina PPP? Já vím, že to není nějak strašné :) ale byla jsem zvyklá mít kolem 50kg tak si teď oproti těm 50kg přijdu tlustá. Dietu a nic nedržím. Do léta to chci dostat na 60 a budu spokojená :) mě že bych teď nebyla ale každý má rád jiné priority :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
10.3.18 01:09

@Evulina jestli PPP je psychologická poradna tak já jsem v pohodě :lol: jak říkám, nepřijdu si nějak tlustá nebo tak. Ale stále vzpomínám jak jsem vypadala dřív. Ale to bylo taky před dcerou no :lol: :lol: jsem 2mesice po porodu tak se zatím vyrovnavam s těma zmenama. Hubená pak pupík a teď zas takhle :lol: ale jak říkám jsem celkem spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7552
10.3.18 07:16

@LůcaKůcaCZ já sem bývalá jak ty. Ještě hubenější. Do 17let byli co říkali co tobě, ale pak se to otočilo a zjistila jsem zpětne že někteří si na mě vybíjeli svůj problém- váhu. Každopádně se nestyď. Zkus se smířit s tím jaká jsi. Zkus třeba výživového poradce. Každopádně vše řeš s rodiči ať si nezadelas na zdravotní problémy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
10.3.18 08:03
@Lizatko15 píše:
Sakra mám na té fotce velkou pr*** :lol: :lol: není tak velká :lol:

Podívej se na ulici na opravdu prdelaté ženské, prosím tě…Nejtrapnějši jsou hubené holky, co se pořád sledují, jestli nemají někde „špek“.
Zakladatelko, pokud jsou rodiče vysocí a hubení, nejspíš jsi po nich a jídlem to nedoženeš. Jez pravidelně, nevynechávej jídla (hlavně snídani) a hlavně si z toho nic nedělej. Je možné, že se ti metabolismus ještě změní, až dospěješ. Kdybys měla ručičky jako hůlčičky dál, mohla by sis nechat poradit, jak posilovat, abys měla na rukách trochu masa. Poraď se s rodiči a zkus třeba nějaký sport.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
10.3.18 10:24

Načítámm citovaní příspěvek, Čekejte prosím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.18 23:51

@Lizatko15 :nevim: fakt si to myslíš je to moje BFF nejlepší kámoška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.18 23:53

@Veru1987 nevím ale asi nějak kolem 160 a víc fakt nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
19.3.18 14:48

Ja si ted koupila CARBOJET GAIN - Speciální sacharidovo-proteinový práškový koncetrát. Obsahuje vysoce kvalitní bílkoviny AmixTM Protein Blend a exklusivní komplex sacharidů AmixTM CarboJetTM Matrix zahrnujících vysokomolekulární škrob Vitargo® a postupně vstřebatelnou isomaltulosu Palatinose®. Takze doufam, ze to zebere a do plsvek budu mit vysnenych 50 - 55 kg :andel: dala jsem si ted pekne ovocne knedlicky s tvarohem a jako tecku tento napoj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová