Jsem moc štíhlá

5548
11.4.16 18:39

Kašli na to, co si o tobě lidé myslím důležité je, zda si ze sebou spokojená?!
A pokud chceš trochu přibrat, zkusila bych nutridrinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
180
11.4.16 18:42

Ahoj. Podle me mas vahu lehce pod normou, ale nic zasadnoho. Podle BMX mas lehci podvahu, ale jak rikam…3-4 kg a bude ok. Ja jsem sveho casu mela 173 cm a 42 kg a to bylo podle me hooodne malo, ale bylo to kvuli modelingu, kde me nutili abych vypadala jak kostra. Ted mam na vysku 173 nejakych 68kg a jsem spokojena, mam prsa..prdel a boky. Na fotce vypadas hodne mladinka, to ze mas obcas zavrate je vlivem hormonalnich zmen a s tim spojenym vykyvem krevniho tlaku. Zajdi si na vysetreni, ja jsem v te dobe brala leky na tlak, ale jen takove, ktere se vzaly, kdyz si citila, ze prichazi ta slabost…je to uz vic jak sdeset let, tak si to nepamatuji presne, ale tusim, ze se jmenovaly Gutron a byly jen na predpis.

Příspěvek upraven 11.04.16 v 18:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
11.4.16 18:43

Měřím víc, vážím míň :mrgreen: A co říkají ostatní, je mi úplně šumák. A že říkají. To už bych musela mít pokojíček v Bohnicích.
I když, třeba bych po nějakých psycho-lécích přibrala :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735

Jéé, tak to jsem Tě trumfla, já mám 171 cm a 50 kg, teda měla jsem, po porodu jsem asi 2 kila přibrala. :) Nic si z toho nedělej, prostě to tak je, taky jsem poslouchala, jaký jsem hubeňour, ať se konečně najím. Prostě typické připomínky, moc milé, že? :jazyk: Moje babička i prababička byly úplně stejné, tak co? I kdybych sežr… cokoliv, tak jsem prostě nepřibrala. Rozumím Ti a chápu Tě. :hug: Jsi moc hezká holka, takže klídek. A neboj, ono se to časem trochu spraví. A bude to ve chvíli, kdy holky kolem Tebe začnou nabírat nevídaných rozměrů a Ty budeš v pohodě. :palec: Měj se moc krásně a hurá na čokoládu, taky si ji za chvíli dám. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Mám to podobně. Momentálně jsem se silou vůle vyžrala na 47 kg při 162 cm. Ale měla jsem i 45. Komu se to nelíbí, ať na mě nekouká ;) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
11.4.16 18:51

Mám 162cm, 46kg. Přibrat mi prostě nejde :roll:. Pár kilo bych brala, ale nehroutím se z toho. Mám hoňku se třema dětma. Navíc prostě po každém těhotenství mi váha o něco klesla. Chybí mi jediné- tuky :nevim:. Svaloviny mám dost :palec:.
Ale že by někdo měl řeči, to ne :think:. Občas padne nějaká poznámka, ale nikdy to není myšleno ve zlém. Asi to totiž u mě předčí řeči o tom, že vypadám jako dětí sestřička :roll:.
Spíš každý obdivuje, že nejsem vypapaná po dětech. Takže bych říkala něco na ten způsob, že se držíš fit (ať pro to něco děláš nebo ne) a že se cítíš takhle skvěle. A pokud by byl někdo fakt otravný, asi bych se zeptala, jestli on chce zhubnout a hledá návod u Tebe. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
11.4.16 18:59

Trošičku závidím :mrgreen: Celý život hubnu nebo udržuji váhu, protože to mám v genech :roll: Ty máš zase v genech nepřibírání, nebo spíš rychlý metabolismus. Je super, že sportuješ, i když nemusíš a nikdy jsi nemusela. Ostatních lidí si nevšímej, závidí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
11.4.16 18:59

@deliska vypadáš úžasně! Kašli na to, co Ti kdo říká, závidí Ti :lol: S věkem přibereš, příjde to samo. Nic neřeš a v klidu jez ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21076
11.4.16 19:00

To neřeš. Vypadáš dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
11.4.16 19:10

Důležité je, jak se cítíš ty sama.
Já mám celý život problém přibrat, měřím zhruba 171 cm a váhu mám kolem 52-54 kg. Osobně ale na sobě pociťuji, že když mám o ty dvě kila víc, cítím se lépe, a tak se snažím váhu udržovat na té horní hranici. Vychrtlá ale rozhodně nejsem, prsa mám tak akorát a je to pár let zpátky, kdy mi (konečně) narostl trochu i zadek a celkově jsem spokojená.
Podle mě není až tak důležité, kolik vážíš, jako spíš to, jak se sama cítíš. Jestli se cítíš fit, jsi silná a vitální, pak ta kila tělu asi prostě stačí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
11.4.16 19:10

To jsem jediná, komu na té poslední fotce prijdes podle obličeje podvizivena?
Ale jinak tvar celkem pěkná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
11.4.16 19:13

No, podle mého jsi taková „opuchlá nit“ jak říkám o hubeňourech, ale buď v klidu je v tom taky dost závisti-jsem opak :?
Vůbec žádnou depku neměj-lepší být hubená než tlustá (navíc, nejsi podle mého žádný extrém).

Jinak moje mamka měla na výšku postavy cca 165 cca 42Kg už to bylo těžce nezdravé i když jedla, přímo žrala. Nakonec si kupovala SUNAR 10ku a jedla ho lžičkou nahusto večer k telce. No, má nahoře cca 25Kg (za 6měsíců)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_
11.4.16 19:14

@Dojcanis
Nejsi. Jenže ono právě v tváři to jde vždycky vidět nejvíc…
Jinak zakladatelko, na to, co říkají se vykasli, pokud se cítíš dobře, pokud ne, tak doporučuji navštívit lékaře a nechat udělat základní vyšetření…
Též jsem extrémně hubená, okolí občas něco pronese, ale co už no… Až mi pomůžou od stresu a zdravotních problémů tak můžou mít kecy, dřív je mi to putna…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.4.16 19:16

169 a 52 kilo je v pohodě. Já mám 175 cm a vážim okolo 49- 50. Je to spíše o tom, jestli se cítíš dobře. Podle mě vypadáš v pohodě, žádná anorektička. Tak kašli na kecy ostatních.

• Citovat
  • Upravit
3635
11.4.16 19:20

Já bych okolí vůbec neřešila. Měla jsem to podobně. Jako dítě samá ruka a noha, každý rok v ozdravovně, abych přibrala a nic. Do 18. letech kdy jsem se věnovala jízdě na koni, jsem při 172 cm měla 49 kg. Po skončení jízdy jsem nabrala na 52 kg a ty jsem si držela až do těhotenství tzn. do 31. Po prvním dítěti jsem měla ještě furt 54 kg. Po druhém už mi něco navíc zůstalo a momentálně mám 67 kg v 25. TT s třetím díťátkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí