Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslíte taky některá na bývalého?
je to nudou, že jsem na mateřské nebo ho mám pořád ráda?
děkuji za názory. už z toho úplně šílím. protože myslet na chlapa 5 let je asi trošku ![]()
@bvesel píše:
Myslíte taky některá na bývalého?je to nudou, že jsem na mateřské nebo ho mám pořád ráda?
děkuji za názory. už z toho úplně šílím. protože myslet na chlapa 5 let je asi trošku
emoční nezralost, nic víc. Určitě ne láska.
@bvesel píše:
Myslíte taky některá na bývalého?je to nudou, že jsem na mateřské nebo ho mám pořád ráda?
děkuji za názory. už z toho úplně šílím. protože myslet na chlapa 5 let je asi trošku
5 let??? tak to je vazne
co manzel? kdyz mas v hlave jen byvaleho?
![]()
No pokud to byla první láska tak na tu se nezapomíná
ale co je na tom špatného ![]()
Já jsem s manželem 7 let a maximálně si vzpomenu, když nějakého bývalého potkám a i tak jen přehrával, co bylo. Myslet na někoho ve smyslu lásky, to vůbec.
Ten to samozřejmě neví. snažím se fungovat normálně jako matka i jako manželka.
@bvesel A jak na něj myslíš? Já si na bývalého vzpomenu, ale to jen tak jako si občas vzpomenu na jakéhokoliv člověka, kterého jsem dlouho neviděla…
@bvesel
Myslím a nevidím na tom nic špatného, v manželství jsem spokojená, ale myšlenky prostě občas ujedou… Nemyslím si, že bys byla nevyzrálá, chtěla bych vidět ženskou, která 100% myslí jen na toho svého co má doma ![]()
@bvesel píše:
A jak na něj myslíš? Já na bývalého myslím ale s kudlou v kapse
![]()
To právě první láska nebyla. byla těsně před svatbou a já vybírala mezi rozumem a citem.
@bvesel píše:
To právě první láska nebyla. byla těsně před svatbou a já vybírala mezi rozumem a citem.
a neni to proto, ze te neco na tom mrzi? ze jsi si ho teda nevzala?
@agora píše:
emoční nezralost, nic víc. Určitě ne láska.
proc myslis?
Když si vzpomenu na ex, otvírá se mi kudla v kapse a nebo se mi zvedá kufr ![]()
Vzpomínám na to hezkém hrne se mi to do hlavy samo. myslím co asi dělá, jak žije atd. ![]()