Jsem neschopná
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Janli píše:
Není holka. To totiž usíná hodinu před tím než se budí starší ségra!Asi si ty druhátka chtějí užít maminku a využívají k tomu dobu, kdy starší ségry chrápou. Akorát ty matky jsou tak trochu na mašli
.
Nechci byt skodoliba, ale jsem rada, ze to tak taky mate. Alespon v tom nejsem sama
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Devcata, berete to moc logicky. Za prve, deti nejsou stejny. Leda v tom ze chtej prokouknout rodice a omotat si je okolo prstu
ja mela deti u sebe v posteli, kojila kdyz chteli, nosila kdyz chteli a bylo nam dobře. Jo naky prdy a prorvany noci, jasne, ale to je normos…nejlepsi je brat to jak to je a uzivat si kazdy hezky chvile..ja třeba dneska jasam, jak mi prostredni dite zvládlo ockovani..pro nekoho brnkacka, kor v deseti letech, ale on je hodne tezce mentalne postizenej. Proste vsichni mame ty hranice a potreby jinde trochu…
Příspěvek upraven 13.03.18 v 12:47
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vertunka jo,jo cizí neštěstí smíří člověka s tím vlastním
Vidíš, já jsem bouchla šáňo, když mi dítě začali usínat v jednu ráno! A teď už dokonce v půl jedenácté
. Stačí půl roku vydržet… ![]()
- Citovat
- Upravit
@Tarjei jo, dělám to stejně, ale když ti děti nechávají dva měsíce na spaní jen hoďku denně…to je masakr. STB to používala jako mučení… asi měl někdo z nich doma malý mimino
. Kdo nezažil, nepochopí…
- Citovat
- Upravit
@Janli hmm drsny..ja vzdycky s novorozencema i batolatama vesele chrnela pres den, kdyz byla náročnější noc…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tarjei jo, to jsem dělala s první. Jenže ta má teď tři roky a přes den nespí. Do školky kvůli nedonošeňátku a bacilům nemohla. Zachraňovala mě babička a manžel. O víkendech mě nechával spát, ale přes týden jsem starší pustila pohádky a hrněla vedle ní na gauči.
- Citovat
- Upravit
@Tarjei píše:
@Janli hmm drsny..ja vzdycky s novorozencema i batolatama vesele chrnela pres den, kdyz byla náročnější noc…
Přesně tak. Když dítě v noci plakalo, dala jsem spát přes den i sebe. Já si nemůžu stěžovat. Nikdo nemůže čekat, že dítě pošlape jak si maminka zamane. Stačí přemýšlet a nehrotit to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tarjei píše:
No jenze moje batole spi v noci 13 hodin v kuse a pres den tedy uz nespi. Hlidani nemam. Co mam delat ja?? Leda se nezblaznit
. Nee ja to nejak preziju.
Zakladatelko alespon vidis, ze v tom nejsi sama. Je to zahul ty deti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vertunka spat v noci taky?
promin nestiham kouknout zpatky cos psala…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tarjei píše:
@vertunka spat v noci taky?promin nestiham kouknout zpatky cos psala…
Jo ale ja mam jeste 5tydenni mimco, co v noci moc spat nechce
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vertunka kojis? Nastěhuj si ho k sobe do postele. Vyspis se, mam to vyzkousene na svých trech detech. Prso do prostoru a kdyz dite jecelo, capla jsem kozenu a malickem nasla pusinku. Dite zacalo nasavat a ja chrapala dal. Zadny vylejzani z postele
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kontramatka píše:
Přesně tak. Když dítě v noci plakalo, dala jsem spát přes den i sebe. Já si nemůžu stěžovat. Nikdo nemůže čekat, že dítě pošlape jak si maminka zamane. Stačí přemýšlet a nehrotit to.
Přemýšlet? Jsi cvok? Tříletá spí v noci a mimino je v noci vzhůru. Usínala kolem šesté ráno, starší se s sedm budila. Co asi vymyslíš? Mám tu tříletou nechat běhat bez dozoru po domě a sama jít spát? Chtěla bych tě vidět jak to nehrotíš
.
@Tarjei píše:
@vertunka kojis? Nastěhuj si ho k sobe do postele. Vyspis se, mam to vyzkousene na svých trech detech. Prso do prostoru a kdyz dite jecelo, capla jsem kozenu a malickem nasla pusinku. Dite zacalo nasavat a ja chrapala dal. Zadny vylejzani z postele
Tak si to zkus, když máš šestky prsa. Fakt si nemíním dítě v noci udusit. Navíc mi mimino v noci kňouralo a u toho se spát nedá.
- Citovat
- Upravit