Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Někdy není doma ani o víkendu. Dělá na směny. Ale máme jen jedno dítě, takže stíháme.
Ano, roky byl muž doma jen o víkendu. Teď už není doma vůbec, našel si jinou ženu. Také mám 3 děti.
No mám se bát že jsi najde jinou unas to už je 6 let takle práce přišlo nové dítě syn no když je doma tak se nevěnuje spíš sám sobě jen pivo u stolu a děti a. Já nic jen večer by měl zájem o něco už mě to nebavi ![]()
@Russet jedno dítě pohoda mi máme tři a někdy je on jako to velký dítě ![]()
@Nihan123 píše:
No mám se bát že jsi najde jinou unas to už je 6 let takle prácepřišlo nové dítě syn no když je doma tak se nevěnuje spíš sám sobě jen pivo u stolu a děti a. Já nic jen večer by měl zájem o něco už mě to nebavi
Prostě zazvonilo u dveří a najednou tu bylo. první dítě, druhé dítě a pak i to třetí dítě. Kde se tu jen berou? Kdyby rodičovství bylo podmíněno tím, že umíš alespoň srozumitelně psát, zřejmě bys měla jen tu pohodu s tím velkým u piva.
Někteří chlapi třeba přes týden pracují daleko od domova, domů jezdí jen na víkendy. Stává se to.
Je to hrozný. Otec vlastně nevidí vyrůstat své už 3 děti, ty přes týden nemáš nic jiného než ty děti a o víkendu skáčeš kolem manžela, protože je konečně doma.
Nechtěla bych tak žít.
@Malineka píše:
Je to hrozný. Otec vlastně nevidí vyrůstat své už 3 děti, ty přes týden nemáš nic jiného než ty děti a o víkendu skáčeš kolem manžela, protože je konečně doma.
Nechtěla bych tak žít.
Mohla by se třeba učit česky, to by v budoucnu mohla využít i pro dobro všech svých dětí.. ![]()
@Nihan123 píše:
No mám se bát že jsi najde jinou unas to už je 6 let takle práce přišlo nové dítě syn no když je doma tak se nevěnuje spíš sám sobě jen pivo u stolu a děti a. Já nic jen večer by měl zájem o něco už mě to nebavi
@Alriga píše:
Mohla by se třeba učit česky, to by v budoucnu mohla využít i pro dobro všech svých dětí..
Tak asi. Tohle pochopit, nechce se mi to luštit a krvácejí mi oči.
@Nihan123 píše:
No mám se bát že jsi najde jinou unas to už je 6 let takle práce přišlo nové dítě syn no když je doma tak se nevěnuje spíš sám sobě jen pivo u stolu a děti a. Já nic jen večer by měl zájem o něco už mě to nebavi
Proč sis s někým takovým pořídila tři děti? ![]()
V okolí takové a jiné modely jsou. Dokonce známá má měsíc chlapa prý a pak týden, dva doma. Nevadí jim to. Ale ona má v době jeho nepřítomnosti na pomoc babičky a on se v době přítomnosti snaží je co nejvíc užít
Neda se to ani cist, prispevky bez carek, jeden dlouhy monolog a jeste k tomu o nicem, a konec koncu, zakladatelka ma vsude vysmate smajliky, takze vlastne pohoda dzes, vypada to jako diskuze k pobaveni, akorat ja se nejak nemuzu donutit smat..
Jsem matka tří dětí mám chlapa který je doma jen o víkendy, máte to některá také takle jako já