Jak začít věřít lidem?

190
5.7.13 10:50

Jak začít věřít lidem?

Ahoj, od mala mám problém s velkou stydlivostí. Už se mi kvůli tomu rozpadlo plno vztahů, taky minulý s bývalým i v tom „současném“, se kterým sice nechodím, ale vypadalo to nadějně asi ani nezačne právě kvůli tomu, že se stydím a jemu to vadí. Začalo to asi tím, že se ke mě na základce chovala skoro celá třída opravdu hnusn. Nejde mi věřit tomu, že bych pro něho opravdu mohla být fajn, mám pocit, že mě vidí tak, jak se mi snažili namluvit lidi na základce. Potřebovala bych konečně tyhle svoje problémy překonat, jinak si asi nikdy normální vztah nenajdu:(. Prostě začít více věřit lidem a nenechat si všechno líbit. Nestalo se to někomu z Vás a nemáte nějakou radu, jak to překonat? Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1998
5.7.13 10:51

Psycholog by ti mohl pomoci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
5.7.13 10:57

@sabuskasabka taky záleží kolik ti je let, pokud jsi mlaďounká holčina, tak je stydlivost přirozená, pokud už jsi žena, vyhledala bych psychologa. Možná si neseš křivdy ze ZŠ, a nedokážeš se pohnout z místa :think:

• Citovat
  • Upravit
5342
5.7.13 10:59

Mas sebevedomi kdesi v prachu na zemi. Tady pomuze psycholog, dokaze rozklicovat Tvuj problem a nauci te pracovat sama se sebou. Nevahej a najdi si nejakeho ve svem okoli…uvidis, pomuze Ti a bude ti lepe :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
5.7.13 11:47

Ahoj, mám podobný problém, jsem nedůvěřivá k lidem a neberu srandu jako srandu a to je můj problém. Nějak se tím nezabývám, ale taky nad tím sem tam zapřemýšlím a myslím, že vážně psycholog je to jediné řešení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
5.7.13 11:58

Mám to docela podobně, jsem hodně stydlivá. ale s věkem se to omalu lepší, s dětma se to zlepšilo o dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.13 12:16

Mě se stalo to samé..prostě se mi jednou jedna holčička smála když jsem byla ve druhé třídě..do té doby jsem byla vůdčí typ..pak šlo moje sebevědomí do háje a nesu si následky do dneška..mě z toho bohužel vznikla sociální fobie, takže beru antidepresiva, sebevědomí na nule a věkem se to nelepší :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky