Jsem moc hubená

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12272
25.9.13 15:59

Napadá mě zvýšená funkce ŠŽ. Není ti taky pořád hodně teplo a nejsi taková jako „rozjetá“? Četla jsem nepozorně. ŠŽ píšeš, že máš OK. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
25.9.13 16:01

Celý život jsem hubená, podváhu jsem neměla jen v těhotenství, celý život poslouchám „nažer se“ :cert: štítka v pořádku, tasemnice taky :mrgreen: až teď, cca poslední dva měsíce nemám podváhu, ale jsem v normálu :dance: mám 164cm a 51.1 kg :pankac: :mrgreen: jinak jsem měla pořád 47.5, to bylo nejvíc :roll: pokud jsi jinak zdravá, není ti těžko, nejsi unavená, MS v pořádku tak to neřeš, někdo je jak koule, někdo jak tyčka ;) jo a do nutridrinků jsem narvala tisíce, nechala si píchat B12, dokonce jsem asi půl roku brala HA a všechno k prdu :zed:

• Citovat
  • Upravit
11700

@Jolisek
Tak to jsi v podstatě moje kopie, já se teda vážím ráno a nahatá, ale většinou je to teda tak 40,3 kg a mám taky 154cm. :) Jím, dokud můžu a nepřiberu ani deko. Nepomohlo mi ani těhotenství, nabrala jsem asi 7 kg a ty jsem nechala na porodním sále. Pokud jsi zdravá, tak já bych to až tak neřešila, já si připadám normálně. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
@Sepishka píše:
Ja jsem nabrala po vlockach- pravidelne kazdy rano do mlika (delala jsem si vlastni smes z instantnich vlocek, suseny smetany, orechu). Mivala jsem 48-50 kilo. Po tyhle kure jsem se zakulatila na 54- me estetickej vysledek nenadchl, takze se pokorne vracim na svoji puvodni vahu, ale tobe by to mohlo pomoct :-)

no to teda zkusím, jsem si myslela že je to spíše dietní jídlo.. :) :)

a jinak testy na štítnou žlazu mám v pořádku, a opravdu jím hodně..i manžel se diví kolik toho sním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
25.9.13 16:06

@K-Black ..no to taky pořád poslouchám at jím atakdále…no antikoncepci jsem začala brát nedavno a su furt stejná.. @kolozubka : hodně teplo?..to by znamenalo co?..jako ja nepotřebuji velký teplo..a rozjeta?..to fakt nevím.. :)
@anairda tak to vítej v klubu, ja jsem totiž v těhotenství taky přibrala kolem 7 kg a všechno šlo po porodu dolů dokonce i víc..a jinak ještě kojím což se vůbec divím.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
25.9.13 16:08
@Jolisek píše:
@K-Black ..no to taky pořád poslouchám at jím atakdále…no antikoncepci jsem začala brát nedavno a su furt stejná.. @kolozubka : hodně teplo?..to by znamenalo co?..jako ja nepotřebuji velký teplo..a rozjeta?..to fakt nevím.. :)
@anairda tak to vítej v klubu, ja jsem totiž v těhotenství taky přibrala kolem 7 kg a všechno šlo po porodu dolů dokonce i víc..a jinak ještě kojím což se vůbec divím.. :)

No hodně teplo a rozjetá, jako hodně energie, to by mohlo ukazovat na tu SŽ, ale když to máš kontrolované, tak to máš určitě ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
25.9.13 16:09

@Jolisek
mě spíš štve to, že mě každej považuje za 15-letou holku, kolikrát u nás někdo zvoní, tak otevřu a oni se mě zeptají, jestli mám doma rodiče :lol: :zed:
S kojením jsem měla trochu problémy, ale bojovala, a dětský doktorka mi řekla, abych se na to vyprdla, jinak se úplně ztratím :lol: Někdy je to boj, ale je to i tím, že společnost všeobecně je snad pořád víc obézní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
25.9.13 16:09

@Jolisek Vyzkousej, ja nikdy nepribrala po nicem (vyjma tehotenstvi). Tady uvidis vysledky uz po mesici. Jo, jen doplnim, ze jsem si tu smes delala do teplyho mlika- vznikla vlastne ovesna kase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
25.9.13 16:13

@anairda Jeee bud rada, ze vypadas mladsi…Zrovna nedavno jsem si rikala, ze kolem tech 17 jsem byla oproti svym vrstevnicim takovej nedomrlec s malyma prsama a pavoucima nohama a dneska je to ohromna vyhoda naopak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.9.13 16:14

@Jolisek pokud jsi taková odmala, tak to lepší nebude. Neřeš, jestli opravdu jíš, tak s tím nic neuděláš. Moje ségra je to samé, 174 cm, 48 kg. Lítali s ní po doktorech, byla u nás i sociálka, že ji nekrmíme. prostě má rychlé spalování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
25.9.13 16:15

@kolozubka jj mám to kontrolované právě..
@anairda joo taky stím mám problémy, a kolik ti je?..já teda s tím kojením úžasný, kojím dceru už skoro rok..a už jsem chtěla taky přestat mám pocit že me celou vysaje, ale ona nechce umělý mlíko..
@Sepishka tak to zkusím.. :) díky.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
25.9.13 16:18
@martina.se píše:
@Jolisek pokud jsi taková odmala, tak to lepší nebude. Neřeš, jestli opravdu jíš, tak s tím nic neuděláš. Moje ségra je to samé, 174 cm, 48 kg. Lítali s ní po doktorech, byla u nás i sociálka, že ji nekrmíme. prostě má rychlé spalování.

sociálka?..mazec teda,, :)..to moje dítko jinak vypadá dost napapaně..naštěstí zdědila po tatínkovi..mi se teda s manžele doplnujeme ja podviživená a manžel má nadvahu.. :) :) :) :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
25.9.13 16:20

@Jolisek nemas problem se stitnou zlazou? Byla jsi na endokrinologii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.9.13 16:25
@Jolisek píše:
sociálka?..mazec teda,, :)..to moje dítko jinak vypadá dost napapaně..naštěstí zdědila po tatínkovi..mi se teda s manžele doplnujeme ja podviživená a manžel má nadvahu.. :) :) :) :mrgreen: :mrgreen:

no fakt. To bylo v době, kdy bylo ségře tak cca 8-10? bajoko, nevím přesně. přišlo udání ze školy, že je moc hubená, že jí určitě nedáváme najíst :mrgreen: Chudáci naši. jenže prostě ségra má výborné spalování po mamce. Já v 15cti neoblékla kalhoty, co ona nosila, když čekala ségru.. Samože na nic nepřišli, ségra je doteď jak reklama na hlad, baby jí závidí, má skvělou figuru (hodně sportuje, takže je namakaná), kdyby nebyla, má ještě tak o 5-8 kg míň :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
25.9.13 16:26

@Jolisek měla jsem úplně stejné problémy a zjistili mi že mám celiakii :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová