Taky vám partner nadává?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.7.13 12:06
@AdaNaty píše:
tak mu řekni at vypadne, jako s takovým bych nebyla a myslím že to bude horší a horší.

to asi nemuzu rict, kdyz je to jeho dum

• Citovat
  • Upravit
941
6.7.13 12:09

Tak pokud můžeš, jed třeba k vašim aspon na pár dní-jakoby na prázdniny, jako tohle si nenchávej líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.13 12:10
@hankaaaa píše:
Souhlasííím rychle od něj opryč..lepší už to nebude :cert: a promiň jestli to vyzní hnusně, ale pokud si myslíš, že ho změníš tak jsi hodně naivní…

jj jsem naivni

• Citovat
  • Upravit
941
6.7.13 12:10

@hankaaaa moje řeč :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
6.7.13 12:15
@Anonymní píše:
Dam mu najevu, ze se mi to nelibi a ze by se tak ke me chovat nemel. urcite ho za to jeste nepochvalim a nereknu jsem moc rada ze jsem pro tebe pica, nevdecny hajzl, debil…

No to je jasny, ale ocividentne to nepomaha a jestli ti nadava a ty mu davas po tom najevo, ze se ti to nelibi a tak porad dokola, tak to uz celkem tolerance je. Jak muze byt chlap takovy prase, i muj otec byl/asi i porad je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.13 12:18
@dani24687 píše:
No to je jasny, ale ocividentne to nepomaha a jestli ti nadava a ty mu davas po tom najevo, ze se ti to nelibi a tak porad dokola, tak to uz celkem tolerance je. Jak muze byt chlap takovy prase, i muj otec byl/asi i porad je.

tak ano mas pravdu…tolerance k jeho chovani tam je

• Citovat
  • Upravit
3564
6.7.13 12:22
@Anonymní píše:
jj jsem naivni

Sama jsem byla ve tvé situaci..věděla jsem že mi bude lepe bez něj, ale odejít od něj bylo tak těžké a nepředstavitelné..i když jsem všem okolo co mi říkali běž od něj tak jsem ji říkala vím, že to tak bude lepší, ale když on je hodný, když nepije…pořád jsem doufala, že to bude lepší…dokázal pěkně namazat med kolem pusy, ale stále to bylo to samé…nemyslím to zle, ale až jsem si pořádně narazila poznala jsem, že je to pořád ten stejný ubožák… :evil: chtěl jsi nazačátku vědět jestli nám taky nadává a odpověď je že ne nenadáv a proč? protože chlap, který miluje by si tohle nikdy nedovolil..jak jsem říkala opravdu od něj rychle pryč najdeš lepšího, který si tě bude vážit a pokud si říkáš kde ho najdeš, když máš díte? to ti neporadím, ale já jsem příkladem toho, že určitě chlapa, který ti nebude nadávat najdeš :palec: jen se musíš rozhoupat a netolerovat mu a pořád odpouštět to co dělá doteď, protože to co píšeš s lásou nemá společného ani to L

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.13 12:25
@hankaaaa píše:
Sama jsem byla ve tvé situaci..věděla jsem že mi bude lepe bez něj, ale odejít od něj bylo tak těžké a nepředstavitelné..i když jsem všem okolo co mi říkali běž od něj tak jsem ji říkala vím, že to tak bude lepší, ale když on je hodný, když nepije…pořád jsem doufala, že to bude lepší…dokázal pěkně namazat med kolem pusy, ale stále to bylo to samé…nemyslím to zle, ale až jsem si pořádně narazila poznala jsem, že je to pořád ten stejný ubožák… :evil: chtěl jsi nazačátku vědět jestli nám taky nadává a odpověď je že ne nenadáv a proč? protože chlap, který miluje by si tohle nikdy nedovolil..jak jsem říkala opravdu od něj rychle pryč najdeš lepšího, který si tě bude vážit a pokud si říkáš kde ho najdeš, když máš díte? to ti neporadím, ale já jsem příkladem toho, že určitě chlapa, který ti nebude nadávat najdeš :palec: jen se musíš rozhoupat a netolerovat mu a pořád odpouštět to co dělá doteď, protože to co píšeš s lásou nemá společného ani to L

presne…taky ho porad obhajuju, ze kdyz neni vulgarni tak je docela hody. je to proste na tezko. toto si musim sama vyresit ale rady a trochu vliti sily od vasich nazoru clovek potrebuje

• Citovat
  • Upravit
avinka
6.7.13 12:26

Ne nenadává

• Citovat
  • Upravit
4132
6.7.13 12:26
@Anonymní píše:
tak z domu bych sla urcite ja s ditemem nez on. barak je napsany na neho

Tak holt se zařídit tak, abyste mohli/měli kam odejít nebo se smířit s tím, že budeš mít doma místo chlapa, co by Tě nosil na rukou, pako, co si Tě neváží víc než špíny za nehtem. To je vyhlídka, viď? A ideálně si udělejte spoustu dětí, ať mají z toho dětství pořádný zážitky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
6.7.13 12:28
@Kies píše:
V životě jsem neslyšela vůči mé osobě sprosté slovo a ani já jsem ho nepoužila.. To není umění se navzájem urážet… A neumim si to vůbec představit! Ale určitě byl takový i předtím, než jste měli dítě, tak čemu se divíš?! Bude jenom hůř

Nemusel takový dřív být :,( Jsou chlapi, co se projeví a začnou si vyskakovat, až když mají ženu jistou! = „uvázanou“ svatbou nebo dítětem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
6.7.13 12:29

Odpověď na otázku: ne, nenadáváme si. Za skoro dvacet roků jsem neslyšela jediné hrubé slovo.

A potom - jak je možné, že po deseti letech soužití a společného budování je dům psaný na muže? Nebo s domem do vztahu přišel?
Pokaždé když čtu, že dům je psaný na přítele, tzn. nechtěl si ji ani vzít, nevidí v ní partnera natolik, aby společně budované majetky byly i právně společnými, tak se nakonec ani nedivím, že jsou stížnosti typu: neváží si mě, nadává mi, bije mě atd. Že ta nedůvěra od počátku s sebou nese všechny tyto průvodní jevy, kdy partner není partnerem, ale spíše více či méně závislou osobou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
6.7.13 12:32

Hele.. to co mozna ututlate pred okolim.. rozhodne neututlate pred vlastnimi detmi.. a ver mi, ze ty sajou jak houby.. takze jestli se neposbiras.. tak jsi TY odsoudila SVOJE DITE k tomu, aby se v budoucnu potykalo s tezkymi problemy.. a naslo si taky bombardaka, pro kteryho nebude nez pi*a..!!! Protoze to je proste normal, ze.. :palec:

Nech si tu vypravet od holek, co si tim prosly jako male.. :zed: nasi meli taky takovy bezva vztah.. a to tata nebyl ani sprostej.. jen se k mame choval pohrdave.. uplne stacilo k tomu.. abych se i ja nechala 10let tyranizovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.13 12:32

Mám doma takovou hliněnou tabulku, hned v kuchyni u dveří - dostala jsem jí od tety a ta tabulka je fakt pravdivá a mě moc sympatická ;) je na ní kytička a srdíčko a nápis :,, JE LEPŠÍ MILOVAT A ZTRATIT, NEŽ ŽÍT S MAGOREM "

• Citovat
  • Upravit
3234
6.7.13 12:33

S manželem jsme spolu 9 let, nějaká ostřejší hádka byla u nás asi jen 3×, sprosté slovo u něj slyším jen když sleduje večer Televizní noviny :mrgreen: Takže tak u nás: ne, i když máme doma výměnu názorů, ani jeden z nás se nesníží k urážkám a vulgarizmům a ani bych takového chlapa nechtěla :nevim: Mi vadí i když někdo používá sprosté slova normálně ve větách, jako vsuvky (vole, p*čo, a že to tady na ostravsku je slyšet fakt všude), o takových lidech si myslím svoje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí