Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
To mi to ráno krásně začlo…Dozvěděla jsem se, že jsem pi.., dementní atd. A to jen proto, že se mi nechtělo ráno vztát k malé. Že jsem na mateřské a nejsem schopná se postarat o malou a blbá blbá blbá. Přitom to jsem já, která dělá vše kolem malé. Stejnak jsem věděla, že vztanu já a né on. Ale tady nejde o situaci ale o to, že mi tak hnusně dokáže můj partner říct. Partner s kterým mám dítě. Je to na denním pořádku a když né na denním tak obden a to vždy když mu nejsem po vůli. Je mi 27 a mu 28.
Ne. Ani já jemu.
Ani omylem…ted mi po 5 letech v hadce rekl, ze jsem blba a to byl vrchol ![]()
Ne, nenadává a ani by si to nedovolil. A já k němu taky ne.
Ty mu nadáváš?
To mě moc mrzí. Ale zkusila bych tomu udělat přítrž! Tohle si k tobě přece nemůže dovolit, zvlášť k tobě-svojí partnerce! To bych asi moc nezkousla
nám ostřejší výraz ujede třeba při hádce jednou za pár měsíců, ale ani zdaleka se neblíží pí. i a pod
Mě taky ne. Proč ta otázka? Chceš se ubezpečit, že to takhle je všude, že by to s jiným nebylo lepší?
Ne.
a rict mi, toco tobe, tak by to bylo horsi nez par facek a bablila bych kufry. jeste bych byla zkousnout jeden incident v naprotem afektu, ale pak bych koncila.
pro me je respekt v partnerstvi asi to nejdulezitejsi ![]()
jezisi holka to je srasny
Ten muj mi po 7mi letech rika jak je stastny, ze mne (nas) ma. Tohle by si k tobe nemel NIKDO dovolit, natoz partner!
My si vynadat umime, ale rozhodne to neni kvuli tomu, ze jeden z nas nechce vstat. Pokud to jen nezvelicujes a ten problem nebyl uplne jinde (treba jsi ho vytocila svyma recma), tak nechapu, proc jsi s nekym, kdo se k tobe takhle chova. Ja rozhodne nefandim rozchodum kvuli kravinam a baleni kufru po jednom konfliktu, ale nechat si denne nebo obden nadavat, na to bych asi nemela energii.
Určitě nezačal nadávat dneska ráno. Opět platí, že každý má, co si vybral.
V žádném případě mu nenadávám. Příčí se mi sprosté slova v pusi. A taky mi vadí, že to slyší malá
Já a ani partner bychom na sebe nebyli sprostí. Pokud by on byl, rozhodně bych s ním nebyla, nevidím důvod, proč bych se měla nechat ponižovat. Ale mám dojem, že je to dnes ve vztazích celkem běžné (aspoň co čtu ve zdejších diskusích).
@nepř. G12 píše:
Určitě nezačal nadávat dneska ráno. Opět platí, že každý má, co si vybral.
On je takovej opravdu až po narození dcery
@Anonymní píše:
To mi to ráno krásně začlo…Dozvěděla jsem se, že jsem pi.., dementní atd. A to jen proto, že se mi nechtělo ráno vztát k malé. Že jsem na mateřské a nejsem schopná se postarat o malou a blbá blbá blbá. Přitom to jsem já, která dělá vše kolem malé. Stejnak jsem věděla, že vztanu já a né on. Ale tady nejde o situaci ale o to, že mi tak hnusně dokáže můj partner říct. Partner s kterým mám dítě. Je to na denním pořádku a když né na denním tak obden a to vždy když mu nejsem po vůli. Je mi 27 a mu 28.
Promiň, ale koho sis to s takovým slovníkem a přístupem vzala? Dlaždiče?