Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak dojdi ty za nim do satny po tenisu
Nic jineho me fakt nenapada ![]()
A komentář netřeba jen se chlubím
Tak snad se toho třetího dítěte dočkáš ![]()
Vidíte to, co já? Šůruje hajzlík, vyváří večeře, pečuje o děti, táhne všechno z mateřský a chlap si lítá někde po večerech po venku?? ![]()
Jaxi to dovoluje
prevít jeden. Doporučuji zajít s ovulací k sousedovi, to jinak fáákt už není možný.
![]()
S manželem jsme 6let, máme dvě děti. Jsem velmi tolerantní, starám se o děti, jezdím na výlety, do školky chodí starší jen dopo pak si ji beru domů, mladší půjde od září. Z mateřské jsem nakoupila veškeré potřeby pro miminka, oblékám je, kupuji jídlo pro celou rodinu, drogerii a ještě jsem si ušetřila na to, abych mohla být 9měsíců na neplaceném volnu. Od září nastupuji do práce na poloviční úvazek, abych mohla být s dětimi co nejvíc. Dům je pořád uklizený, navařeno, napečeno, dělám domácí sirupy i zavařuju, pčču chleba… sex miluju, jsem pohledná a štíhlá, mám ráda modu..
Manžel pracuje, splácí hypotéku na dům a veškerý provoz domu + dovolené. Chceme třetí mimčo a ON NENÍ SCHOPNEJ ANI DOJÍT NA TEN SEX, KDYŽ MÁM OVULACI A MÍSTO TOHO LÍTÁ PO TENISE, BEACH VOLEJBALU NEBO BADMINTONU…
Raději anonym, nechci aby někdo věděl, že se snažíme přece jen