Jsem na nervy ze syna

Anonymní
29.9.20 11:16

Jsem na nervy

Nikdy jsem takova nebyvala, az co se nam narodil syn. Ted jsou mu dva a ja jsem z nej uzlik nervu. Venku nechodi, jen beha. Doma nechodi, jen lita, nesedne si. Na vsechno saha, ikdyz stokrat reknu ne. Sceny na dennim poradku. Kazdy kdo s nami stravi treba hodinu se me pak pta “a to mas takhle celej den?” :roll: vstava mi v 5-6 rano. Pres den bud usne nebo vubec, na cem to zavisi jsem nevypozorovala. Miluju ho ale jako co je moc, je prilis 8o
Jak to prezit? Jsem ze vseho vstahovacna, nesnasenliva, nervni, snadno vylitnu a pak me to mrzi. Dnes jsem tak v nervu, aby mi spal, ze me uz z toho boli hlava. Protoze kdyz nespi tak to je pak peklicko. (A jo ja vim, klidna matka, klidne dite ale vite jak). Kdyz si predstavim, ze do teto situace nektere mate jeste treba novorozence… mate muj obdiv. Dotaz nemam, jen potrebuju trochu podporit :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1378
29.9.20 11:19

Mám to samé a dvakrát. Holt doufám, že z toho jednou vyrostou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.20 11:19
@Oliverka28 píše:
Mám to samé a dvakrát. Holt doufám, že z toho jednou vyrostou..
mas dvojcata? Jak to zvladas?
  • Citovat
  • Upravit
34322
29.9.20 11:20

Zapojit tatínka a jít si pravidelně někam odfrknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.20 11:23

Drž se! Kámoška má taky takového malého satana… první dva roky peklo, teď už je to jenom očistec, časem to bude normální.
Nenechal ji vyspat, všude lítal, scény dělal, řval jak pavián několikrát denně.
Nic si nevyčítej, soustřeď se na základní přežití (svoje, aby ses nesesypala, jeho, abys ho nezabila) a vydrž! :hug:
Kamarádka má teď druhé dítě holčičku a ta je jako andílek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
29.9.20 11:24
@Anonymní píše:
mas dvojcata? Jak to zvladas?

Dvojčata nemám. Mám skoro dvouletého a do toho hyperaktivního ctyřleťáka. Oba pět minut neposedí, hračky je baví celé tři minuty a pak by zase vymýšleli kraviny. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
29.9.20 11:25

Dala bych ho do soukromé školky a šla do práce…tohle nemá cenu, je to trápení pro všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
29.9.20 11:31

Co par hodin skolky nebo jesli? Aspon by sis odfrkla a treba by ho kolektiv zklidnil…

• Citovat
  • Upravit
2450
29.9.20 11:40

Normalni zdrave dite, :lol: jako jo je to na palici ale uvidis sklidni se. V takovym obdobi ditete je nejlepsi byt co nejvic venku ale chapu ze ted je venku skarede a neda se…zkus hernicky, popr. nechat dite tatovi a jit si do kavarny na kavicku s casopisem… Potrebujes si jen na chvili odpocinout. A to bud ale rada, ze ti odpoledne spi…moje uz od 1,5roku odpoledne nespi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.20 11:40
@Citronella Lemonová píše:
Drž se! Kámoška má taky takového malého satana… první dva roky peklo, teď už je to jenom očistec, časem to bude normální.
Nenechal ji vyspat, všude lítal, scény dělal, řval jak pavián několikrát denně.
Nic si nevyčítej, soustřeď se na základní přežití (svoje, aby ses nesesypala, jeho, abys ho nezabila) a vydrž! :hug:
Kamarádka má teď druhé dítě holčičku a ta je jako andílek.
dekuju :kytka: tak to kamaradku uprimne obdivuju, ze sla do druheho :D @Pantalaimon @Hanka1
Ja chodila do prace na dva dny v tydnu a bylo to skvely, stridali jsme se v peci s muzem. Domu sem se tesila a odpocinula si. Od kvetna jsem doma, diky covidu, pracovni misto zaniklo.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.9.20 11:42
@Renca8 píše:
Normalni zdrave dite, :lol: jako jo je to na palici ale uvidis sklidni se. V takovym obdobi ditete je nejlepsi byt co nejvic venku ale chapu ze ted je venku skarede a neda se…zkus hernicky, popr. nechat dite tatovi a jit si do kavarny na kavicku s casopisem… Potrebujes si jen na chvili odpocinout. A to bud ale rada, ze ti odpoledne spi…moje uz od 1,5roku odpoledne nespi :lol:

On spi jen kdyz se mu zachce, dva dny jo, pak zase dva ne. Nechapu. Pak je pretazenej a na ranu 8o ani uz ho nikdo sam nechce hlidat, jakej je to divocak :zed: tak se stridame jen s muzem :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4071
29.9.20 11:58

Hledala bych si práci - kvůli svému psychickému zdraví…A dítě umístila do jeslí aspon na půl dne každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
29.9.20 12:07
@Anonymní píše:
dekuju :kytka: tak to kamaradku uprimne obdivuju, ze sla do druheho :D @Pantalaimon @Hanka1
Ja chodila do prace na dva dny v tydnu a bylo to skvely, stridali jsme se v peci s muzem. Domu sem se tesila a odpocinula si. Od kvetna jsem doma, diky covidu, pracovni misto zaniklo.

Tak hledej jiné… :nevim: já třeba nejsem úplně zastáncem dávat děti do školky od dvou let, ale já měla a mám doma s dětma celkem pohodu…tohle bych taky nedala a raději do té práce šla, než být vystreslá troska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
29.9.20 12:08

A jinak je ok? Rozumi normalne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.20 12:11
@Pantalaimon píše:
Tak hledej jiné… :nevim: já třeba nejsem úplně zastáncem dávat děti do školky od dvou let, ale já měla a mám doma s dětma celkem pohodu…tohle bych taky nedala a raději do té práce šla, než být vystreslá troska.

No to hledam neboj. Ja si to hodne delam sama, ze se stresuju, ale kudy z toho ven nevim. @Tarjei Jo rozumi, mluvi pekne. Je chytrej, sikovnej. Ale teda je to opicak strasnej, zkousi co vydrzim :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure