Jsem neschopná milenka?

11
9.7.13 00:28

Jsem neschopná milenka?

Omlouvám se za podivný dotaz, ale pořád mi to vrtá hlavou…

Potkala jsem fajn kluka, ve všem jsme si hodně rozuměli, až na jednu věc. Docela hodně důležitou. Když mělo dojít na intimnosti, bylo vše v pohodě. To jsem si myslela já. Radovala jsem se, že má dlouhou výdrž :-). Já byla veelmi spokojená:-). Ale on se mi v téhle oblasti zdál nějak přešlý a po čase jsem z něj vytáhla, že se mnou těžko dosahuje vyvrcholení, někdy to vzdal úplně. Prostě začátek dobrý, ale v průběhu to nějak přejde :-(. Prý neví, čím to je, neví, co bych měla dělat jinak, ale s žádnou předchozí se mu to nestalo.

Dali jsme tomu dost šancí, samozřejmě jsem se snažila, ale bylo to pořád stejné. Vypadá to, že se mu líbím, erekci měl snad pořád…ale vyvrcholení prostě nepřicházelo snadno tak, jak to znal. Chápu, že pro chlapa je tohle moc důležité, taky bych nechtěla být s někým, s kým se mi to nelíbí, tak jsme se rozešli…

Byl to docela zásah pro moje sebevědomí. Samozřejmě o tom přemýšlím a hledám chyby v sobě :-(. Jsem divná, neschopná? Neumím to? Proč bývalí nic neřekli? Bude to tak i s dalším? Je mi už přes 30 a tohle mě tedy opravdu dostalo.

Chtěla jsem se zeptat, jestli jste se s tím také někdo setkal a jestli znáte příčinu :-).
Děkuji
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2616
9.7.13 00:32

A ty jsi ho citila celou dobu fest??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jdukolem
9.7.13 00:39

Nejsi neschopná..proč bys byla? on byl tvůj první vůbec? víš že se takhle ptáš

• Citovat
  • Upravit
1446
9.7.13 01:04

Určitě za to nemůžeš a nejsi špatná milenka. Taky jsem měla jednoho partnera který se občas neudělal a při tom byl hodně vzrušeny a ja si sex užívala. Nikdy mi ale neřekl ze to tak ma jen se mnou myslím ze občas mu to proste neslo i když chtěl. Vůbec mě nenapadlo si to brát za vinu oni chlapi to bohužel neumí zahrát :-) možna měl jen nejaké špatne stresující období

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
9.7.13 01:10

Netrap se tím.. Mohlo to být jen něco mezi vámi, že mu ta chemie tak nějak divně fungovala/nefungovala. Hlavně si to nenes jako komplex do dalšího vztahu, abys nebyla křečovitá, nervozní a zbytečně si to nekazila. Tohle přesně se mi nestalo, ale já byla s různými partnery v sexu taky rozdílná.. Ber to tak, že s někým se ti dobře povídá samo, s někým hůř, ale neznamená to, že bys nebyla společenská a komunikativní, chápeš? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
9.7.13 01:54

Já měla podobný problém s bývalým manželem, straaaaaašně dlouho mu trvalo, než se „udělal“, někdy vůbec a pak byl vzteklý. Bylo to teda tím, že nebyl moc zkušený. Trápení to bylo pro oba, on byl frustrovaný, že mu to nejde a já byla kolikrát podřená a bolavá, že jsem si druhý den ani nemohla sednout. Dopadlo to tak, že jsem se začala sexu podvědomě vyhýbat, pak jsem si našla milence a skončilo to rozvodem.

Dneska bych to řešila líp, prostě bych ho poprosila, ať si to dodělá sám, nebo bych mu to dodělala pusou, ale nejhorší je, když vázne i komunikace. Buď ráda, že se to u vás vyřešilo rozchodem včas, já jsem ty neshody v sexu dlouho ignorovala (jinak byl totiž ex úplně skvělej), ale když si vzpomenu, jak jsem počítala minuty, aby už to konečně skončilo, tak mi leze mráz po zádech ještě teď :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.13 07:32

Píšu zkušenost od známé, tak anonymně… má ženatého milence a ten s tím má taky problémy, ne vždy, a má to způsobeno nějakou nemocí prostaty, že jinak ho to nijak netrápí, jen musí chodit na kontroly a snadno dostane zánět, ale způsobuje to i to, že někdy prostě nevyvrcholí…

• Citovat
  • Upravit
3030
9.7.13 10:12

Co když se jen vymlouval a vysvětlil ti to po svém, svalil vinu na tebe. Třeba měl opravdu nějaký zdravotní problém. Chápu tvoje pocity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
9.7.13 17:28

A co kdyz problem ma on ale chlapska jesitnost mu nedovoli to priznat…to mne napadlo jako prvni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
9.7.13 17:34

Zakladatelko, Tvé sebevědomí nech tak, jako bylo před tím. Chyba je na jeho přijímači. Má kamarádka měla milence, ten do ní mohl bušit třebas hodinu, a vyvrcholení žádné. Problém z toho nedělali, prostě to tak on měl. Je to zdravotní problém.

Takže neřeš hlavně kvůli chlapovi sebevědomí, jediný, kdo ho může mít v pytli je teď on, což má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
10.7.13 01:19

Moc díky za podporu ;).
Jen mi prostě vrtá hlavou, proč s jinýma to šlo a se mnou ne :-).
On na mě vinu určitě nesvalil, byl z toho stejně tak špatný jako já… Oba to vlastně pořád nechápeme, proč to tak bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí