Taky vám partner nadává?

Anonymní
6.7.13 07:57

taky vám nadává?

To mi to ráno krásně začlo…Dozvěděla jsem se, že jsem pi.., dementní atd. A to jen proto, že se mi nechtělo ráno vztát k malé. Že jsem na mateřské a nejsem schopná se postarat o malou a blbá blbá blbá. Přitom to jsem já, která dělá vše kolem malé. Stejnak jsem věděla, že vztanu já a né on. Ale tady nejde o situaci ale o to, že mi tak hnusně dokáže můj partner říct. Partner s kterým mám dítě. Je to na denním pořádku a když né na denním tak obden a to vždy když mu nejsem po vůli. Je mi 27 a mu 28.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nepř. G12
6.7.13 07:58
@Anonymní píše:
To mi to ráno krásně začlo…Dozvěděla jsem se, že jsem pi.., dementní atd. A to jen proto, že se mi nechtělo ráno vztát k malé. Že jsem na mateřské a nejsem schopná se postarat o malou a blbá blbá blbá. Přitom to jsem já, která dělá vše kolem malé. Stejnak jsem věděla, že vztanu já a né on. Ale tady nejde o situaci ale o to, že mi tak hnusně dokáže můj partner říct. Partner s kterým mám dítě. Je to na denním pořádku a když né na denním tak obden a to vždy když mu nejsem po vůli. Je mi 27 a mu 28.

Ne. Ani já jemu.

• Citovat
  • Upravit
19494
6.7.13 08:01

Ani omylem…ted mi po 5 letech v hadce rekl, ze jsem blba a to byl vrchol :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
6.7.13 08:02

Ne, nenadává a ani by si to nedovolil. A já k němu taky ne.

Ty mu nadáváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
6.7.13 08:02

To mě moc mrzí. Ale zkusila bych tomu udělat přítrž! Tohle si k tobě přece nemůže dovolit, zvlášť k tobě-svojí partnerce! To bych asi moc nezkousla :think: nám ostřejší výraz ujede třeba při hádce jednou za pár měsíců, ale ani zdaleka se neblíží pí. i a pod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9336
6.7.13 08:03

Mě taky ne. Proč ta otázka? Chceš se ubezpečit, že to takhle je všude, že by to s jiným nebylo lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
6.7.13 08:04

Ne.
a rict mi, toco tobe, tak by to bylo horsi nez par facek a bablila bych kufry. jeste bych byla zkousnout jeden incident v naprotem afektu, ale pak bych koncila.
pro me je respekt v partnerstvi asi to nejdulezitejsi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
6.7.13 08:05

8o jezisi holka to je srasny :hug: Ten muj mi po 7mi letech rika jak je stastny, ze mne (nas) ma. Tohle by si k tobe nemel NIKDO dovolit, natoz partner!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
6.7.13 08:07

My si vynadat umime, ale rozhodne to neni kvuli tomu, ze jeden z nas nechce vstat. Pokud to jen nezvelicujes a ten problem nebyl uplne jinde (treba jsi ho vytocila svyma recma), tak nechapu, proc jsi s nekym, kdo se k tobe takhle chova. Ja rozhodne nefandim rozchodum kvuli kravinam a baleni kufru po jednom konfliktu, ale nechat si denne nebo obden nadavat, na to bych asi nemela energii.

• Citovat
  • Upravit
nepř. G12
6.7.13 08:07

Určitě nezačal nadávat dneska ráno. Opět platí, že každý má, co si vybral.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.7.13 08:10

V žádném případě mu nenadávám. Příčí se mi sprosté slova v pusi. A taky mi vadí, že to slyší malá

• Citovat
  • Upravit
13837
6.7.13 08:11

Já a ani partner bychom na sebe nebyli sprostí. Pokud by on byl, rozhodně bych s ním nebyla, nevidím důvod, proč bych se měla nechat ponižovat. Ale mám dojem, že je to dnes ve vztazích celkem běžné (aspoň co čtu ve zdejších diskusích).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.13 08:11
@nepř. G12 píše:
Určitě nezačal nadávat dneska ráno. Opět platí, že každý má, co si vybral.

On je takovej opravdu až po narození dcery

• Citovat
  • Upravit
36504
6.7.13 08:13
@Anonymní píše:
To mi to ráno krásně začlo…Dozvěděla jsem se, že jsem pi.., dementní atd. A to jen proto, že se mi nechtělo ráno vztát k malé. Že jsem na mateřské a nejsem schopná se postarat o malou a blbá blbá blbá. Přitom to jsem já, která dělá vše kolem malé. Stejnak jsem věděla, že vztanu já a né on. Ale tady nejde o situaci ale o to, že mi tak hnusně dokáže můj partner říct. Partner s kterým mám dítě. Je to na denním pořádku a když né na denním tak obden a to vždy když mu nejsem po vůli. Je mi 27 a mu 28.

Promiň, ale koho sis to s takovým slovníkem a přístupem vzala? Dlaždiče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Maorka
6.7.13 08:15

Nenadává a ani já nee…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat