Předávání dítěte, kdy jste si zvykli?

Anonymní
7.7.13 18:09

Předávání dítěte, kdy jste si zvykli?

Ahoj všem rodičům 8),
chci se zeptat po jaké době jste si zvykli na předávání dítěte ex, tak že jste s tím v pohodě. U nás to bývalo dost dramatické pláč, řev, agrese atd. Teď se to srovnalo, jsem ráda, ale stejně mám vždycky nervy a bolí mě žaludek. Po jaké době se to srovnalo u vás? Známá se mi svěřila, že ona tohle prožívá i po 3,5letech po rozvodu. To mě vyděsilo.
Prosím jen o příspěvky rodičů se zkušeností, hypotézy mě nezajímají.
Díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
820
7.7.13 18:12

Naše mamka si nezvykla nikdy, ještě teď 30 let rozvodu mi s třesoucím hlasem oznamuje, že potakala mýho tátu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.13 18:15
@Sidsel píše:
Naše mamka si nezvykla nikdy, ještě teď 30 let rozvodu mi s třesoucím hlasem oznamuje, že potakala mýho tátu…

No tak přesně takhle bych nechtěla dopadnout :,(, nic ve zlým.
Moji rodiče jsou taky rozvedení, po 26letech manželství, nezdraví se dodnes, když je společná rodinná akce jde jen jeden.
 zakl.

• Citovat
  • Upravit
31594
7.7.13 18:17

Okamžitě. Děti se na tátu těšili, já jsem jim dala pusu, zamávala, doma hodila nohy na stůl…
Až na zřídkavé roztržky spolu vycházíme velice dobře, od doby, co spolu nebydlíme. Moje hlavní motivace k rozchodu byla právě ta, aby děti nevyrůstaly v hádkách, řevu, což se zatím daří.
Ale to záleží na obou rodičích, co jsou zač a jestli dokážou zpočátku zatnout zuby a chovat se k sobě alespoň slušně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
7.7.13 18:21
@Anonymní píše:
Ahoj všem rodičům 8),
chci se zeptat po jaké době jste si zvykli na předávání dítěte ex, tak že jste s tím v pohodě. U nás to bývalo dost dramatické pláč, řev, agrese atd. Teď se to srovnalo, jsem ráda, ale stejně mám vždycky nervy a bolí mě žaludek. Po jaké době se to srovnalo u vás? Známá se mi svěřila, že ona tohle prožívá i po 3,5letech po rozvodu. To mě vyděsilo.
Prosím jen o příspěvky rodičů se zkušeností, hypotézy mě nezajímají.
Díky :kytka:

dítě je obrazem dospělého, pokud si z toho nervózní bude nervní i dítě. držím palce ať se to srovná co nejrychleji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.13 18:26
@paola white píše:
dítě je obrazem dospělého, pokud si z toho nervózní bude nervní i dítě. držím palce ať se to srovná co nejrychleji :hug:

dítě je v klidu navzdory rodičům (děti jsou víc robustní než se zdá) už se před ním nehádáme, pravidla jsou daná, zůstalo jen napětí a nekomunikace
máme před soudem

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.7.13 18:27

1,5 roku a zatím nezvykla. Otec se o dítě nikdy nestaral a chodí od něj dobité - boule na hlavě od pádů atd.

• Citovat
  • Upravit
820
7.7.13 18:35
@Anonymní píše:
No tak přesně takhle bych nechtěla dopadnout :,(, nic ve zlým.
Moji rodiče jsou taky rozvedení, po 26letech manželství, nezdraví se dodnes, když je společná rodinná akce jde jen jeden.
zakl.

Tak bych tak nechtěla dopadnout, rozvedená jsem taky a můj bývalý je mi putna. Ale mojí mámě ne ani teď v důchodu.

Během dětství to byly šílené scény, ségra trávila u táty více času než já, doma s ní pak nemluvila ani klika u dveří. Když jsme se od táty vraceli, tak máma měla ublížený výraz v tváři, ptala se nás zcela absurdně, zdali té nové paní už říkáme maminko, co nám dal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.7.13 18:40

Zvykla jsem si asi po půl roce.. protože jsem věděla, že dítě je v pořádku, ex přestal pít a umí se postarat.. Teď už si to volno užívám :mrgreen: mmchdm, ten půl rok jen proto, že jsem se bála, že ex bude chlastat, takže mi chvilku trvalo, než jsem se uklidnila.. teď je to naprosto v pohodě, dítko se těší, s ex vycházím v klidu, vše děláme pro mládě… :palec: teď je třeba na 14 dní u táty na prázdninách..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
7.7.13 18:46

Zvykla jsem si tehdy, kdy jsme s byvalym zacali vychazet jako lidi… :)
Coz bylo cca pul roku od rozchodu a tri mesice od porodu…

Ted tady lezi na moji posteli, ohrala jsem mu rizoto a krmi maleho :-D

• Citovat
  • Upravit
napresdrzku
7.7.13 18:58
@chatwenna píše:
Zvykla jsem si tehdy, kdy jsme s byvalym zacali vychazet jako lidi… :)
Coz bylo cca pul roku od rozchodu a tri mesice od porodu…Ted tady lezi na moji posteli, ohrala jsem mu rizoto a krmi maleho :-D

Tak to má být, já budu zítra krmit pizzou :) Teda toho nejmenšího asi ne, ale aspoň sebe a starší se napasou sami :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4058
7.7.13 19:00

U nás u staršího to bylo zpočátku strašně stresující, malýmu bylo tenkrát 3,5,a tátu miloval, takže to skoro pokaždý probíhalo špatně, a do toho jsme se občas chytli. Bylo mi syna líto, a tak jsem se tenkrát necelý rok po rozvodu vrátila k ex, opustila hodného přítele, čehož dodnes lituju, abych po pár měsících „přišla“ na to, že to fakt nejde :zed:.Pak už to bylo celkem v pohodě, to předávání a zvykli jsme si nakonec všichni. Ty rozchody jsou smutný, nikdo samozřejmně nejde do rodiny s tím, že se za pár let rozvede, ale bohužel se to stává. Byla bych radši, kdybych touhle situací nemusela projít, dodnes si to rozebírám v hlavě, co jsem měla udělat jinak, proč on se choval tak jak se choval :nevim: Život je někdy hrozně složitej :(

Příspěvek upraven 07.07.13 v 19:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.13 19:01

@chatwenna
rizoto říkáš :mrgreen:
by si ex myslel, že jsem tam při nejmenším naplivala
takhle jak píšeš, to je idyla

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
7.7.13 19:01

@napresdrzku Proboha, rizotem krmi sebe, maleho flaskou :-D To bych mu dala peknou cocku, kdyby mu daval rizoto :-D (ma 10m.)

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
7.7.13 19:02
@Anonymní píše:
@chatwenna
rizoto říkáš :mrgreen:
by si ex myslel, že jsem tam při nejmenším naplivala
takhle jak píšeš, to je idyla

Jo, ted si to nemuzu vynachvalit. Pohlida klidne cely den, kdyz jsem jela segre na promoce, jdu na brigadu… Maly ho miluje… :)
Na to, co se delo v nasem vztahu, jsem v takovy konec nikdy nedoufala :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky