Jsem naprosto nesnesitelná..

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4535
19.5.19 19:33

@lowwees to jsou ty tehotenske hormony :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
19.5.19 19:33
@lowwees píše:
Když mně už z toho hrabe…Já se vůbec nepoznavam, jsem jak posuk stíhačka z filmu… :,( :,(

Jsi na nejlepší cestě zůstat sama. Překvapuje mě, jak hloupá může být žena s vysokou školou. Že by Plzeň?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
19.5.19 19:39

@smutny klaun2 Upřímně? Závist je mrcha. :palec: Klauni byli odjakživa spodinou společností, je vidět, že některé věci se nemění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
19.5.19 19:40

Co bys dělala ty, kdybys tam byla místo něj? Seděla na pokoji a plakala steskem? 3 měsíce se nezblázníš, taky si můžeš zařídit svou zábavu. A nesváděj všechno na hormony, jsi snad svéprávná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
19.5.19 19:41
@lowwees píše:
@smutny klaun2 Upřímně? Závist je mrcha. :palec: Klauni byli odjakživa spodinou společností, je vidět, že některé věci se nemění.

Jo, závist je mrcha. Ty závidíš svému manželovi a podívej, co se z tebe stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
19.5.19 19:41

@smutny klaun2 to snad neni nutne, lecit si tady svoje komplexy, ne? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
19.5.19 19:42

@LaraA To je pravda, než začal v nově práci, bral si jí pravidelně ven, když jsem měla doučování. Teď buď v práci, kam dojíždí a vrací se okolo půl páté, nebo teď 3 měsíce v té škole. Spíš mám strach, abysme se za tu dobu nerozhádali tak moc, že už to pak nespravíme…A to jenom kvůli tomu, že mi šplouchá na maják

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
19.5.19 19:45

@terien Nezlob se, mně jako většinou názory ostatních zajímají, ale pokud chceš někoho urážet, najdi si někoho stejně chytrého, tomu to třeba bude vadit :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
19.5.19 19:45

Hele, tak to ber racionalne, jsou to hloupy tri mesice. Pokud mu to pomuze k ziskani lepsi prace doma, tak to ber tak, ze to dela pro vas a pro rodinu. A samozrejme tezko bude cele vecery sedet nekde doma a cumet na hokej, kdyz tam ma kolegy.Asi to jako introvert hur chapes, ale pro prumerne spolecenskeho cloveka je celkem nemyslitelne, aby s ostatnimi nesel semtam na pivo nebo jinou aktivitu :nevim: Zajima se alespon, co se deje doma? Vola ti, skypuje? Posilate si fotky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
19.5.19 19:47

@lowwees tri měsíce neni tak dlouho. zkus vymyslet, co by to pomohlo, abys to lepe snášela. muze to by banalita. a promluv si o tom otevrene s chlapem…

ja byla kdysi služebně poslana na stáž do zahranici, s rodinou, výdaje placené atd. manžel chtel zkusit jeden svuj projekt. ja byla pro, jen jsem chtela, aby vstával rano stejne jako ja. nesnáším vstávání a kdyby on jeste spal a ja musela do prace (i kdyz me moc bavila) byla bych nas°ana :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
19.5.19 19:47

@unuděná Jenže to je právě ono, já tohle všechno vím a do určitý chvíle je mi to jasný, pak ale přijde nával emocí a už to zas tak jasný není. Potřebovala bych někam vypadnout :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
19.5.19 19:49

@unuděná Zajímat se moc nezajímá, většinou mluví o tom co dělá on…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
19.5.19 19:49
@lowwees píše:
@terien Nezlob se, mně jako většinou názory ostatních zajímají, ale pokud chceš někoho urážet, najdi si někoho stejně chytrého, tomu to třeba bude vadit :srdce: :srdce:

8o 8o já někoho urážím? To jsou tvoje slova zlato. Jestli takhle reaguješ na všechno, tak se ani nedivím, že tě má chlap plný zuby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
19.5.19 19:50

@terien zlato? To opravdu ne, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
19.5.19 19:50

@lowwees No tak jak radi holky, az prijede na vikend, dej mu malou a nekam si vyraz, je celkem jedno kam, ale nejlepe pres noc. Urcite to ocenis, odpocines si, a do budoucna bude mit chlap lepsi praxi, protoze sama.na dve deti, to teda fakt neni med.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí