Jsem moc štíhlá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
_Kaczenkaa_
11.4.16 19:14

@Dojcanis
Nejsi. Jenže ono právě v tváři to jde vždycky vidět nejvíc…
Jinak zakladatelko, na to, co říkají se vykasli, pokud se cítíš dobře, pokud ne, tak doporučuji navštívit lékaře a nechat udělat základní vyšetření…
Též jsem extrémně hubená, okolí občas něco pronese, ale co už no… Až mi pomůžou od stresu a zdravotních problémů tak můžou mít kecy, dřív je mi to putna…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.4.16 19:16

169 a 52 kilo je v pohodě. Já mám 175 cm a vážim okolo 49- 50. Je to spíše o tom, jestli se cítíš dobře. Podle mě vypadáš v pohodě, žádná anorektička. Tak kašli na kecy ostatních.

• Citovat
  • Upravit
3635
11.4.16 19:20

Já bych okolí vůbec neřešila. Měla jsem to podobně. Jako dítě samá ruka a noha, každý rok v ozdravovně, abych přibrala a nic. Do 18. letech kdy jsem se věnovala jízdě na koni, jsem při 172 cm měla 49 kg. Po skončení jízdy jsem nabrala na 52 kg a ty jsem si držela až do těhotenství tzn. do 31. Po prvním dítěti jsem měla ještě furt 54 kg. Po druhém už mi něco navíc zůstalo a momentálně mám 67 kg v 25. TT s třetím díťátkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
11.4.16 19:25

@_Kaczenkaa_ já mám 166 cm a 49 kilo, a jediný co mám hubenoucky jsou nohy :mrgreen: obličej mám. jak kdybych měla o 10 kilo. víc :mrgreen: koneckonců mám tu album, :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
11.4.16 19:32

Podle věku vypadáš mladinká. Já bývala taky žížala. Kolem 20 let jsem při výšce 163cm vážila 47kg. Pak jsem dlouho držela 51kg a po 31 jsem postupně začala přibývat až jsem to dotáhla před otěhotněním ve 34 letech na 67kg. Po porodu jsem se rok držela, ale i přes kojení jsem přibírala. Takže teď ve věku 38 let jsem ve 24tt a vážím 74kg. Počítám, že budu mít těhu cukrovku, jako při prvním těhotenství, takže první týden zase 3kg zhubnu a pak už moc nenaberu. Ale bude to boj po porodu udržet normální váhu. Miluju sladký a nikdy jsem nebyla zvyklá se v jídle upejpat :nevim: Idální by bylo kolem 60 kg. Takže bych v tomhle věku váhu až tak neřešila. Pokud se normálně stravuješ a netrpíš bulimií, nebo anorexií a pokud máš v pořádku štítnou žlázu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
11.4.16 19:35
@Dojcanis píše:
To jsem jediná, komu na té poslední fotce prijdes podle obličeje podvizivena?
Ale jinak tvar celkem pěkná

Taky me to tak prijde…

Zakladatelko, na tech fotkach vypadas fakt hubena dost..ale ja mam 163 cm a 48kg, takze bych rekla, ze jsem na tom priblizne stejne a tak hubena si nepripadam. 8o :think: ale treba jsem no, ja nevim :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lutonka
11.4.16 20:05

Diskuze podle me jen na zvyseni sebevedomi, ze zakladatelko? ;)
Protoze jak sama pises, ani po Nutridrinkach jsi nic moc nepribrala, takze co bys s tim jako chtela delat? :nevim: Kasli na okoli, pokud se stravujes normalne.
Jenze ja mam tak trochu pocit, ze se asi normalne nestravujes, toho by si okoli jiste vsimlo.Mam kamaradku, kost a kuze. V hospode si klidne da pul kila kolena nebo gulas se sedmi a nic to s ni neudela. Proste rychlej metabolismus. A nikdo si ji za ti nedobira, protoze vsichni vime, ze poruchu prijmu potravy nema :nevim:

• Citovat
  • Upravit
17050
11.4.16 20:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
11.4.16 20:26

Mila zakladatelko, co ja bych za to dala, abych vypadala jako ty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
11.4.16 20:40

Já mám taky 52 kg, při 175 cm. Ale je mi 35 a ani těhotenství mi moc nepomohlo. Je pravda, že občas toho moc nesním, ale jsem takhle spokojená a nemyslím si, že bych měla málo. Hubená jsem byla celý život. V pubertě jsem neměla problém dát 7 knedlíků ke svíčkové. Teď jsme měli kachnu a to jsem si dala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
11.4.16 21:07

Dle fotky bych neusuzovala, já když se vyfotím, tak rovnou mažu, protože fakt vypadám jak do rakve, a to vážím normálně. Holčina je hubeňoučká, nepíše věk. Spíš bych se zaměřila na ty závratě a třeba ať zkusí sportovat-nabere svalovinu, k tomu samozřejmě kvalitně jíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
12.4.16 10:28

Ja mam 156cm a 39 kg!!! A nenadelam nic… A taky me stve, jak do mě ostatni hučí at se najim…a pritom se cpu porad :cert: Pokud je ti dobře a jsi se sebou spokojená, kašli na řeči ostatnich :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80062
13.4.16 19:28

Provokatérky hnusné, tohle by se mělo zakázat! Bééé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
6.6.16 13:35

Já mám 52kg při 178cm a je mi 32. Zkoušela jsem už snad všechno a nepřibírám po ničem, i když pořád jím, vlastně žeru. Taky mě nebaví poslouchat jaká jsem vychrtlina jako bych to sama nevěděla, ale nejvíc mi vadí řeči, co toho sním, že se mám, když můžu pořád tolik jíst apod. Ale já ne, že můžu, já takhle jíst musím. Když jím míň, je mi blbě z hladu, ale to už nikdo nechápe :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
6.6.16 14:32
@Anče1 píše:
Já mám 52kg při 178cm a je mi 32. Zkoušela jsem už snad všechno a nepřibírám po ničem, i když pořád jím, vlastně žeru. Taky mě nebaví poslouchat jaká jsem vychrtlina jako bych to sama nevěděla, ale nejvíc mi vadí řeči, co toho sním, že se mám, když můžu pořád tolik jíst apod. Ale já ne, že můžu, já takhle jíst musím. Když jím míň, je mi blbě z hladu, ale to už nikdo nechápe :,(

moje máti :mrgreen: :mrgreen: měla celý život 166/52,pořád chtěla přibrat, teď když má 60,tak přibrala na 60 a stěžuje si, že je tlustá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí