Vztah s kamionákem?

718
3.7.13 10:49

vztah s kamionákem?

Ahoj, rýsuje se mi ted vztah s kamionákem, ale nevím jestli do toho mám jít, je doma jen týden v měsíci, začínám ho mít ráda, ale nevim jestli to odloučení zvládnu, na všechno být sama a ani se pořádně nikam nepodívat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5724
3.7.13 10:53

Ahojky, já za sebe bych do toho nešla. Protože nesnáším samotu, a nechtěla bych být pořád s děckem sama. Už takhle je mi někdy smutno, když má muž moc práce a chodí každý večer „pozdě“ domů, což je kolem šestý hodiny! :oops:
Ale každej je jinej, někdo má spoustu kamarádek, a muže doma nepotřebuje. Zvážení je nakonec jen a jen na Tobě. ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
3.7.13 10:54
@Clarkia píše:
Ahojky, já za sebe bych do toho nešla. Protože nesnáším samotu, a nechtěla bych být pořád s děckem sama. Už takhle je mi někdy smutno, když má muž moc práce a chodí každý večer „pozdě“ domů, což je kolem šestý hodiny! :oops:
Ale každej je jinej, někdo má spoustu kamarádek, a muže doma nepotřebuje. Zvážení je nakonec jen a jen na Tobě. ;) :mavam:

Přesně, taky bych to nezkousla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
3.7.13 10:55

Hm, kolegyni to klapalo s kamioňákem 20 let. Na děti byla sice často sama, ale zvládla to. Těšili se na něho. Super dovolené, skvělé manželství, nádherný sex, romantika, dárečky. Idilka. Pak přišel o práci a našel si zaměstnání v místě bydliště. Doma nastaly strašné problémy. Nic neklape podle něho, prudí, řve, nic mu není vhod, hnusný na všechny okolo. Neumí se srovnat, že je každý den po práci doma a trvá to už 3 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
3.7.13 10:57

@misacek00
to jsou hrozne narocne vztahy. malokdy to funguje :roll:
manzel je pryc na par tydnu tak jednou za ctvrt roku a to mi z toho taky celkem hrabe v tu dobu… kdysi davno to bylo tak, ze jsme byli mesic spolu, mesic kazdy jinde a myslim, ze kdyby to pokracovalo, tak jde nas vztah do kytek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
3.7.13 10:58

Kamionáci žijou kamionem. Záleží na tobě, jestli to zvládneš. Mě to naučilo samostatnosti a zvykla jsem si na to.Jen tehdy byla blbá doba, neplatili mu, nic jiného dělat nechtěl a na mě se to hromadilo, tak to skončilo blbě. Pokud on o tebe stojí, co znám kluky, většinou jsou rádi, že je doma někdo čeká, a může to klapat. Někteří se rozvedli, protože to manželka nevydržela a našla si někoho. Dnes mám v bývalém kamaráda. Pojí nás děti, dnes dospělé, ale já si zvykla se o vše starat, zařizovat a dnes mít chlapa denně doma, tak to neklape. Připadám si tu zbytečná a není to už ono. Být jiné podmínky tehdy, tak vrátím čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
3.7.13 10:58

Proč nešla.. je to práce jako každá jiná a aspoň si budete sami sebe vážit víc.. můj partner není kamioňák, ale doma je taky jen na víkend, někdy ani to né, ale jsem ráda když dojde dom,, a aspoň se člověk tolik nehádá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
3.7.13 11:03

Kamarádka má taťku kamioňáka a řikala mi, že s nim nemá moc dobrej vztah, protože je vlastně pořád pryč a viděla ho pár dnů v měsíci, když přinesl výplatu. Jinak byl pořád pryč. Já bych do toho nešla. Stačí mi, že chlap dělá 12 denně a vidim ho jen večer před spaním a tohle bych už vůbec nedala.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
3.7.13 11:05

My se v tomhle oboru pohybujeme a musím tě varovat, že vztah s kamioňákem je velice náročný. Ještě to snad jde, když nemá žádné koníčky a v době kdy je doma se věnuje jen rodině. Kamarádka má doma kamioňáka fotbalistu a ten přijede v pátek, v sobotu vypadne na půl dne na fotbal, po fotbale pokecat s klukama a kolikrát v neděli večer zase frčí. Ona teď přemýšlí, jestli si sním má pořídit dítě, nechce být na všechno pořád sama.
Manžel to taky dřív dělal, ještě než jsme se vzali, a jsem moc ráda, že s tím skončil. Mám ho každé odpoledne doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
3.7.13 11:08

Nikdy!!!
mám spoustu známých kamioňáků (včetně mého bratra), můj manžel je taky řidič, ale díky bohu je každý večer doma a vidím ty jejich vztahy… žijou jenom autama a fotkama dětí a manželky :zed:
je to o samotě, je to o ničem… já bych nechtěla chlapa, kterýho uvidím jednou za 3 týdny na víkend - to je jako vztah??? :nevim:
Je to strašně složitý a náročný a pokud se chceš trápit, tak do toho běž…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
3.7.13 11:11

No já takhle žila cca 7 let (do letošního Března). Řeknu to asi takhle… zvykneš si. Ale je to dost náročné být na vše sama, hlavně když se něco pos… Ovšem zase si sebe víc užíváte pokud jste spolu. Já teda neměla mimčo, takže to bylo snažší. A právě když teď čekáme, tak konečně našel práci (sice zase ježdění), ale je denně doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
3.7.13 11:13
@misacek00 píše:
Ahoj, rýsuje se mi ted vztah s kamionákem, ale nevím jestli do toho mám jít, je doma jen týden v měsíci, začínám ho mít ráda, ale nevim jestli to odloučení zvládnu, na všechno být sama a ani se pořádně nikam nepodívat :-(

Budeš na všechno sama, s tím počítej. Mám pár kamarádek, které mají za muže řidiče, jedna dokonce vojáka a ten zmizí na půl roku na misi a nazdar. Všechny to jsou takové samorostky, mi přijde dokonce, že jak je jejich chlap doma dýl jak týden, už by se ho nejradši zbavily :mrgreen: Prostě jim nebýt dlouho s partnerem maximálně vyhovuje, i když si občas postěžují, že se jim stýská. Jestli taková nejsi, tak si s ním radši nic nezačínej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.13 11:22

Moje kamarádka se z jednoho takového manželství právě rozvádí :?
Na všechno byla doma sama… ten chlap nikdy nebyl doma a nikdy ho nic z domova ani nezajímalo :,( Ale mohlo to být jen o jeho povaze a ne zaměstnání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
3.7.13 11:24

Kamarádka má kamionáka manžela, mají 2 malé děti, vždy se na něj těší, pak si užívají spolu, než zase odjede…někdy si říkám, že je to manželství hezčí, než to naše, kdy je manžel doma každý den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
3.7.13 11:29

To už bych musela sakra chlapa milovat, abych do toho šla, ale každý je jiný. musíš se rozhodnout, jak to cítíš, jestli ti to za to stojí a já bych si s ním i promluvila, zdali ty mu stojíš za to práci třeba časem změnit…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky