Dokument Šmejdi

22128
3.7.13 15:35

Dokument Šmejdi

Viděli jste? Co na to říkáte? Byli jste na prodejní akci nebo Vaši prarodiče?
Já jsem byla včera a musím říct, že mě to dostalo, ani ne ti arogantní hnusáci, co prodávali ty umělohmotné deky, jako ti plačící senioři. To bylo teda maso :zed: Opravdu všichni vystrašení, osamělí a oni jak si na ně dovolovali, křičeli, vyhrožovali jim tělesným násilím… naše vláda by si zasloužila být ve stejné bezbranné pozici jako oni, když nastavili systém tak, že jim povoluje takovéto okrádání lidí, kteří jsou pomalejší, nezažili si dobu, co my a už nedokáží rychle reagovat, navíc jsou všichni zvyklí poslouchat autority. Oni se opravdu nemají jak bránit takovému nátlaku :evil:
Líbila se mi Silvie Dymáková, když na konci zvala tu plačící paní na zmrzku, to bylo pěkné :srdce: Asi už nikdy nebudu v duchu nadávat na sousedku, když přijde k nám do bytu, že zdržuje. Jako fakt Svaz důchodců jsem vždycky považovala za strašně otravnou organizaci, ale pokud zabrání lidem, aby byli sami a jezdili takovým šmejdům na ruku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3.7.13 15:36

Film samotný jsem ještě neviděla, ale koukala jsem na debatní pořad s Jílkovou a už jen to mi stačilo… pozavírat je!! :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
3.7.13 15:45

@PaníBovaryová Můžu se zeptat, kde je možný to shlídnout??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
3.7.13 15:48

Viděla jsem zrovna dnes, a síla no :cert: Ten konec mě fakt dostal :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.13 15:53
@myšičkaa píše:
Viděla jsem zrovna dnes, a síla no :cert: Ten konec mě fakt dostal :srdce:

a kde jste ho viděli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22128
@Seizdra píše:
@PaníBovaryová Můžu se zeptat, kde je možný to shlídnout??

V kině

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
@PaníBovaryová píše:
V kině

Ahá, škoda :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
@PaníBovaryová píše:
V kině

Ahá, škoda :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
3.7.13 16:03
@VelitelkaRoty píše:
Film samotný jsem ještě neviděla, ale koukala jsem na debatní pořad s Jílkovou a už jen to mi stačilo… pozavírat je!! :x

Jj, taky jsem na Jilkovou koukala. Je to hnus :poblion:
Kdyz jsem chodila k nasi sokolovne na kurz pc, tak jeden den se tam nejaka takova akce konala. Na chodbe sedely 3 stare pani, rekla bych kolem 80 let. Byly tam jak oukropecky a chlapek venku, cely v bilem obleku, bile boty do spicky, ulizane, nagelovane vlasy dozadu, v ruce bily klobouk. Vypadal jako nepovedeny mafian a uz od pohledu na prezdrzku :cert:
A to uz je tak 3 roky zpet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
3.7.13 16:08

@VelitelkaRoty dá se stáhnout na hellspy.cz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
3.7.13 16:27

Jediná možnost je nahlásit to na Českou obchodní inspekci, aby jim dala pokutu. Hlavně, že ministr Kuba u Jílkové tvrdil, jak si na ně posvítí. Tady je odkaz na ten pořad pro zájemce :
 http://www.ceskatelevize.cz/…20011/video/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
3.7.13 16:27

@PaníBovaryová
Vubec nechapu tvuj vykrik do tmy „naše vláda by si zasloužila být ve stejné bezbranné pozici jako oni“ To se zase udela nejakej zakon, predpis atd.. Jedinej lek je na to byt v kontaktu se svymi rodici a prarodici. Tam je ten hlavni problem. Pokud se na babicku vy.eres, tak se nediv, ze s kamaradkou pojede k takovemu smejdovi a koupi panev za dvacku. U starych lidi je" problem" ze se nedokazi ozvat. V byte, ktery pronajimam, je relativne dost starych lidi, resili se tam preplatky vody. Predseda navrh, ze by se preplatky nevracely, ale ze by se z nich vymaloval barak. NIKDO z tech starsich lidi se neozval. Ja jsem se s precedou pohadal, ze nechapu, proc stari lidi, ktery setrili na teple, vode, by meli sponzorovat lidi, kteri meli treba nedoplatky. Az po te co, jsem tem babickam vysvetlil, ze jim proste jejich usetrene penizky nevrati, ale budou pouzity na vymalbu. Zacali hlasovat proti teto variante. Dle tve logiky za to take muze vlada a bylo by vhodne udelat predpis, nebo radeji nejakej zakon?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22128
3.7.13 16:45

@Morc Není to žádný výkřik do tmy :roll: Smlouvy podepsané pod nátlakem, které protiprávně vylučují možnost odstoupení do 14-ti dnů, napadení senioři s trvalými následky, inspektoři z ČOI, kteří nebyli vpuštění dovnitř ani po předložení průkazek a nic z toho nebylo, žádné kroky nikdo nepodnikl, dokud na to nepoukázala Dymáková a nevychrstla jim to do tváře a nezvedla se vlna odporu. Do té doby to bylo možné, asi silná lobby.
Nechápu, proč si bereš do huby mou babičku, tu nech laskavě na pokoji 8)
Jo a samozřejmě, že se staří lidé neumí ozvat! Žili v komunismu, co řekne předseda baráku, nebo co to doma živíte za funkci, tak to bylo svaté :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
3.7.13 17:23

@Morc Úroveň společnosti poznáš podle toho, jak je schopná se postarat o své nejslabší, mezi které senioři rozhodně patří. Takže může za to stát, pokud je nedokáže systémově chránit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
3.7.13 17:38

Jenže sebelepší zákon nezabrání tomu, aby se tohle dělo. Jediné, jak tomu zabránit je pečovat o své rodiče, prarodiče. Měli jsme v rodině 95 letou babičku, takže vím o čem mluvím. Tito lidé jsou důvěřiví a jediné, jak jim pomoct je, být jim na blízku.

ČOI může konat už teď a nekoná, to přeci není o vládě, ale o úrovni ČOI a kdo tam pracuje? Naši spoluobčané! Když bude v zákoně stanovena neplatnost těchto úkonů, zase musí být někdo, kdo tu neplatnost uplatní, a to musejí být potomci, protože oni to sami neudělají a vláda už teprve ne. Mimochodem i z toho dokumentu plyne, že senioři se bojí o tom svým potomkům říct. Proč asi? Že by za tohle taky mohla vláda?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky