Nešťastná v životě?

Anonymní
4.7.13 12:27

Nešťastná v životě..?

Holky máte někdy potřebu říct, „jsem šťastná?“? Je mi 23 let, od 18 s tím samým chlapem, vdaná, dvě děti (2 roky, 8 měsíců), obě plánované, chtěné.. Přesto jsem neuvěřitelně nešťastná :? Děti jsou pro mě radost největší..ale to mé manželství…! Mám zlatého chlapa..má určité chybičky, ale prostě z mé strany ho začínám čím dál více brát jako kamaráda..je to někdo komu mám potřebu říct všechny své pocity..někdo kdo mi tu chybí když je pryč..někdo ke komu se v noci přitulím když usínám..a to je vše. Prostě takový můj „plyšák“ a zároveň „vrba“ které se svěřím. To je ta láska, o které mi všichni říkají? Každý říká jak jsme krásný pár, šťastný..ale nikdo nevidí, že je to manželství bez polibků, bez sexu..bez společných rodinných výletů. Prostě takto jsem si život nepředstavovala 8o Nedokázala bych mu být nevěrná, nedokážu ho opustit..přesto nedokážu říct, že ho miluju..prostě ho mám ráda. nejradši bych si sbalila kufry, děti a začala někde nový život. Máte taky někdy pocit, že jste v životě udělaly unáhlené rozhodnutí a teď nevíte co si počít? Když mu řeknu, že jsem nešťastná, tak nic neříká..spíše neví co má dělat. Nebýt dětí tak tu nejsem a někde svůj život žiju..ale já jen přežívám..snažím se pracovat ať je můj chlap šťastný, do toho se věnuji dětem..prostě tohle je TEN život? Copak jsem jediná, která si tohle někdy neřekne? tohle já totiž nechci..nechce podnikat výlety, nechce chodit ven..žiju jen já a děti..a on je ten kdo mě čeká doma až se vrátím, vyslechne a jdeme spát. Cítím, že je to z jeho strany stejné, jen to nechce říct..pořád mi říká jak mě miluje, vyžaduje mazlení, polibky..ale prostě cítím, že nejsme štatný ani jeden :|

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
4.7.13 12:27

Oprava - děti 3 roky a druhé 8 měsíců

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.7.13 12:30

Mam to hodne podobne akorat mam deti 3

• Citovat
  • Upravit
13141
4.7.13 12:33

Začala bych u sebe - udělej první šťastnou a spokojenou sebe. Pak i ten vztah se může pousunout někam dál.
Ještě před dítětem jsem stála ve dveřích a křičela na manžela, že je mi psychicky zle, že nejsem šťastná a ať s tím něco udělá. Seděl a nedělal nic. No jak by taky mohl, nevěděl jak. Na to jsem si musela přijít sama.
Co nějaké svoje zájmy, nechat děti na chvilku manželovi a jít se třeba na hoďku večer jenom projít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
4.7.13 12:33

Asi ti to moc nepomůže, ale bohužel nejsi první ani poslední… My na výlety atd. taky nejezdíme každej víkend, ale u nás to je né proto, že by nechtěl, ale že je workoholik… Takže já jsem fakt většinou sama s malou a on maká… :nevim: Ale zas když něco chci, něco naplánuju nebo tak, tak to zas vypnout umí. A nějaký mazlení a objímání u nás bohužel taky nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
4.7.13 12:35

Jinak taky mě v poslední době hodně sere s úklidem. Prostě není schopnej si po sobě uklidit věci do myčky, zalije kafe a nechá kapky vody na lince atd… A to mě děsně vytáčí a jsem na něj furt nasraná, on mě posílá do Bohnic, já ho do prdele… No taky to není růžový… A pak je den, kdy mám všechno v paži, doma bordel, neřeším… Se mnou to taky nemá jednoduchý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
4.7.13 12:40

Vis holka, taky bys mohla být pod mostem a popíjet cuco s chlapem, co té sice často zmlati, ale je super milenec… :-D máš na rd trošku zuzeny pohled na svět. Zamysli se nad vším, co máš a představ si, že bys to neměla. Že přítel není, děti nejsou.. vím, že věta buď rada za to, co máš, je klišé, ale opravdu je to tak hrozne nebo se jen nudis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.7.13 12:41

Jak může být manželství bez políbků, bez sexu, když se chlap dožaduje polibků, mazlení, to mizní, že ta „brzda“ jsi ty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
4.7.13 12:44

Je me 24, tak to mozna vidím ještě růžově, al vše se v životě může celkem rychle obrátit na ruby. Je důležité být šťastná, to nikdy nepopřu, ale co je to štěstí? Taky mi někdy dochází duševních sil na vše štve mě spousta věcí, ale naučila jsem se, že nic není tak horké, jak se uvaří a vždy se vždy dá nějak vyřešit. Opravdu bych začala u sebe a řádně a bez zastírání bych si sama ze sebou promluvila, kde je vlastně kámen úrazu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
4.7.13 12:45

Holky, doufám že tady někoho neurazím, ale nechcete po těch chlapech trochu moc? pokud ho milujete jak píšete atd atd. nějaká kapka na stole, snad nevadí, pokud to těm chlapům neřeknete a nevysvětlíte, co vám vlastně vadí, tak vám ten chlap nepomůže, myslím že to půjde do háje. chce to jn mluvit a neřvát. vím to z vlastní zkušenosti, ale u mě to dělala hodně HA, vysadila jsem a je klid, nedělala mi dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
4.7.13 12:49

@AdaNaty Hele ono pokud mu to s láskou opakuješ každej den, tak po roce už prostě vybuchneš… A to je furt něco, já to po něm vždycky uklízela a minulej týden se mi rozsvítila kontrolka a říkám „už ani hovno“… Takže už druhej den tu je na PC stole hrnek od kafe a obal od oplatku. A seru na to, ať to tu je třeba do Vánoc.. Protože když to uklidím já, tak jemu nedocvakne, že něco nedělá… A to po něm doma nic nechcu, jako aby vysával, utíral prach nebo tak, jen aby mi nepřidělával zbytečnou práci… Ukázka z minulýho týdne: Vydrhnu celou vanu, on přijde z venku, umyje si ve vaně ruce, všude černá špína (dělá auta)… Říkám mu, viděl jsi tu vanu… On: Je špinavá, že…? No jako ještě mi řekni, že tohle by vás všechny nechalo v klidu, ještě když to je den co den.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
4.7.13 12:51

Jo, tohle je presne TEN zivot ;)
nekde jsem cetla krasne vysvetleni, ze je pojem „stastne manzelstvi“ je blbost, protoze stesti je chvilkovy pocit vyvolany okamzikem. manzelstvi muze byt maximalne spokojene a klidne se stastnymi momenty - a na tom je treba tvrde makat.

nemuzes se kazdy den proste citit stastna, ale mela by ses naucit byt spokojena sama se sebou, se svym zivotem (ve kterem asi zadne vyrazne tezkosti nejsou) a prenaset to na okoli.
chlap nevi, co si pocit s tvym sdelenim „jsem nestastna“. kdyz uz tak mu rekni: „budu stastnejsi, kdyz…“ tohle muzksy mozek uz dokaze vstrebat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
4.7.13 12:52

.

Příspěvek upraven 02.02.14 v 17:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
4.7.13 12:52

Taky jsem x-krat premyslela, jestli jsem udelala spravne rozhodnuti, kolikrat si rikam, ze si nepripadam stastna, presto vim, ze bych to jinak nechtela, i kdyz to s mym chlapem neni jednoduchy, ale taky vim, ze to opravdu neni jednoduchy se mnou, takze tak..
a od kdy je v manzelstvi ten problem? vzhledem k faktu, ze mate celkem maly dite - pokud to bylo nic moc dyl, tak proc dalsi dite, ktery ti na pohode moc neprida? pokud je to cerstve, neni to frustrace zensky na rd?
celkove vzato, pokud nejsi spokojena, res to, nejake tvoje domnenky, ze chlap to mate stejne jsou k nicemu, je potreba o tom mluvit a pak treba na neco prijdete, jste manzele, tak mate byt na vsechny problemy dva.. a jak psala Gladys, taky nechapu, jak to teda vlastne mate? on by tvoji pozornost chtel, ale ty nemas zajem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
4.7.13 12:53

@Seizdra tak to jo, já myslela jako že si chlap nevšímá, nedává pusy a takový ty kidy, tak to by mě taky asi dostalo, tak mu řekni že nejsi služka :mrgreen: :mrgreen: a nebo bych mu to narvala všechen ten jeho bordel do postele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí