Jsem naprosto nesnesitelná..

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6238
19.5.19 20:04

Já mám manžela pracovně v Německu od pondělí do pátku, kdyby tam s kolegy z firmy chodil někam na pivo řekla bych mu ať si to užije a byla bych ráda že má s kolegy super vztah. Bohužel pracuje se u nich na směny ranní a noční takže se bohužel dostane s kolegy jen do obchodu a nebo spí, takže kdyby s nimi něco podnikl rozhodně bych mu to přála a nezavidela mu to nebo mu to nezazlivala :) ale pokud ti to vadí, Vem kočárek a taky choď na procházky s nějakou kamarádkou či kamarádem, to že je tvůj muž pryč neznamená že budeš sedět jen doma na zadku, tak jako on že by si tam jen vyřídil pracovní věci a ve volném čase seděl třeba u TV nebo nedělal nic. Je přeci lepší že si takhle s přáteli krátí ty chvíle po práci a nenudí se, zvlášť když není doma. Beru to i z tvého pohledu, jen říkám svůj pohled takže to nemyslím špatně :) :) :)

Příspěvek upraven 19.05.19 v 20:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
19.5.19 20:14
Tak zrcadlo nastavit nepotřebuješ, evidentně máš vcelku adekvátně jasno. To co potřebuješ je zabavit se během týdne a hlavně vyřešit pomoc s dětmi až budeš mít doma ještě navíc mimino.
@lowwees píše:
Já nikam nechodím, nikoho tu neznám a jsem spíš introvert. Někam na nákup nebo na nehty zas nemůžu, kvůli penězům…

Tak svoje obavy z cizích lidí můžeš překonat a díky tomu si najít svoje lidi.

Jasně že když si pět dní doma sama s dítětem a rozbouřenými hormony, tak ti z toho šibe a nějaké sebevědomí a jistota je ta tam a tak se to přesmykne do žárlivosti.

Ale ty klíče k vyčištění téhle frustrace fakt máš jen ty, s tím ti nikdo další nepomůže.

Mrkni na tuhle knížku, třeba tě to inspiruje k tomu, aby si našla odvahu vyjít k nějakým lidem, se kterými se chceš přátelit.

https://www.kosmas.cz/…ialni-fobie/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
19.5.19 20:19

No holka, budes ho muset hodne zapojit, jinak s dalsim miminem to bude pruser…jestli pres tyden je v tahu a bavi se, pres vikend bude makat a pomahat a ty odpocivat..ne, ze mu udelas zabavu jeste pres vikend..me by spis nez nejake zenske vadilo, ze se nezajima, nepta, nechce posilat fotky, videa s malou..nerekne ti treba sam, aby si pres vikend nekam vypadla, ze se o malou postara atd…aby nemel pocit, ze vlastne ani rodinu s 2 detma nechce a chce se bavit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
19.5.19 20:21
@lowwees píše:
@smutny klaun2 Upřímně? Závist je mrcha. :palec: Klauni byli odjakživa spodinou společností, je vidět, že některé věci se nemění.

Jan Werich si myslel pravý opak, ale s jeho moudrostí ty nemáš nic společného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
19.5.19 20:23
@lowwees píše:
@terien zlato? To opravdu ne, díky.

Na mě si tu žáhu nechlaď, počkej si, až ti přijede domů starej. Jistě už se na tebe velmi těší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meredithx
19.5.19 20:24
@lowwees píše:
Ahoj, jsem těhotná, momentálně v 10 týdnu a doma mám 19 měsíční cácorku. Co jsem otehotnela, stala se ze mě nesnesitelná jezibaba…Jestli se to nějak neuklidní, asi se budeme rozvádět. Manžel je přes týden pryč, kvůli práci, jezdí domů jenom na víkendy. Našel si tam kamarády a asi i kamarádky a chodí s nimi do hospody, na brusle a tak…Jenže já jsem začala být naprosto chorobne zarliva, už jako opravdu přes všechny meze. Stačí aby mi řekl, že jde někam a já už za tím vidím ženské. Ale přitom mám pocit, že mu věřím…Další věc je, že on se tam přes týden baví a já jsem tady sama. Nemám nikoho z rodiny, jenom tu malou a do toho doucuji děti. Celý týdne všechno sama řeším, nakupují, uklízím…A tak mě manžel vytaci tim, že on se baví, taky mi to chybí a závidím mu. A tak jsem nesnesitelná a všechno mi na něm vadí a vadí mi všechno co dělá. Do toho se asi trochu odcizujeme. Asi potřebuju nastavit zrcadlo, protoze můj manžel ač má svatou trpělivost, začínám ho hodně s***t. :nevim:

Upřímně? Ani se ti nedivím a už vůbec tě neodsuzuju, jako některé holky. Jsi přes týden doma s dítětem, o vše se staráš, zařizuješ a nemáš žádný čas na sebe, protože za zadkem máš pořád prďolu. Měla bys to manželovi říci, svěřit se, protože co když on pak najede na stejný mód jak byl zvyklý? Přes týden v práci a pak zábavička s kamarády a ty doma se 2 dětmi. Taky by mě štvalo, že mě doma chybí, na nic moc se neptá, protože předpokládá, že se u mě nic neděje a místo toho, aby mi třeba zavolal, chodí si za zábavou a já doma dělám pecku. Nejprve mu musíš říct, co tě trápí a že nevíš co s tím. On se může chodit bavit dál, ale taky může začít být trochu ohleduplnější a nedávat ti to tolik na odiv.

• Citovat
  • Upravit
Meredithx
19.5.19 20:25
@terien píše:
Na mě si tu žáhu nechlaď, počkej si, až ti přijede domů starej. Jistě už se na tebe velmi těší.

Myslíš, že je to nutné? :roll:

• Citovat
  • Upravit
34473
19.5.19 20:28
@Meredithx píše:
Myslíš, že je to nutné? :roll:

Asi bych měla být medovější viď :think: zanadávat na jejího muže jaký je to prevít a politovat zakl., jak to má těžký. Když já si to tak úplně nemyslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.19 20:41

Damy, co se chovaji jako kdyby ocividne sezraly vsechnu moudrost sveta, ignoruj. Hormony jsou mrcha a s clovekem docela zacloumaji. Zkus si o tom s partnerem promluvit, o tom co te trapi a jak to ted vidis. Proberte to v klidu a zkuste to spolu vyresit. Na jednu stranu chapu, ze chodi s kamarady v tydnu ven a nesedi jen na pokoji, ale zaroven by me dost stvalo, ze se nezajímá o to, co se deje doma a jak se mate. Domluvte se na tom jak to udelat abys taky mohla nekam vyrazit a partner se staral o malou. I kdyby si mela jit na manikuru nebo do kina. Ja taky nejsem moc spolecensky clovek, ale tu alespon tu jednu kamaradku si najít doporucuji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
19.5.19 20:59

Tak jako jde o 3 měsice, tak to budes muset vydrzet… nebo chces, jak nekdo psal, aby po tobe po vecerech brecel na pokoji? jakoze kdyz nemuzes ty, tak ani on ne? asi ne, ze… spis res jak to bude az se po skoleni vrati domu a vse zas dostane nejaky rad. namysli si jak bys chtela, aby to fungovalo a priprav ho na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
19.5.19 21:17
@lowwees píše:
@unuděná Zajímat se moc nezajímá, většinou mluví o tom co dělá on…

Tohle je naprd no, ze se nekde po vecerech naramne bavi s kolegy a nad vami ani nevzdechne.. :? Pozornost si nevynutis, to je jasne, ale. asi bych mu v klidu rekla, ze te proste mrzi, ze je pro nej dulezitejsi spolecensky zivot s kolegy, nez co se deje doma..Deti se v tomhle veku strasne menej, porad se neco deje a porad je co sdilet s partnerem. Chapu, ze te mrzi, ze se o to nezajima, ja bych byla pekne nastvana.Vic ho doma zapoj,vazne.At vidi, ze byt s malym ditetem doma meni „dovolena“,ale peknej zaprah a neni tedy od veci partnerku podrzet a podporit, nez ji vykladat, kolik kdo dal v hospode panaku :jazyk: Trosku nevyzralej ten kluk mi prijde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
19.5.19 22:59
@smutny klaun2 píše:
Jsi na nejlepší cestě zůstat sama. Překvapuje mě, jak hloupá může být žena s vysokou školou. Že by Plzeň?

Vsak zakladatelka si uvedomuje, ze prehani.

Zakladatelko myslim, ze potrebujete cas sama pro sebe. Hormony jsou mocne, chce to byt chvili sama se sebou. Ditko bych aspon na jeden den o vikendu sverila tatinkovi. Kdyz cely tyden po vycviku odpociva, je urcite nabity energii a zvladne to levou zadni ;)

*@smutny klaun2 - omlouvam se za OT, ale vadi mi ty „plzenske narazky“. Mela jsem tu cest vest jak absolventy prazske pravnicke fakulty, tak i plzenske a mohu s klidnym svedomim prohlasit, ze ti z prazske fakulty byli pro praxi absolutne nepouzitelni. Nejste nahodou ten pripad, ze mate potrebu ozivovat stare vtipky? ;)
Edit: omlouvam se pripadnym pritomnym pouzitelnym absolventum prazske fakulty - ze jsem takove nepotkala neznamena, ze neexistuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
20.5.19 09:01
@LaraA píše:
Nech mu doma malou na vikend a odjed s partou kamaradek. aspon 2× do mesice! a nejakou pani na obcasne hlidani… urcite manzel vydela tolik, aby sis to mphla dovolit… jeatli ne, tak at zmeni praci a zapoji se :cert:

Přepokládám, že jak to zadavatelka popisovala, její muž je v ozbrojených složkách (nebo IZS) pokud je na 3 měsíce na výcviku a na víkendy domů, takže zase až takové peníze domů nosit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí