Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Spime s manzelem povetsinou kazdy jinde uz asi 6 let. zalezi teda, kde zrovna bydlime a jestli je ta moznost. ale proste nam to tak vic vyhovuje - on obcas dost chrape, ja se zase desne roztahuju, kopu a kradu prikryvky ![]()
co mame prcka, tak je to tak jeste lepsi. manzel teda pomaha, chodi spat hodne pozde, takze kdyz byl maly uplne miminko a vyrvaval i do 3 do rana, tak ho mel na starosti manzel a ja jsem spala. rano zase to bylo ciste na me a dospaval manzel.
doted ma posledni krmeni dne na starosti on.
obcas nekdo kouka divne, kdyz reknu, ze spime oddelene, ale uz je mi to celkem fuk, co si kdo mysli ![]()
Ahoj, u nás je to taky tak. ale ne, že by muž odešel sám od sebe, ale protože jsem ho „vyhnala“ já:-) on totiž děsně chrápe:-) a už jsme odděleně spávali i před dítkem. teda ne vždy, někdy se to dalo vydržet, ale já prostě potřebuju klídek na spaní, tak když už mě to fakt štvalo, tak jsem šla do obýváku já nebo jsem do něj tak dlouho dloubala, až odešel on jinam:-D a ted, co máme dítě, tak ze začátku to celkem šlo, ale teď už spí pár měsíců v obýváku a pohoda. stejně usíná u TV a tu já v ložnici odmítám… a „návštěvy“ opravdu stojí za to;-) a vztah nevyšuměl a doufám, že nevyšumí. a neřeš to - do toho, jak spíte, vám nidko nekouká a je to vaše soukromá věc.
My máme oddělené ložnice teprve teď chvíli a pro mně je to lepší. Manžel se pořád vrtí a kašle a chrápe. I ten sex je mezi námi lepší. V noci mi taky nikdy nepomáhal.
@Anonymní píše:
Ahoj. Píši anonymně, protože to nikdo z blízkých neví. Už dva roky spíme s přítelem odděleně. On si vždycky večer rozloží gauč v obýváku, proto to nikdo nepoznáOdstěhoval se z ložnice protože jsem se prý moc vrtěla a pak přišlo dítě a jeho by prý zbytečně budilo. Z partnerského hlediska je to možná takové lepší. Je mezi náma víc sexuálního napětí jak vedle sebe nespíme
Takže když se,,navštěvujeme´´ stojí to za to
Ale nedávno mi moje kamarádka vyprávěla jak je fajn, že jí ten její pomáhá s dítětem v noci a jak je krásný se vedle sebe probouzet… Až mi to tak nějak přišlo líto. Máte někdo taky oddělené ložnice? Chtěla bych o tom pokecat, třeba i o zkušenostech jestli jste spolu pak začali spát nebo ten vztah vyšuměl…
nohokrát už jsem četl, že právě takto oddělené ložnice (při zachování sexu) mohou i prospět. Přesně jak popisuješ „vzrušující návštěvy“ atd) Je to trošku vzdáleně podobné jako když jsou spolu ti dva neustále - přestanou být vzácní a vzájemně žádaní. I proto funguje vášeň daleko více v mileneckých vztazích, než pak o od sebe se nehnoucích lidí. Proto se všeobecně nedoporučuje nastěhovat si milence domů, pokud chce žena zachovat jeho velkou touhu a výkony. Tyto výkony - hlavně opakovaná čísla atd. jdou se sestěhováním během určité doby rapidně dolů. Je to zcela přirozené a nastavené přírodou.
Také máme oddělené ložnice, protože jsem prý ve spaní strašně moc hlučná
, chlap se pak nevyspal a byl akorát protivnej…takže teď máme klídek, sex je super pořád, ze začátku mi chybělo se v pelechu k němu přitulit, ale to jsme taky vyřešili…prostě přijde, já se přitulím a hned spím a on si pak přeleze… ![]()
Souhlas, taky jsem pro oddělené ložnice. potřebuju klid a prostor
My si teď koupili nový gauč a já už se těším, jak bude v jiné místnosti a já tam budu chodit spát. Přítel totiž v noci dost chrápe… ![]()
Vůbec mi to nepřipadá divné, když někdo spí odděleně. Ani mě nějak nenapadlo, že by to někomu mohlo připadat divné…
Ty jo, tak já jsem čekala jak budu za divnou a koukám, že je to normální a že si to vychvalujete
Tak to je super
To mě dost uklidnilo ![]()
@Levandulina píše:
Vůbec mi to nepřipadá divné, když někdo spí odděleně. Ani mě nějak nenapadlo, že by to někomu mohlo připadat divné…
mi to taky neprijde divne, ale nektere zenske na me hledi jak na chudaka, co ma tesne pred rozvodem a manzel si urcite uziva jinde ![]()
Tak kdysi to bylo v nekterych spolecenskych vrstvach normalni
Co ja bych za to dala. Ted mame 2+1, takze to nehrozi. Dokud manzel jen chrapal, jeste to slo…ale ted se budi brzo, uz nemuze usnout…a protoze nemame klasickou loznici, ale „nas“ pokoj, nespim uz pak ani ja ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj. Píši anonymně, protože to nikdo z blízkých neví. Už dva roky spíme s přítelem odděleně. On si vždycky večer rozloží gauč v obýváku, proto to nikdo nepoznáOdstěhoval se z ložnice protože jsem se prý moc vrtěla a pak přišlo dítě a jeho by prý zbytečně budilo. Z partnerského hlediska je to možná takové lepší. Je mezi náma víc sexuálního napětí jak vedle sebe nespíme
Ale nedávno mi moje kamarádka vyprávěla jak je fajn, že jí ten její pomáhá s dítětem v noci a jak je krásný se vedle sebe probouzet… Až mi to tak nějak přišlo líto. Máte někdo taky oddělené ložnice? Chtěla bych o tom pokecat, třeba i o zkušenostech jestli jste spolu pak začali spát nebo ten vztah vyšuměl…
Spime oddelene (mame 2+1,takze i s detma to jde, dokud jsou maly) Ja spim s detma v nasem pokoji a muz spi v detskem pokoji..Vstava ve 3-4 rano do prace a vzdycky se budila i mala a uz neusnula, tak spi tam a rano nas nebudi..sex je lepsi, probouzeni taky..vyhovuje nam to obema.. ![]()
Hm
raději anonymně
Ložnici máme společnou, ale veliče často se stává, že muž,,vyhazuji" spát do obýváku. Vysvětlím - chrápe, budí tím malého a nespíme pak ani jeden
Muži to nevadí, alespoň se pořádně vyspí do práce ![]()
Můj muž už spává několik měsíců taky v obyváku, kvůli chrápání, už jsem to nemohla vydržet a začal budit i malou. Teď byl sice na zákroku, měl by přestat chrápat, ale kdyby záleželo jen na mě, chtěla bych oddělené ložnice. Za ten klid by to určitě stálo, vrtí se, navíc co si budeme povídat, je to chlap, takže ráno smrad jak v ZOO
Já bych byla pro všema deseti. Omluvám se za anonym, ale chodí sem rodina, nemusí vědět všechno =D
Ahoj. Píši anonymně, protože to nikdo z blízkých neví. Už dva roky spíme s přítelem odděleně. On si vždycky večer rozloží gauč v obýváku, proto to nikdo nepozná
Odstěhoval se z ložnice protože jsem se prý moc vrtěla a pak přišlo dítě a jeho by prý zbytečně budilo. Z partnerského hlediska je to možná takové lepší. Je mezi náma víc sexuálního napětí jak vedle sebe nespíme