Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
U nás oddělená ložnice nastartovala začátek konce našeho vztahu.. ![]()
Od té doby, co se malá narodila, tak ano. Spí s námi v posteli. V postýlce mi plakala, až se dusila. To je jedno. Zkrátka jí mám v noci u sebe. A už to jelo…roztahovala se, pořád tatínka kopala do hlavy. Takže jsme zavedli oddělené ložnice. Vůbec mi to nevadí. Pomilovat se můžeme vedle a přitulit kdykoliv kromě noci. Pokud vám to vyhovuje, tak to neřeš. Každému vyhovuje něco jiného. ![]()
Taky máme od narození malé oddělené ložnice a nemůžu si to vynachválit
!Přítel si zařídil pracovnu s ložnicí dle svého gusta, navíc vstává brzy, my ani nevíme, že odchází a nechtěl nás s malou rušit, dřív to bylo samozřejmě, ale nopak
,abysme my nerušily jeho
!
Co se týká sexu - „návštěvy“ jsou super, a určo to nás vztah nijak neohrožuje, naopak si myslím, že jsme oba spokojenější, v klidu, vyspaní všichni
!
@Yvonne píše:
Já se přiznám, že já se vedle druhé osoby nevyspím, nesnáším přímo, když mi někdo funí do ucha, a chrápání ve mě budí celé peklo, takže já oddělené lože neodsuzuji. Myslím si, že návštěvní noci mají nějaké kouzlo a člověk si nepřipadá tak všední pro toho druhého.
Máš naprostou pravdu. ![]()
Ahoj, mám tedy anonymní dotaz, protože se vlnu stydím za tuto situaci. Jak jste to měli po porodu se spaním? My jsme s manželem spolu spali naposledy před otehotnenim, od té doby ne, boji se, aby mi něco neudělal, mám za sebou 2 potraty. A až se miminko narodí, tak nějak vyplynulo ze situace, ze bych spala s miminkem po porodu v samostatném pokoji… Ale co nás sexuální život???
Nemá někdo zkušenost? Jak se to potom vyvíjelo? Diky moc ![]()
Když se miminko narodilo, bylo tohle to poslední, co jsem chtěla ![]()
Jiank my spíme všichni v ložnici, z počátku jsem muže párkrát vykopla spát do kuchyně, aby ho prťous pořád nebudil. Svazek manželský utužujeme v obýváku nebo v kuchyni. Ložnici okupuje dítě ![]()
@marrlinka To u nás by neslo, manzel podniká a řekl, defakto, ze se nenechá nějakým deckem v noci budit, takže už predelavame nábytek
Defakto poslední rok, jsme spolu jinde než v ložnici nespali ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, mám tedy anonymní dotaz, protože se vlnu stydím za tuto situaci. Jak jste to měli po porodu se spaním? My jsme s manželem spolu spali naposledy před otehotnenim, od té doby ne, boji se, aby mi něco neudělal, mám za sebou 2 potraty. A až se miminko narodí, tak nějak vyplynulo ze situace, ze bych spala s miminkem po porodu v samostatném pokoji… Ale co nás sexuální život???Nemá někdo zkušenost? Jak se to potom vyvíjelo? Diky moc
my spíme všichni v jedné místnosti
chlapa mrně fakt nebudí - je naprogramovaný tak, že prostě spí, bo ví, že já se postarám ![]()
@Malvajs píše:
nejakym deckem?
Trosku sobecek, ne?
bych spíš napsala, že trochu blbeček.. když tohle řekne o vlastním potomkovi
![]()
No u nas se manžel taky bal, ze nebude moci spát, ale malá spí hezky a nikdy se nestalo, ze by ho vzbudila. Spíme všichni tři v posteli spolu. Hned jsem odmítla aby kdokoliv z nás spal jinde! Se sex to bylo takové nijake, moc se mi nechtělo, ale ted po 10 měsících, jsem zase na koni, chce se mi víc nez jindy, a ***la bych porad.. ![]()
To snad není činnost vázaná na ložnici, ne? ![]()
Můj muž taky podniká, když je unaveným, tak vypne a dítě ho nebudí ![]()
@Anonymní píše:
@marrlinka To u nás by neslo, manzel podniká a řekl, defakto, ze se nenechá nějakým deckem v noci budit, takže už predelavame nábytekDefakto poslední rok, jsme spolu jinde než v ložnici nespali
tak víc než to, co tu řešíš by mě asi zarazilo, že vaše dítě nazývá nějakým děckem
po tomhle výroku bych měla chuť ho tak nanejvýš protáhnout pánví, ne se zabývat tím, kde mu dám ![]()
Mimochodem, nebude on tak trošku sebestřední ředitel zeměkoule? Jak souvisí podnikání a spaní se SVÝM DÍTĚTEM v ložnici?
To pak takový neurochirurg aby ženu s děckem vykopal úplně než odroste
vždyť co kdyby nějaké děcko jeho výsost rozhodilo natolik, že by někomu rupnul aortu…
![]()
Bože ženy, s čím vy jste to ochotné žít
ještě ani neví jestli děcko bude brečet a už vás poklonkuje z ložnice ![]()
Tak my čekáme druhé a budeme všichni čtyři spát v ložnici. Přítele prcek moc často nevzbudil, když ho teda zrovna nebolelo bříško. Většinou jsem byla vzhůru dřív, než začal Jiřík brečet.
Instinkt. Chlap spí ale dost tvrdě, nebo se vzbudí a do minuty zase spí.
@Malvajs píše:
nejakym deckem?
Trosku sobecek, ne?
Jojo, taky mě to mrzí, ale děti práce chce víc urcite 3
a já nevím, bojím se, ze nás vztah tím skončí ![]()
Narovinu S*RE MĚ TO! Protože se vymlouva pořad, s ex jsem měla sex klidně i 3× denně, když jsme nebyli unavení extra a s nim?
s manželem, první rok možná obden, druhy rok jednou za týden - 14 dni a pak už to šlo z kopce dal a dal
Je mi do breku… Do toho pořad cvičí, cpe do sebe nějaké bobule
a já mám depku, ze nudu za chvíly širší než vyšší… Bojím se, abych ho neztratila ![]()