Jsem naprosto nesnesitelná..

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4380
19.5.19 19:05

Taky by si chlapec mohl najít jinou práci a být s rodinou… ty děti jsou jen jednou malé, nedivím se ti, že máš nervy na pochodu když jsi na všechno sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9642
19.5.19 19:07

A o víkendu se stará o malou a domácnost, abys ty měla čas se bavit? Nebo očekává servis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
19.5.19 19:10

A co to dela za praci, ze je cely tyden fuc a doma jen na vikendy, a zaroven stiha v miste zit spolecenskym zivotem? Zarlivost nezarlivost, kamaradi nekamaradi, tohle bych mela taky problem prekousnout a to se mnou necloumaji zadne hormony :nevim: Jestli nevozi domu faaakt velke. penize, tak bych rozhodne doporucila. zmenu prace.Deti jsou male.jen jednou. Muj manzel jezdi na sluzebky cca jednou za mesic, dva-na tyden-a kdyz byly deti male, tak uplne trpel tim, jak, se za tu dobu zmenily a co vsechno zmeskal. Makal tam ale od rana do noci a vozil domu velke zkusenosti a skvele penize :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
19.5.19 19:11

Ono se jedná jenom o tři měsíce, než projde výcvikem… @Kaileee
@Jahru Snaží se mi pomáhat, ale já nikam nechodím, nikoho tu neznám a jsem spíš introvert. Někam na nákup nebo na nehty zas nemůžu, kvůli penězům…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
19.5.19 19:13

@unuděná Jenže to je právě to, mně přijde že právě moc netrpí… My jsme od vysoký jenom spolu, nikam jsme skoro nechodili, nebo měli pár kamarádů a mně to zase docela vyhovuje, jenže on chce najednou všichni měnit…Taky chci jít na večeři bez male, ale zpátky si jí nestrcim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
19.5.19 19:15

Nech mu doma malou na vikend a odjed s partou kamaradek. aspon 2× do mesice! a nejakou pani na obcasne hlidani… urcite manzel vydela tolik, aby sis to mphla dovolit… jeatli ne, tak at zmeni praci a zapoji se :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
19.5.19 19:16

O víkendu kolem něj litas?

Včera mi otevřela oči sousedka. Ptala se mě, jak se mam, tak jsem si poztezovala, ze mam 2 děti - 4 roky a 16mesicu. Malá je hodně urvana a už bych si prala, aby ji byly aspoň dva, protože už z nich mám nervicky. No, řekla mi. Užívej si jich dokud, jsou male, takhle fouknes a vyrostou a bude ti to chybět, věř mi. Tak se snažím dát trochu do pohody a užívat si to s nimi i s manzelem. Co ma tvůj muž z práce venku? Vydela tolik, ze mu stoji zato nevidět malou celý týden? A jinak jedno a dvě děti je akra rozdíl. Neskutečný zaprah a to je budete mít dost brzy od sebe. Zvážila bych změnu prace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
19.5.19 19:17

@Mallorka Už jsem psala, že se jedná jenom o 3 měsíční výcvik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
19.5.19 19:19
@lowwees
@lowwees píše:
@Mallorka Už jsem psala, že se jedná jenom o 3 měsíční výcvik

tak v tom pripade si fakt naplanuj cokoliv kazdy vilend. i kdyby to melo byt cely den v kavarne s knizkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
19.5.19 19:19

@Mallorka A o víkendu se spíš snažím abychom měli dohromady program, uklizeno mám z pátku a navařeno taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
19.5.19 19:20

@lowwees tak to zase nepřeháněj
To bys chtěla, aby tam seděl někde sám na pokoji a brečel po vas??? To by se ti víc líbilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
19.5.19 19:20

Když mně už z toho hrabe…Já se vůbec nepoznavam, jsem jak posuk stíhačka z filmu… :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
19.5.19 19:21

@Mallorka To je mi právě jasný, že to prehanim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
19.5.19 19:31

Hele, spolecne aktivity vas tri jsou fajn, ale klidne bych nechala malou aspon občas (pravidelne ) jen s tátou. az budes mit mimino, budes potrebovat, aby se ji vic venoval, pokud s tim zacne az po narozeni prcka, bide mit holka pocit, ze ji mimino vystrčilo. moji starsi jsou o 2 roky, takze mluvim ze zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
19.5.19 19:33

@lowwees to jsou ty tehotenske hormony :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí