Jsem moc hubená

Napsat příspěvek
Velikost písma:
287
25.9.13 18:31
@Sakuram píše:
@Jolisek Tak tohle mi říct, kdybych měla špatnou náladu, tak asi jazyk za zubama neudržím :evil:. Taky pořád poslouchám, že malá bude určitě do jejich rodiny a že ze mě nemá nic, no ted jsem si ale všimla, že malí půjdou oči asi do hněda :) (po mě) tak jsem ráda :). A to měli ještě vztek, že se malá jmenuje po mě :zed: 8o..

:) :) no pěkně do nich… :) :)..a jak si ju vždycky vezme ani se mě nezeptá a dává jí všechno jíst a když se ozvu tak jsem ta nejhorší já..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
25.9.13 18:36

@Jolisek :D To jsou starosti s tou rodinou :lol:, ale naše děti musí mít aspon nějakou tu babičku, dědu, strejdu a tetu né? :P :P, i když mám chut, nás někdy s přítelem a malou sbalit a odstěhovat se na druhou stranu světa. at už máme pokoj :mrgreen: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
25.9.13 18:43
@Sakuram píše:
@Jolisek :D To jsou starosti s tou rodinou :lol:, ale naše děti musí mít aspon nějakou tu babičku, dědu, strejdu a tetu né? :P :P, i když mám chut, nás někdy s přítelem a malou sbalit a odstěhovat se na druhou stranu světa. at už máme pokoj :mrgreen: :lol: :lol:

jj jsem ráda že malou pohlídá, když mám někam jít.. :) :) a jinak není tak špatná jen urípaná.. :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
25.9.13 18:55

No jo upřímná, ale je upřímnost a upřímnost a hlavně když už to jednou řeknou, tak už to snad nemusejí opakovat ještě stokrát a neustále rýpat…nevím jak to teda máte ve vaší rodině, ale já mám na to názor takový. jinak jsem ted nechala malou tchýni na 20 minut u nás doma, potřebovala jsem si někam odskočit, Vrátím se a slyším řev až dolů ke vchodu, otevřu dveře, malá leží na bříšku a ječí a tchýně jí cpe chrastítko, který evidentně v tom záchvatu ani nevnímá, zvednu jí tedy ze země a tchýně mi říká, že jí začala z ničeho nic, asi před 5ti minutami brečet a že doufá, že to není kvůli ní. :zed: :zed: :zed: Takže hlídání raději ne :zed: :? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
25.9.13 18:59
@Sakuram píše:
No jo upřímná, ale je upřímnost a upřímnost a hlavně když už to jednou řeknou, tak už to snad nemusejí opakovat ještě stokrát a neustále rýpat…nevím jak to teda máte ve vaší rodině, ale já mám na to názor takový. jinak jsem ted nechala malou tchýni na 20 minut u nás doma, potřebovala jsem si někam odskočit, Vrátím se a slyším řev až dolů ke vchodu, otevřu dveře, malá leží na bříšku a ječí a tchýně jí cpe chrastítko, který evidentně v tom záchvatu ani nevnímá, zvednu jí tedy ze země a tchýně mi říká, že jí začala z ničeho nic, asi před 5ti minutami brečet a že doufá, že to není kvůli ní. :zed: :zed: :zed: Takže hlídání raději ne :zed: :? :roll:

tak to já jí v tomhle zas věřím..ona to s děckama docela umí až na to spíše v zastaralejší verzi to znamená že by jí dala všechno k jídlu a cpala na nočník už v 5 měsících.. :) :) ale jinak žadnej problém,..ale moc jí tam nenechavam..jenom když fakt musím nekam jit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
26.9.13 11:15
@Jolisek píše:
@kolozubka jj mám to kontrolované právě..
@anairda joo taky stím mám problémy, a kolik ti je?..já teda s tím kojením úžasný, kojím dceru už skoro rok..a už jsem chtěla taky přestat mám pocit že me celou vysaje, ale ona nechce umělý mlíko..
@Sepishka tak to zkusím.. :) díky.. :kytka:

Je mi 25 :) Takže to asi přijde až za pár let, až budu vypadat dospěle budu mít už vrásky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
26.9.13 11:17
@Sepishka píše:
@Jolisek Ja myslela treba podle lytek…tam se to asi nejlip da porovnat…:-) Jestli je mas vymakany nebo spis uzky.

Tohle je taky pravda, já mám lýtka celkem vymakaný a nohy celkově, žádné tyčky do plotu, i ruce mám silnější, rozhodně žádná kost a kůže, akorát mi lezou žebra a pánevní kosti.. :) takže v podstatě nejsem vychrtlá i když vážím jen těch 40kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.12.14 00:16

Pomoc jsem na tom stokrat hur!

Ahoj potrebuji pomoc ptala jsem se i odborniku mam pit tuky a nejake tekutiny… Chci se zeptat vas protoze neni nad radu normalnich :DDD mam 49kg a jsem fakt vysoka 177cm poradte prosim vypadam jak nic -.- :( :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yui
12.1.15 21:18

Moje dcera má 155 a 45 :)) ale nevadí. Asi si zajít k dokroru, :* a snažit se jíst šestrkát denně vetší porce

• Citovat
  • Upravit
32
13.1.15 18:11

Přesně tak, jíst často v průběhu dne a nevynechávat, jinak to nefunguje. Taky s tím bojuju, tuhle jsem se radovala z jednoho přibraného kila, pak jsem se chvíli musela místo jídlem zabývat hlavně školou a kilo pryč ani nevím jak :/ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.18 23:54

JSEM MOC HUBENÁ?

Ahoj :mavam: všichni mi říkají ze jsem moc hubená a já nevím jestli jsem moc nebo ne :think: snažím se přibrat ale nejde mi to :( je mi 11 (v létě 12) let a mám 36-38kg. Jedna moje spolužačka Když si s ní začnu povídat, se mě pokaždé ptá že jestli trpím anorexii a já nevím jestli fakt tak vypadám nebo ne :nevim: na tělocvik si nechávám svetr nebo mikinu protože se stydím za ty moje tenký ruce :oops: :,( a moje nejlepší kámoška říká že nejsem až tak :nevim: tak nevím jak přibrat nebo jestli je to normální :,( ale fakt se za to stydím :oops: jo a ještě mi taky všichni říkají ze sem vysoká a dlouhá :,( :oops: a já nevím co mám dělat. Všichni pořád: ty jsi hubena a vysoká, ty jíš normálně? A ano já jím normálně jako všichni lidi tak nevím v čem je problém proč ne a ne aspoň trošičku stloustnout :nevim:.
Prosím poraďte :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
10.3.18 00:02

Rekni mamce co te trapi a necitis se dobre. Vezme te k detske dr a ta te posle na vysetreni nebo k nutricni terapeutce. Rozhodne se do niceho nepoustej sama si nezadelas na problemy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.18 00:08

@Šarlota4 právě že jsem ji to říkala a taky se i ptala doktorky a řekla že sem normální a ona říka že byla úplně stejná jako já :roll: ale já se za to hrozně stydím jo a ještě mamka říkala že prej si z toho nemám dělat hlavu :( ale když mi to každý říká tak mě to vadí a chci přibrat aspoň aby to bylo vidět :,( a mě to strašně vadí a trápí mě to :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
10.3.18 00:09

Mám 11 letou dceru a ta má 27kg. Dělá závodně gymnastiku a jí pravidelně a vesměs i to, na co má chuť. V jídle se neomezuje. Nevím, tvá váha mi přijde normální. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
10.3.18 00:09
@LůcaKůcaCZ píše:
Ahoj :mavam: všichni mi říkají ze jsem moc hubená a já nevím jestli jsem moc nebo ne :think: snažím se přibrat ale nejde mi to :( je mi 11 (v létě 12) let a mám 36-38kg. Jedna moje spolužačka Když si s ní začnu povídat, se mě pokaždé ptá že jestli trpím anorexii a já nevím jestli fakt tak vypadám nebo ne :nevim: na tělocvik si nechávám svetr nebo mikinu protože se stydím za ty moje tenký ruce :oops: :,( a moje nejlepší kámoška říká že nejsem až tak :nevim: tak nevím jak přibrat nebo jestli je to normální :,( ale fakt se za to stydím :oops: jo a ještě mi taky všichni říkají ze sem vysoká a dlouhá :,( :oops: a já nevím co mám dělat. Všichni pořád: ty jsi hubena a vysoká, ty jíš normálně? A ano já jím normálně jako všichni lidi tak nevím v čem je problém proč ne a ne aspoň trošičku stloustnout :nevim:.
Prosím poraďte :,(

A jací jsou tví rodiče? Vysocí a hubení? Jestli ano, tak se tím netrap, máš to prostě v genech a jednou z tebe bude třeba pupulární modelka (to už jsem víckrát narazila na popis dětství nějaké známé modelky, že říkala, jak byla v pubertě samá ruka, samá noha, až moc hubená.. :D ). Jestli jsou ale tví oba rodiče jiného vzrůstu a konstituce, pak bych asi za dr. pro jistotu šla, jestli nejde o nějakou skrytou poruchu třeba..ale tím tě nechci strašit, to ne..Cítíš se jinak dobře, energie máš dost, žádné zdravotní problémy?
Je fakt, že já jsem si anorexií zrovna v tvém věku prošla (teď je mi už 37) a v nejhorší krizi, kdy už mi padaly vlasy a omdlévala jsem, jsem měla při výšce 160 cm 35 kg, ale já nemám být po kom hubená, jsem hodně po tátovi a ten je dost při těle, takže já jsem tuto nízkou váhu rozhodně neměla přirozeně a zdravě, ale kvůli anorexii.
Ty to ale můžeš mít v genech..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová